Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Сафарі на джипі, тропічне узбережжя, каміння диявола, парк Какаду, Дарвін, Лінчфілд, Червоної центр Австралії, тур до Австралії,

День 1. Дарвін.

Приліт в Дарвін. Зустріч в аеропорту російськомовним гідом.

Оглядова екскурсія по місту: Центр мистецтв Дарвіна, комплекс Бьюфорт Готель, Музей і Художня галерея Північної території, Ботанічний сад, верф, де знімався фільм «Австралія» . Тут Ви можете зайти в океан, і риби самі підпливуть і візьмуть у Вас їжу прямо з рук.

За додаткову плату: зустріч заходу в затоці на яхті. Вас чекає вечеря з шампанським, страви зі свіжих морепродуктів. Розміщення в Quality Hotel Frontier Darwin, Superior Twin 4 * в Дарвін.

День 2. Національний парк Лічфієлд.

Екскурсія в заповідник Лічфієлд. Вас чекає захоплююча поїздка на південь через містечко Батчелор до національного парку Лічфієлд - красивому природному заповіднику, де Ви зможете побачити незвичайні термітні гнізда і кілька мальовничих каскадних водоспадів. Тут багато красивих природних водойм, оглядових майданчиків, пішохідних доріжок і місць для пікніків. Проїзд - через найстаріше гірське плато. По дорозі Ви побачите прекрасні водоспади і прогуляєтеся по красивих місцях національного парку. Після обіду час для купання в гірських озерах біля водоспаду Ванги. Розміщення в Quality Hotel Frontier Darwin, Superior Twin 4 * в Дарвін.


День 3. Національний парк Джукбіні - Національний парк Какаду.

Переїзд в національний парк Джукбіні. Вас чекає круїз по річці Аделаїда, що надає унікальну можливість побачити в дикій природі шоу «стрибає крокодил». Переїзд в національний парк Какаду. Зачаровують, квітучі болота Мамукала здивують Вас рідкісними видами птахів і рослин.

Ви побачите на власні очі жаканом - пташку, яка ходить по воді; сороку-гусака з чорно-білим оперенням, що живе багатотисячними колоніями. Далі Вас чекає скеля прибираючи. Кілометрова стежка проведе Вас навколо одних з найдавніших наскальних малюнків на землі, віком понад 40 тисяч років. Ми зустрінемо захід на вершині скелі з панорамним видом заливних лугів парку Какаду. Розміщення в Gagudju Crocodile Holiday Inn 3,5 * в Какаду. Вечеря в ресторані готелю (за свій рахунок), кухня Північних територій.

День 4. Національний парк Какаду.

Вас чекає скеля Нурленжі Водоспад Гурлум, де знімали відомий фільм «Крокодил Данді». Далі на Ваш вибір - обліт на літаку ландшафтів Какаду і дівочої землі аборигенів Арнем Ланд або круїз по Йелоу Біллабонг, де Ви зможете побачити унікальних мешканців Какаду в природному середовищі (оплачується додатково).

Після цього Ви відвідаєте водоспади Джим Джим, Близнюки і побачите мальовниче озеро під водоспадом з кришталево чистою прохолодною водою, в якому Ви зможете скупатися. Розміщення в Gagudju Crocodile Holiday Inn 3,5 *. Поруч розташований аборигенские Варрадйан музей і сувенірний магазин. Увечері Ви зможете повечеряти в ресторані готелю і спробувати знамениту барраманді і м'ясо кенгуру, крокодила і бізон з додаванням місцевих австралійських трав (оплачується додатково).


День 5. Національний парк Нітмілук.

Вас чекають гарячі джерела в пустелі, ущелині Бараманді, переїзд в національний парк Нітмілук. Ви побачите водоспад Едіт і печери Катта Катта. Це серія вапнякових печер віком 500 мільйонів років. Далі - ущелині Кетрін. Ви викупайтеся в мінеральних джерелах Кетрін, оточених буйною тропічної зеленню.

Річка Кетрін протікає через 13 окремих ущелин, які вона прорізала на своєму шляху до Арнем Плато. Екскурсія по річці вздовж хребта. Далі на Ваш вибір: двогодинний круїз або подорож на каное по ущелині. Після цього - переїзд в селище Матаранка. Купання вночі при місяці в гарячому істічніке. Розміщення в All Seasons Katherine, Standard Room 3 *.

День 6. Саванна.

