Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Куди валити або кращі країни для імміграції

  1. З чого почати процедуру імміграції?
  2. Які країни найкращі для емігрантів?
  3. Багато країн пропонують так звану трудову імміграцію.
  4. Америка! Імміграція в новий світ!
  5. Канада. Дуже популярна для емігрантів з СНД
  6. Статус біженця в Канаді
  7. професійна імміграція
  8. Возз'єднання сім'ї, освіту та бізнес імміграція
  9. Греція - священна Еллада
  10. Імміграція в ЄС
  11. Кіпр. Громадянство за 90 днів
  12. Північний Кіпр (Турецька республіка Північного Кіпру - ТРПК)
  13. Країни Східної Європи - спадщина СРСР
  14. Імміграція по лінії беженства в Латинську Америку
  15. Так що в сухому залишку?

16 липня 2014 16 липня 2014   На це питання складно дати однозначну відповідь

На це питання складно дати однозначну відповідь. По суті справи, імміграція в одну і ту ж країну різними людьми може сприйматися по-різному. Але одне можна сказати абсолютно точно, що імміграція з України, Ро СЗШІ, Білорусії або Казахстану в країну, про яку ви все життя мріяли, буде не такою простою, як комусь хотілося. У більшості випадків вам знадобиться стартовий капітал (іноді не малий), іноді гідне знання мови або ж ви повинні бути висококласним фахівцем, щоб потенційний роботодавець (спонсор) зацікавився вашою кандидатурою.

З чого почати процедуру імміграції?

Звісно ж причини для імміграції у всіх різні. Хтось не бачить свого майбутнього і майбутнього своїх дітей в рідній країні, розчарувавшись всім, що відбувається. У кого-то заграла кров древніх предків про він згадав про можливість репатріації на історичну Батьківщину, а у кого-то виникли банальні проблеми з законом і залишатися на землі предків вкрай небезпечно.

На жаль, але частка останніх збільшується з року в рік, проте і наші можливості не стоять на місці. Ми завжди можемо запропонувати цій

категорії громадян гідний вихід із ситуації. Часом це дуже не просто, але не буває нерозв'язних завдань. Все залежить від вашої ситуації і ступеня її занедбаності. Тому ваше запитання «Куди бігти, куди валити?» Не виглядає настільки сумно, як може вам здатися.

Тут ми можемо вам запропонувати різні варіанти, від отримання беженства в Країнах Латинської Америки і Канади до отримання в одній з європейських країн громадянства ЄС, для вас і вашої родини.

Причому цей паспорт ЄС вам обійдеться дешевше ніж громадянство Мальти, Кіпру, Сентс-Кіт і Невіс, Домінікани, Домініки та інших країн Карибського басейну.

Якщо ви в ладах з законом і вам не ніжний «парасольку безпеки», то перше, що ми б рекомендували зробити, так це зібрати максимум інформації про цікавить вас країні.

Вивчити правила імміграційної політики, реально оцінити відповідність своїх можливостей і вимог, що висуваються до іммігрантів в обраній вами країні. Дуже хорошим варіантом могло б стати ваше відвідування, а краще тимчасове проживання в тому місті, на який ви робите акцент як на місто постійного місця проживання. Хорошим варіантом є мовні курси тривалістю 1,5-3 міс. За цей час ви зможете зрозуміти, наскільки комфортно буде вам і вашій родині жити за кордоном.

Які країни найкращі для емігрантів?

Особливою популярністю у наших громадян користуються Німеччина , Греція, Іспанія, Італія , США, Канада , Австралія , Нова Зеландія. Всі ці країни, хто більшою мірою, а хто в меншій, зацікавлені в притоці іммігрантів. При цьому, наприклад еміграція в Німеччину і імміграція в США мають ряд відмінностей. Всі вони мають спеціальні програми для залучення іммігрантів з різних куточків світу. Але якщо іммігрувати в Німеччину ви можете просто як багатий іноземець, без відкриття бізнесу або інвестицій в економіку, то США таких можливостей не дає.

Багато країн пропонують так звану трудову імміграцію.

Найбільш демократичними ці програми вважаються в Австралії , Нової Зеландії та Канаді . Як правило, для імміграції в ці країни досить мати вищу освіту, досвід роботи за фахом і знання мови.

Вся процедура триває від 6 до 18 місяців. Самостійно пройти цей шлях, заявнику, як правило не вдається, хоча є й винятки. Тому ми рекомендуємо, все ж звернутися до фахівців у цій галузі, і тоді ваші шанси на успіх зростуть в рази.

