Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Подорож до Австрії взимку

  1. Як я економлю на готелях?

Вважається, що Австрія, особливо Відень або Зальцбург - це міста, які потрібно відвідувати влітку або навесні. Але взимку Австрія не менше приваблива країна.

Але взимку Австрія не менше приваблива країна

Вважається, що Австрія, особливо Відень або Зальцбург - це міста, які потрібно відвідувати влітку або навесні. Але взимку, особливо на новорічні канікули або в лютому місяці, Австрія не менше приваблива країна. До речі, шенгенська віза допоможе вам відвідати ще кілька країн, якщо у вас буде на це бажання ...

Отже, повернемося до Зальцбургу і Відні. Не думайте, що Шенбрунн і Хофбург взимку не такі красиві, як в теплу пору року. Навпаки, дуже навіть привабливі, так як їх особливо прикрашають до Різдва. Масові гуляння на головній площі столиці, різдвяний ярмарок та інші цікаві події не дадуть вам можливості скучити в Відні. Зальцбург теж не програє, так як численні музеї, парки, ресторани і театри - все до ваших послуг в зимовий період.

У разі якщо ви любите лижі або сноуборд, то Австрія - це саме та країна, яка вам потрібна. Численні гірськолижні курорти, прекрасні Альпи і відмінний сервіс - ось що потрібно справжньому туристу взимку! Головне, не забудьте, що Австрія - це дуже гостинна і культурна країна, тому поводитися з її жителями і обслуговуючим персоналом потрібно відповідно ...

Як я економлю на готелях?

Все дуже просто - шукайте не тільки на букінгу. Я віддаю перевагу пошуковик RoomGuru . Він шукає знижки одночасно на Booking і на 70 інших сайтах бронювання.

Готелі зі знижкою тут

Як я економлю на готелях?
Як я економлю на готелях?

Новости