Як Ви думаєте, чи можна зловити півметрову хижу рибу барраманді руками? Ви переконаєтеся, що це можливо: можете спробувати самі. Ви можете також проплисти за течією гарячих джерел і побачити в воді тропічних риб. Переїзд в селище Делі Вотерс, столицю родео Північної Австралії. Делі Вотерс - старовинна ферма і відомий паб, місце проміжної посадки перших авіарейсів Лондон - Сідней.

Далі - переїзд в селище Ньюкасл Вотерс, колись колишнє містом, центром величезної скотарській імперії, звідси відправлялися тисячні стада в усі кінці Австралії. Сьогодні багатотонні автомобільні поїзди, довжиною до 53 метрів, з трьома і більше причепами, позбавили роботи тисяч ковбоїв. Тепер про колишню селищі нагадує лише напівзруйнований паб. Саме Ньюкасл Вотерс послужила прототипом ферми в фільмі «Австралія». Переїзд в місто Теннант Крік. Розміщення в готелі Bluestone Motor Inn, Standard Room 3 *.


День 7. Камені диявола.

Переїзд до унікального витвору природи - Каменям Диявола. Посеред піщаної пустелі якийсь міфічний гігант розсипав круглі кам'яні кулі розміром до десятка метрів. Село Вайкліф Велл не відрізняється від тисяч інших в Австралії, але вона відома величезною кількістю зареєстрованих випадків спостереження НЛО.

Вибору пива в місцевому пабі позаздрить пивний ресторан Мюнхена, може бути, тому і гуманоїди з'являються тут так часто? Переїзд в місто Ті Три. Ночівля в старовинному пабі Ti Tree Roadhouse, Standard 3 *.


День 8. Аліс-Спрінгс.

Переїзд в місто Аліс-Спрінгс - головне місто центральної Австралії і столиця Північних територій. Оточений червоними пісками невеликий туристичне місто часів епохи освоєння австралійських пустель має все необхідне для відпочинку - численні казино, ресторани і магазини.

Але головне, що Аліс-Спрінгс є початком багатьох туристичних маршрутів до австралійської пам'ятки - Улуру. На ваш вибір: катання на верблюдах уздовж висохлої річки Тодд або відвідини Парка пустелі (оплачується додатково), де Ви зможете познайомитися з рідкісними мешканцями австралійських пустель.

На перший погляд, Австралійська пустеля приголомшливо красива, але виглядає місячної і млявою. Однак саме тут живуть сотні різних видів тварин і рослин, багато з яких є унікальними: червоний кенгуру, клинохвостий орел з розмахом крил понад два метри, рогата диявол і інші.

Парк розташований на яскраво-червоному тлі гір Макдоннелл. Двокілометрова стежка проведе Вас через три типових середовища проживання пустелі - висохлі пустельні річки, піщану пустелю і чагарникову пустелю. Пустельний ландшафт утворився чотири мільйони років тому і з тих пір практично не змінювався, напевно, це самий найдавніший збережений на планеті ландшафт.

Близько 120 різновидів тварин і 350 різновидів рослин зібрано в парку. Але основна пустельна життя все ж имее місце вночі. У нічному павільйоні Ви зустрінетеся віч-на-віч з сором'язливими істотами, які завжди вислизали від Вашого погляду днем. Ви дізнаєтеся, як аборигени управляли пустелею тисячі років тому. Також Ви можете побачити виставу з хижими птахами.

Розміщення в Desert Palms Resort, Villa 3,5 *. Увечері Вас чекає ресторан з аборигенские шоу: діжеріду, ритуальні танці, демонстрація зброї. Традиційна кухня Північних територій з використанням унікальних австралійських фруктів, насіння і трав (вечеря за свій рахунок).


День 9. Гори Макдоннелл - Королівський каньйон.

Переїзд в національний парк Макдоннелл. Вогненно-червоні стіни хребта Макдоннелл породжені потужними сейсмічними зусиллями, це величезний розлом австралійського континенту в самому його центрі. Цей гірський хребет сформувався близько 300 мільйонів років тому і колись був заввишки з Гімалаї (для порівняння вік Гімалаїв - 65 мільйонів років). Вода пробила ущелини в горах глибиною до трьохсот метрів, а завширшки всього півметра, тут колись протікала найдавніша річка світу - річка Фінк.

