Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Підтвердження бронювання готелю для отримання візи до Австрії

  1. Папка здобувача Шенгенської візи
  2. Порядок «підтвердження готелю»
  3. Секрети і підводні камені «п'ятого пункту»

Радість вільного переміщення Єврозоною, яку приносить своєму власникові Шенгенська віза, набагато вище, ніж маленький дискомфорт, викликаний самостійним оформленням права на в'їзд. Отримавши його, ви завжди зможете злітати до Відня «на штрудель» - без необхідності запитувати підтвердження готелю для Шенгенської візи до Австрії.

Крім того, власник заповітного штампу має можливість безвізового відвідування Африки і Латинської Америки, використовуючи лоукостер Старого Світу.

Щоб отримати шенгенську візу австрійського розливу, потенційний - гордий і незалежний від посередників і турагентств, мандрівник повинен підготувати «маленьку» папочку документів.

Папка здобувача Шенгенської візи

  1. Пара паспортів - закордонний і цивільний, копії всіх заповнених сторінок і два фотопортрета здобувача.
  2. Заброньовані і роздруковані квитки - на літак або поїзд, до Відня, Зальцбурга, Інсбрука, Граца або куди ще ви вирішили відправитися в найближчий після оформлення візи вікенд.
  3. Довідка з бухгалтерії про зарплату не нижче 40 тисяч рублів або виписка з банку, що на вашому рахунку є сума в євро, що дорівнює кількості передбачуваних днів перебування, помножена на 50.
  4. Страховка на рік на суму, не меншу € 30 000.
  5. Для туристичних поїздок буде потрібно підтвердження броні готелю для візи до Австрії, яка збігається з датами в авіаквитках.
Радість вільного переміщення Єврозоною, яку приносить своєму власникові Шенгенська віза, набагато вище, ніж маленький дискомфорт, викликаний самостійним оформленням права на в'їзд

Готель в Чорногорії

Якщо перші чотири пункти доступні розумінню навіть людини з освітою в «три класи» церковно-парафіяльної школи, то п'ятий вимагає додаткових роз'яснень. Що це за хитре підтвердження готелю на візу до Австрії, внесене в обов'язковий список «інгредієнтів для Шенгену»?

Порядок «підтвердження готелю»

Після того, як мандрівник «забив» квиток, йому буде потрібно отримати ваучер від готелю для Шенгену. Для цього він заходить на будь-який ресурс, який спеціалізується на бронюванні готелів. На ньому він вибирає тимчасове місце проживання, яке задовольняє його ціною і кількістю зірок. Вводить в поля дані своєї пластикової карти і «забиває» за собою номер. Усе.

Тепер треба почекати, поки готель підтверджує бронь на проживання для візи. Потрібний документ відповідальний менеджер готелю за запитом відправляє потенційному гостю на електронну пошту.

Секрети і підводні камені «п'ятого пункту»

Деякі заклади, призначені для гостей Liebe Österreich, допускають безкоштовну скасування броні. Тобто, дані з картки ви ввели - вони знадобляться для зразка підтвердження бронювання готелю на візу, але гроші повинні будете проплатити лише, вселяючись в нього.

Багато з тих, хто самостійно оформляв право на в'їзд в Шенген-зону, користувалися цією «лазівкою» - бронювали, дізнавалися, як виглядає бронь-підтвердження готелю для шенгенської візи до Австрії, демонстрували її в посольстві, отримували штамп і ... скасовували замовлення.

Навчені гірким досвідом, власники готелів почали повідомляти консульство про скасування заявки на проживання. А його співробітники, використовуючи актуальні дані, почали анулювати право вітчизняного туриста на в'їзд в свою державу. Щоб уникнути таких неприємностей, австрійське консульство ввело вимога: документ-підтвердження проживання - «акт бронювання готелю» повинен бути підписаним керівником готелю, що підтверджує цим факт проплати.

Фінансова забезпеченість гостя - основна вимога країни ЄС. Озброївшись грошима і новими знаннями, ви легко отримаєте штамп від Австрії, що відкриває двері в інші 26 держав Єврозони.

Ще по темі Візи в Європу

Що це за хитре підтвердження готелю на візу до Австрії, внесене в обов'язковий список «інгредієнтів для Шенгену»?

Новости