Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Дитячі мовні табори в Австрії, літні канікули, курси в Австрії для дітей, школярів: ціни, відгуки

Літні табори для дітей в Австрії - це унікальна і нетривіальна можливість пізнати один з найбільш поширених в академічному середовищі іноземних мов в розвиненій європейській країні. Варто відзначити важливу особливість літніх таборів для дітей в Австрії з вивченням німецької мови - це унікальний комплексний підхід викладачів і співробітників табору до організації дозвілля та відпочинку учнів. Справа в тому, що практично всі літні дитячі табори і літні мовні школи ефективно поєднують освітній процес (вивчення німецької або, при бажанні, англійської мови ) І насичену програму розважальних позакласних заходів. Що стосується навчального процесу, то мовні курси німецької мови можуть бути різної інтенсивності: доступні курси від 20 до 35 академічних годин німецької мови в тиждень. До того ж, є можливість відправитися в спеціалізований літній табір , Де додатково пропонується широкий вибір видів спорту або творчої діяльності. До слова, літні мовні табори в Австрії під час канікул пропонують курси не тільки німецької мови - в більшості навчальних закладів, які пропонують американські або британські освітні програми, працюють літні табори англійської мови .

англійської мови

Літні табори для дітей в Австрії , А також мовні школи в більшості випадків пропонують навчання і відпочинок все три місяці літніх шкільних канікул, тобто на відпочинок Ваша дитина може відправитися в будь-який час з червня по серпень. Крім того, в Австрії працюють мовні табори, що пропонують вивчення німецької мови НЕ за принципом повного пансіону: учні займаються на території літнього табору, а після занять їдуть додому. Такий формат навчання і відпочинку підходить тим дітям, чиї батьки також проживають в Австрії на час перебування в дитячому літньому таборі.

Важливим є розгляд особливостей побудови дозвілля і відпочинку дітей в літніх таборах Австрії. Крім, власне, вивчення німецької або англійської мов освітні програми літніх таборів для дітей в Австрії припускають насичену досугово-розважальну програму різноманітних заходів, сформовану з урахуванням віку дітей - це зроблено для того, щоб всім відпочиваючим в таборі було комфортно і добре під час літніх канікул . Так, передбачені різні прогулянки по місту, околицях, захоплюючі і розвиваючі походи до річок, озер, гірських схилах, різноманітні екскурсії до найвідоміших визначних пам'яток Австрії, відвідування музеїв і виставок, галерей і театрів. Крім того, пропонуються різні спортивні ігри, змагання, «веселі старти», навіть тематичні вечірки і вечори біля вогнища, а також багато і багато іншого! Програму заходів необхідно уточнювати додатково, оскільки у вартість може бути включено обмежена їх кількість.

Далі фахівці освітнього порталу Smapse.com представляють Вашій увазі опис деяких найпопулярніших і відомих літніх таборів для дітей в Австрії з вивченням німецької та англійської мов. Ви можете почати процес вибору літнього табору в Австрії з даних варіантів:

  • Літній табір ActiLingua , Розташований в самому центрі столиці Австрії, Відня пропонує незабутні літні канікули. Територія даного закладу включає цілих три корпуси для занять німецькою та англійською мовами як для дітей і школярів у віці від 12 до 18 років, так і для дорослих. Курси мови в цьому літньому таборі для дітей в Австрії припускають акцент на безпосередньому спілкуванні між учнями, при цьому доступні заняття різної насиченості - від 20 до 35 годин занять мовою в тиждень. Крім цього, доступна освітня програма підготовки до міжнародного іспиту на рівень володіння німецькою мовою - Австрійський мовний диплом (ÖSD).
  • Літній табір при австрійському філії інституту DID , Що є одним з найстаріших і нині найбільш рейтингових навчальних закладів Німеччини , Розташований у Відні і приймає на навчання учнів з різних країн світу у віці 14 - 17 років. Знаходиться табір в самому центрі столиці, звідси недалеко до основних визначних пам'яток Відня і Австрії.
  • Літній табір при інституті Гумбольдта - один з найпрестижніших і популярних дитячих навчальних закладів у Відні , Який щороку входить в топ рейтингів навчальних закладів усієї Австрії. Під час літніх канікул Інститут Гумбольдта організовує літній табір для дітей в Австрії, в рамках якого пропонуються мовні освітні програми найвищої якості для школярів і студентів у віці 15 - 18 років. Як правило, мовні курси німецької мови тут включають близько 30 годин занять на тиждень.
  • Літній табір мережі міжнародних мовних навчальних закладів Village Camps приймає на навчання учнів у віці 10 - 17 років. Діти вивчають німецьку мову протягом усього липня, а розміщуються вони в студентських гуртожитках на території літнього табору за принципом повного пансіону.
  • Літній табір при міжнародній школі St. Gilgen , Яка є відомим в світі приватним навчальним закладом , Приймає на навчання дітей і школярів у віці 9 - 18 років. Територія даної міжнародної школи може похвалитися досить розвиненою сучасною інфраструктурою - чого варті тільки навчальні корпуси, які розташовуються в будівлях, найбільше схожих на справжні розкішні вілли на березі озера! Крім того, на території кампусу школи St. Gilgen розташовані сучасні резиденції студентів, спортивні майданчики і навіть власний шкільний пірс з човнами для освіжаючих поїздок по озеру після занять. Варто відзначити і те, що під час навчання широко використовуються сучасні інтерактивні дошки та комп'ютери. В даному навчальному закладі доступні для вивчення і німецький, і англійську мови.

Новости