Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Австрія, Капрун - Китцштайнхорн гірськолижний курорт. Гірські лижі Капрун - Китцштайнхорн. Опис Капрун - Китцштайнхорн. Сноубординг Капрун - Китцштайнхорн

  1. Умови для катання
  2. траси Капруна
  3. Целль-ам-Зеє - Капрун

Протяжність трас за складністю:

Опції

  • закидання снегоходами
  • хафпайп
  • вертолітне катання
  • Інструктори / гіди
  • освітлення трас
  • сноупарк
  • Траси для дітей

Капрун - це невелике провінційне поселення, що володіє самобутнім сільським колоритом. Курорт Капрун розташувався неподалік від підніжжя гори Китцштайнхорн, яка підноситься до висоти в 3203 метрів. Аборигени називають цю гору Капрунскім льодовиком. На відміну від Целль ам Зее з його гучної суєтою Капрун володіє спокоєм і умиротворенням. Багато хто стверджує, що якби рай був в Австрії, то без сумніву це був би Капрун. Величні Альпи, простір, тиша, гірське повітря, що ще потрібно для повноцінного відпочинку? За зручності треба платити, тому ціни цього райського курорту трохи вище, ніж в тому ж Целль ам Зее. Цікаво, що в Капруне, де б ви не проживали, завжди залишитеся в центрі, адже містечко малий і компактний.

Умови для катання

Нижні станції підйомників розташувалися в 6 кілометрах від селища і ведуть вони до льодовика Китцштайнхорн. У цьому місці є оригінальний гірський тунель, але фірмовою відмінністю курорту вважається все-таки гірський поїзд, який піднімає туристів в район льодовика. Гірськолижний сезон в цьому місці відкривається в кінці листопада і зазвичай триває до квітня. Однак на прилеглому льодовику гірськолижний сезон триває цілий рік. Сюди їдуть для того, щоб удосконалювати техніку катання і насолоджуватися альпійської атмосферою. У сезон покриття трас є ідеальним.

траси Капруна

Всього на курорті розмічено 40 кілометрів трас, серед яких 16 кілометрів спусків середньої складності і 22 кілометр легких трас. Черних спусків надзвичайну складність в Капруне немає. Для любителів лижних забігів на курорті є 32 кілометри бігових трас. Вся зона катання Капруна розмістилася на висотах від 900 до 3029 метрів. Крім гірськолижного відпочинку в Купруне маса інших розваг. Тут розташований справжній середньовічний замок, а також відмінний фітнес-центр.

Целль-ам-Зеє - Капрун

Відгуки користувачів

Протяжність трас за складністю:   Опції   закидання снегоходами   хафпайп   вертолітне катання   Інструктори / гіди   освітлення трас   сноупарк   Траси для дітей   Капрун - це невелике провінційне поселення, що володіє самобутнім сільським колоритом Австрія Капрун - Китцштайнхорн

Величні Альпи, простір, тиша, гірське повітря, що ще потрібно для повноцінного відпочинку?

Новости