Але трудова імміграція це лише один з варіантів покинути Батьківщину. Існує ще безліч шляхів і за яким з них піти - звичайно ж вирішувати вам. Але з огляду на серйозність рішень не зайвим буде скористатися консультацією компаній, що займаються питаннями еміграції. Це дозволить вам по іншому поглянути на вашу проблему, переосмислити багато віщо і можливо питання «Куди валити?» Матиме більш конкретну відповідь.

Америка! Імміграція в новий світ!

Якщо для вас імміграції в США з України - мета всього життя, то можна спробувати щастя в розіграші лотереї «Green Card". Щорічно 55 тис. Віз уряд США розігрує між учасниками, які подали свої анкети. Якщо все пройде успішно, то вже через 5 років, за умови здачі мовного іспиту і іспиту про історію США, іммігрант може розраховувати на повноцінне громадянство. Якщо ж в лотереї вам не пощастило, то можна оформити туристичну візу і по приїзду в США попросити притулок.

Це цілком реальний варіант і при наявності грамотного імміграційного адвоката шанси дуже високі. Таким чином, імміграція в США з України або Росії виглядає не настільки безнадійною як в багато країн Європи.

Канада. Дуже популярна для емігрантів з СНД

До 2011р До 2011р. імміграція в Канаду не уявляла собою особливих проблем. Але в останні роки уряд Канади істотно посилив правила для іммігрантів, були зменшені квоти, а списки необхідних спеціальностей змінені.

Статус біженця в Канаді

Звичайно ж, шлях іммігранта ні як не можна назвати дуже простим і безтурботним. Але одним з найменш тернистих шляхів, до отримання натуралізації, це добре підготовлений і продуманий фахівцями варіант запиту статусу «Біженця» в Канаді . Можна довго дискутувати на тему переваг і недоліків цього варіанту, але повірте зі статусом «Біженця» ви набагато менше повинні країні перебування, ніж вона повинна вам.

Отримавши статус «біженця» ви автоматично отримуєте всі права і обов'язки резидента в статусі ПМЖ. Але при цьому вас, як мінімум, безкоштовно навчають мови, а іноді дають безкоштовний дах і платять допомогу.

Отримати статус «Біженця» в Канаді, при наявності хорошого адвоката не дуже складно. Для жителів колишніх країн СРСР шанси на позитивний результат дуже великі.

Основні переваги при цьому очевидні:

- термін від 3 до 5 міс

- немає ніяких обмежень по працевлаштуванню

- немає вимог по знанню мови

- немає обмежень щодо ведення бізнесу

- безкоштовні курси англійської

- посібник вам і членам вашої сім'ї

професійна імміграція

Більшість емігрантів до Канади використовують для переїзду програму професійної імміграція. Якщо ви володієте спеціальністю зі списку необхідних, маєте не менше 2-х років робочого стажу за фахом і рівень володіння англійською мовою досить високий - то у вас є всі шанси пройти по цій програмі.

Крім того, можна спробувати підшукати собі роботодавця (спонсора) ще до від'їзду. Це також суттєво збільшує ваші шанси на успіх і отримання ПМЖ в Канаді пройде для вас практично непомітно.

Не менш популярним напрямком імміграції в Канаду серед жителів СНД - імміграція по лінії беженства ціна !!! . На даний момент це найбільш швидкий, легкий і доступний спосіб з великою кількістю переваг.

Возз'єднання сім'ї, освіту та бізнес імміграція

Крім професійної еміграції, отримання ПМЖ в Канаді можливо по лінії освіти, возз'єднання сімей і бізнес імміграції.

Незважаючи на великий потік бажаючих іммігрувати в Канаду, імміграційні закони цієї країни не такі й прості як можуть здатися. Тому ми настійно рекомендуємо вам продумати в деталях свою імміграційну стратегію, запастися терпінням і не відступати перед труднощами, які виникають практично перед усіма, хто вирішив покинути Батьківщину.
Імміграція через освіту, університет, коледж або навіть мовні курси, стає все популярнішим рік від року. Причина тому - простота оформлення документів, стислі терміни, а головне, за цією програмою може іммігрувати в Канаду практично будь-яка людина, причому найчастіше разом з сім'єю.

Ми із задоволенням надамо вам пораду всім, з можливих, програмами і підберемо найбільш оптимальний варіант як за ціною, так і за термінами .

Греція - священна Еллада

Греція - священна Еллада

Отримати заповітний паспорт Греції, мріють багато. Але далеко не всі знають, що це цілком здійсненне завдання. До слова серед усіх паспортів ЄС, паспорт Греції є одним з найкращих. Відоме агентство Pasport Index в 2016р, поставило володарів грецьких паспортів на почесне шосте місце серед всіх паспортів світу.