Перша зупинка - Симпсонс-Геп. Це мальовниче ущелині і озеро з кришталево чистою прохолодною водою, в якому Ви зможете скупатися. У скелях - безліч кенгуру, і якщо пощастить, Ви побачите рідкісних черноногих гірських валлабі. Також Ви можете пройти по стежці Примарних евкаліптів (ghost gum). Симпсонс-Геп - це священне місце аборигенские племені Арренте, воно пов'язане з багатьма легендами цього племені. Наступна зупинка - Стандлі Чазма.

Ви пройдете по вузькій ущелині між величними стрімкими скелями, що нагадують стіни собору. Опівдні, коли сонце стоїть прямо над ущелиною, скелі горять полум'яним червоним кольором. Подорож триває у напрямку до Королівського Каньйону. Перша зупинка - метеоритний кратер Держ Блаф. 142,5 мільйонів років тому величезна комета, пролетівши через атмосферу, встромилася в землю, залишивши кратер діаметром в 20 кілометрів. Після мільйонів років ерозії п'ятикілометровий залишок стародавнього кратера досі вражає людську уяву.

Далі - переїзд в Королівський Каньйон, гда Ви побачите скелі і кручі, ущелини і острова буйної рослинності. У самому центрі каньйону - оазис під назвою Райський Сад з безліччю маленьких озер. Тут розташований Національний Парк Ваттарка - батьківщина великого аборигенские племені Луріджка, що живе тут вже двадцять тисяч років. Ви насолодитеся видом червоних скель і таємничих отворів в них в оточенні сапфірного неба і безмежної пустелі на сотні кілометрів. Ваттаррка - це притулок для багатьох охоронюваних видів рослин і тварин. Розміщення в Kings Canyon Resort, Standard Room 3,5 *. Увечері Ви зможете (додатково до програми туру) зустріти захід сонця в часовому подорожі на верблюдах або поганяти по пустелі на квадроциклах.

День 10. Священна гора Улуру.

Вранці Ви зробите невелику прогулянку по Королівському Каньйону. Потім на Ваш вибір: шестикілометрова прогулянка через Сад Рая, яка закінчується трьохсотметровий обривом з захоплюючим дух видом, або п'ятнадцятихвилинний прогулянка по Королівському Струмка.

Далі Вас чекає переїзд в національний парк Улуру - Ката Джута. Величезний моноліт лежить в самому центрі континенту, це серце Австралії , Священна гора аборигенские племені анангу. Археологічні дослідження показують, що аборигени жили тут принаймні 22 тисячі років тому. З ім'ям Улуру пов'язані численні легенди і перекази, а біля її підніжжя збереглося безліч стародавніх наскальних малюнків. З часів колонізації у цій гори було англійська назва Айерс Рок, але в 80-х роках двадцятого століття аборигени повернули горе споконвічне ім'я - Улуру. На поверхні знаходиться тільки мала частина гігантського каменю, він височить над пустелею на 348 метрів, дев'ять кілометрів на окружності; в землю він йде на 5-6 кілометрів.

Камінь Улуру - це аркозові піщаник, результат ерозії гігантських гранітовая гір. Важко описати колір скелі - вона змінює своє забарвлення, як хамелеон, протягом усього дня: від фіолетового, рожевого, коричневого до всіх відтінків вогненно-червоного. Вам належить екскурсія навколо гори, при бажанні - підйом на вершину гори.

Після цього Вас чекає відвідування галереї аборигенских картин з можливістю купити картини безпосередньо у авторів. Ми зустрінемо захід сонця на тлі гори, ну а щоб не нудьгувати, ми запропонуємо Вам шампанського. Розміщення в готелі Voyages Outback Pioneer, Standard Room 3,5 *.

Розміщення в готелі Voyages Outback Pioneer, Standard Room 3,5 *


День 11. Виліт додому.

Якщо встати рано вранці, то можна відвідати оглядовий майданчик біля східного схилу Улуру і помилуватися сходом, поспостерігати, як перші промені сонця повільно змінюють кольору священної гори, і як прокидається пустеля. Ви пройдете по стежці навколо мальовничого підстави скелі, яка проходить через печери і священні місця аборигенів.

Виліт з аеропорту Юлара.

Як Ви думаєте, чи можна зловити півметрову хижу рибу барраманді руками?
Вибору пива в місцевому пабі позаздрить пивний ресторан Мюнхена, може бути, тому і гуманоїди з'являються тут так часто?

Новости