Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Бад Гаштайн (Австрія) - відпочинок на знаменитому курорті для Вас від туроператора!

  1. Як дістатися до Бад Гаштайна
  2. опис курорту
  3. Термальний комплекс Бад Гаштайна
  4. Готелі Бад Гаштайна
  5. Гірські лижі і сноуборд в Бад Гаштайне

Чому гірськолижні курорт Бад Гаштайн такий популярний серед туристів вже протягом століття? По-перше, розташування в закритій долині з особливим мікрокліматом забезпечує практично завжди хорошу погоду.

По-друге, в Бад Гаштайне знаходиться 16 джерел з цілющою термальною водою.

По-третє, в Бад Гаштайне є радонові штольні, елегантні готелі, гірськолижні траси, затишні ресторани, відмінні вина, прекрасна кухня і багато багато іншого, що робить наш відпочинок просто незабутнім.

Бажаєте отдихнуть на курорті Бад Гаштайн? Просто зателефонуйте нам:

(495) 730-13-30 або залиште заявку онлайн .

Мосінтур - туроператор по Австрії з 1984 року. Можемо сміливо стверджувати, що знаємо про Австрію практично все. Зверніться до нас, і всі турботи і клопоти по організації ми візьмемо на себе.

Як дістатися до Бад Гаштайна

Доїхати до гірськолижного курорту Бад Гаштайн можна на автомобілі або на поїзді - з Зальцбурга і Мюнхена , А також з Інсбрука і Відня .

Найближче розташований аеропорт Зальцбурга - близько 100 км, трохи далі - аеропорт Інсбрука, до аеропорту Мюнхена - 260 км, найдалі розташована Відень (близько 400 км).

Очевидно, що найбільш швидко і зручно дістатися до курорту можна з Зальцбурга або Інсбрука. При цьому потрібно враховувати, що в аеропорт Зальцбурга і Інсбрука безпосередньо з Москви рейси виконуються, як правило, тільки в зимовий період, 1 раз в тиждень.

В аеропорт Мюнхена виконується близько 10 щоденних рейсів, як з Москви, так і з багатьох інших міст Росії.

Орієнтовна вартість індивідуального трансферу на автомобілі становить:

  • з аеропорту Зальцбурга: 150-170 євро;
  • з аеропорту Мюнхена: 250-300 євро.

опис курорту

Якщо в двох словах, то Бад Гаштайн можна сміливо назвати альпійським Манхеттеном. Саме таке враження виникає при першому знайомстві. Уявіть: ви їдете по долині, навколо тільки ліс і гори, ну і, звичайно ж, австрійські села. Потім в якийсь момент дорога починає йти вгору, підніматися на гору, пара поворотів ... і раптом ви бачите попереду високі кам'яні будівлі, які буквально виростають з нізвідки в кінці долини.

8-10-поверхові будівлі терасами опускаються від середини гори до основи, створюючи воістину унікальний пейзаж 8-10-поверхові будівлі терасами опускаються від середини гори до основи, створюючи воістину унікальний пейзаж. А посередині курорту знаходиться великий водоспад, який розбиває долину на дві нерівні частини.

Насправді марно писати про це - потрібно просто побачити. Гарантуємо, побачивши, ви не забудете ці види ніколи. Фотогалерея, яка приведена справа, передає лише малу частину.

Крім жартів, сам курорт і його атмосфера заворожують і навіть гіпнотизують. Приїхавши один раз, ви ризикуєте закохатися і підсісти на щорічне відвідування Бад Гаштайна, як деякі клієнти нашої компанії.

Термальний комплекс Бад Гаштайна

Цей високогірний курорт володіє унікальними можливостями для оздоровлення. Термальний комплекс Бад Гаштайна Фелсенбад знаходиться на висоті 1100 метрів і оточений національним парком. У 2004 році після реконструкції з'явилася велика велнес-зона, площею 600 кв.м. На території оздоровчого комплексу знаходяться басейни з прісною і термальною водою, соляні гроти, комплекс бань і саун, басейни з атракціонами, процедурні кабінети, косметичний салон, тренажерний зал і багато іншого.

Також відомі радонові штольні з великою концентрацією радону і комплекс «Thermal Temple». Курорт спеціалізується на лікуванні захворювань дихальної, опорно-рухової, нервової системи, хвороб шкірних покривів.

Готелі Бад Гаштайна

вибір готелів в Бад Гаштайне не дуже великий. Особливої ​​уваги заслуговує Hoteldorf Gruener Baum, це комплекс, що складається з 5 будівель, побудованих в типовому тірольському стилі. До послуг гостей елегантні номери, 2 ресторани, 2 бари, розвинена туристична інфраструктура, в тому числі конференц-зали, паркування, басейни, дитячий майданчик і клуб, анімаційні програми і багато іншого. Недалеко від термальних джерел знаходиться готель Elisabethpark, в якому створено розкішний СПА-центр. Цей готель - один з найстаріших в регіоні, він був заснований в 1882 році Алоізом Віндішбауером і з тих пір користується великим успіхом.

У 1907 році був побудований і готель Salzburger Hof, оточений красивим парком і величними альпійськими схилами. Інтер'єри оформлені в традиційному стилі, кожна деталь ретельно підібрана, а з вікон відкриваються чудові види на гірські ландшафти.

Інтер'єри оформлені в традиційному стилі, кожна деталь ретельно підібрана, а з вікон відкриваються чудові види на гірські ландшафти

Hotel Cordial Sanotel 4 * знаходиться в декількох кроках від Гаштайнского водоспаду і пропонує гостям прекрасний сервіс і розвинену інфраструктуру. Також на курорті великий вибір тризіркових готелів, сімейних пансіонатів і апартаментів.

Гірські лижі і сноуборд в Бад Гаштайне

Обмовимося відразу: бажаючим кататися з ранку до вечора варто вибрати будь-якої з гірськолижних курортів Тіролю, наприклад Зельден, Ішгль або Санкт-Антон.

Зона катання в Бад Гаштайне невелика і "розірвана". Її нижня точка розташовується на висоті 830 м над рівнем моря. З цієї причини наявність сніжного покриву в січні не може бути гарантовано. Наприклад, на початку 2007 р сніг був відсутній, а в 2011 р випало незначна кількість опадів, тому що спускаються в долину траси були закриті.

Самим сніжним місцем регіону є Шпортгаштайн, розташований на висоті 1585-2650 м над рівнем моря. Тут прекрасно себе почувають любителі швидкісного спуску та цілинного катання.

Загальна протяжність трас Бад Гаштайна становить 201 км. Більше половини з них відносяться до категорії корисних, третина - сині, решта - чорні. Таким чином, схили Бад Гаштайна розраховані в першу чергу на впевнених в собі лижників з досвідом і хорошою підготовкою. Але це не означає, що новачкам тут зовсім нічого робити. Фахівці лижної школи Бад Гаштайна здатні будь-якого навчити азам майстерності і спеціальних прийомів.

Для шанувальників сноуборду обладнані фан-парк і два хавпайпа. Протяжність трас для бігових лиж становить 25 км. У Бад Гаштайне є три санні траси, два катка, криті тенісні корти.

На цьому курорті радо приймають сім'ї з дітьми. Для малюків організовуються заняття з інструкторами, обладнуються лижні будиночки, а вечорами влаштовується катання на санках.

Будемо раді відповісти на додаткові питання - скористайтеся формою запиту або телефонуйте:
(495) 730-13-30.

Ми працюємо з 09:00 до 20:30 в будні дні і з 11:30 до 17:00 по суботах!

Додаткова інформація:

Бажаєте отдихнуть на курорті Бад Гаштайн?

Новости