Маючи достатні фінансові можливості отримати паспорт Європейського Союзу цілком можливо. Причому вся процедура вам обійдеться істотно дешевше ніж, на приклад, отримання паспорта Мальти, Домініки, Домінікани або Сент-Кітс і Невіс. Надалі, маючи громадянство ви зможете не тільки вільно подорожувати без візи, по по всьому світу, але вирішити ряд своїх насущних проблем. Працювати за контрактом, вчитися в університетах країн, що входять в ЄС, отримувати медичне обслуговування, відкривати компанії в будь-якій країні ЄС, жити одружитися, розлучатися, в общм як будь-який інший володар європейського паспорта користуватися всіма його благами.

Можемо сказати, що це унікальна можливість отримати громадянство ЄС без знання мови, без іспитів і при цьому в дуже короткий строк. По крайней мере, наші заявники не раз досягали цієї мети.

Це люди певного достатку, яким паспорт ЄС позволілім рас і назавжди закрити свої питання податкової оптимізації, а так само питання пов'язані з розбіжностями з державними органами влади.

Якщо говорити про отримання ВНЖ в Греції, то найпоширеніший шлях натуралізації, на сьогодні, це придбання нерухомості в Греції . Спосіб імміграції до Греції - скажімо прямо не найкращий, хоча б по тому, що навіть після покупки нерухомості вартістю в 250 000, ви отримаєте право на отримання громадянства Греції тільки через 10 років.
Австралія, мрія іммігранта з Росії

Австралія - зелений континент, який вабить до себе своїми можливостями Австралія - зелений континент, який вабить до себе своїми можливостями. Австралія, вже не перший рік, займає одне з перших місць за якістю життя.

Найвищий рівень медицини і освіти. Імміграція в Австралію дає можливість вам і вашим дітям відчувати себе тут дійсно під захистом держави.

Австралія як і Канада має три основні програми по імміграції. Це навчання в Австралійських навчальних закладах, трудова імміграція та бізнес імміграція. Як і в разі імміграція в Канаду, імміграційне законодавство вимагає від потенційного бажає отримати ПМЖ в Австралії знання мови, наявність професії зі списку необхідних в Австралії, досвід роботи за фахом, а також існує віковий ценз. Вік претендента не повинен перевищувати на момент оформлення 44 років. На громадянство Австралії можна претендувати вже через 4 роки легального проживання.

Імміграція в ЄС

Одним з найскладніших шляхів імміграції є шлях до Західної Європи. Тут законодавство максимально жорстке і з кожним роком воно залишає все менше і менше можливостей для імміграції. Західноєвропейські країни розчарувалися в ідеї побудови мультинаціонального суспільства і тому вже сьогодні багато з них різко скоротили можливості трудової імміграції, а Швейцарія взагалі закрила свій ринок праці для всіх, включаючи громадян ЄС.

Імміграція в Німеччину з України або Росії є заповітним бажанням багатьох наших співвітчизників. Сьогодні, легально отримати ПМЖ в Німеччині все ще можливо для людей, що мають капітал і здатних з нього жити. Прошу не плутати з інвестиційної або бізнес імміграцією . Тут немає нічого спільного. Імміграція в Німеччину для фінансово незалежних людей засноване на тому, що ви повинні продемонструвати німецькому уряду, що у вас достатньо власних коштів і ви, найближчим часом, не станете претендувати на допомогу від держави.

Отримати ПМЖ в Німеччині досить просто отримати тим хто навчався в університетах Німеччини і після закінчення зумів, протягом року, знайти тут роботу. Маючи вид на проживання Німеччини, такі громадяни можуть через 3-5 років легального проживання отримати громадянство.

Кіпр. Громадянство за 90 днів

До останнього часу Кіпр у нас асоціювався з сонцем, морем, курортом і офшором До останнього часу Кіпр у нас асоціювався з сонцем, морем, курортом і офшором. В цілому сьогодні мало, що змінилося, але зміни є.

Починаючи з березня 2014 р, уряд Кіпру запустила програму отримання громадянства при інвестиціях не менше 2,5 мил. Євро. Звичайно сума значна, але не дивлячись ні на, що серед наших співгромадян достатню кількість людей володіють нерухомістю на прекрасному острові, багато хто з них скористалися наданою можливістю і обзавелися паспортом Кіпру .

ПМЖ на Кіпрі можна отримати просто купивши нерухомість на суму 300тис Євро + ПДВ.

Північний Кіпр (Турецька республіка Північного Кіпру - ТРПК)

Простий шлях отримання ВНЖ

Щоб стати громадянином Північного Кіпру , Досить прожити тут всього 5 років. Але перед тим як претендувати на отримання громадянства необхідно отримати статус тимчасового виду на проживання (ВНЖ). Один з варіантів це просто купити будь-яку нерухомість на Північному Кіпрі . Благо різних планів оплат, розстрочки кредити, тут пропонується предостатньо.

Сам по собі ВНЖ ніяких особливих переваг не дає. З ним ви не маєте права безперешкодно подорожувати по Європі або Америці. Ви просто отримуєте можливість законного проживання на Північному Кіпрі і рятуєтеся від необхідності кожні три місяці продовжувати собі візу, яка абсолютно безкоштовна і ставиться на окремий вкладиш прямо на кордоні.

Ми вже багато писали про перспективи ТРПК, про зростання цін на нерухомість, про те що відпочинок на Північному Кіпрі стає все більш популярний серед наших співгромадян і відповідно число наших туристів зростає з року в рік. Це дає можливість іммігрантам знайти для себе або добру роботу, в туристичному секторі (готелі, казино, ресторани), або відкрити тут свою справу розраховане на європейських туристів або тих європейців які тут постійно проживають. А їх тут не мало, в основному це англійці, але багато скандинавів, росіян, українця, казахів. Загалом і в цілому не зайнятих ніш тут поки ще реально дуже багато і кожен хто дійсно хоче знайти тут своє бедующее має реальний шанс. Рівень корупції і злочинності на ТРПК, практично нульовий. А якщо додати сюди 340 сонячних днів в році, м'який клімат і найчистіше море, відсутність промисловості і як наслідок відмінна екологія, то варіант з Північним Кіпром ставати досить привабливим.

Місцеве населення дуже терпимо ставиться до іноземців, позначаються року прожиті поруч з англійцями. Немає жодної, ні расової, ні релігійної дискримінації, та й дуже віруючими кіпріотів не назвеш. Північний Кіпр це абсолютно європейська держава, з повністю європейськими порядками, законами і державним устроєм.

Рівень споживчих цін досить помірний, а вартість нерухомості на Північному Кіпрі ви можете подивитися тут .

Країни Східної Європи - спадщина СРСР

Більш лояльну імміграційну політику демонструють країни колишнього соцтабору. Однак невисокий рівень життя і неоднозначне ставлення до них з боку Західних країн робить ПМЖ Латвії та Угорщині звичайної мультивізою. Нічого путнього, окрім як безперешкодний перетин кордонів Європи ви не отримаєте.

Імміграція по лінії беженства в Латинську Америку

На сьогоднішній день тим, хто вирішив звалити куди-небудь, не зайвим буде звернути свою увагу на країни Латинської Америки На сьогоднішній день тим, хто вирішив звалити куди-небудь, не зайвим буде звернути свою увагу на країни Латинської Америки. В цілому імміграційне законодавство всіх країн ЛА схоже і найпростішим і недорогим способом емігрувати в Латинську Америку - це запит притулку. Добре продумана легенда біженця дає вам практично 100% шанс на отримання ПМЖ в Еквадорі , Мексиці , Перу, Белізі і т.д.

Країни Латинської Америки не відрізняються дуже високим рівнем життя, але деякі з них в останні роки демонструють хорошу динаміку. Найбільш прийнятним варіант це імміграція в Еквадор . Невисокий рівень цін на нерухомість і товари народного споживання, відмінний клімат, дійсно гарне ставлення місцевих до «білого» людині - все це сприяє збільшенню потоку іммігрантів з року в рік.

Відзначимо, що в перебігу 3 місяців ви отримаєте не терміновий ВНЖ, який необхідно продовжувати, а безстроковий статус біженця (аналогія ПМЖ), який через 3 роки перетвориться в громадянство. Отримавши ПМЖ в Еквадорі, ви зможете безперешкодно в'їжджати в 120 країн світу.

Більш докладно про імміграцію в Еквадор написано на нашому сайті в розділі імміграція .

Крім Еквадору радимо звернути вашу увагу на Мексику . Статус біженця тут можна отримати вже через 45 днів. При цьому вагома допомога від держави у вигляді посібників, безкоштовного вивчення іспанської та англійської мов, допомога в пошуку та оренді житла та багато іншого ставлять Мексику в лідери імміграційного руху. Імміграція в Мексику дає вам право, як і ПМЖ в Еквадорі, на безвізовий в'їзд майже в усі країни світу.

Так що в сухому залишку?

Підводячи підсумки, можна сміливо сказати, що практично кожен в величезному різноманітті пропозицій може підшукати собі гідний варіант. Ну а якщо ж у вас є вільні кошти, то вам відкрита практично будь-які двері. Є випадки, коли емігрант не маючи достатніх коштів, проте прекрасно влаштовувався на чужині причому без глибокого знання мови.

Неможливо сказати яка найкраща країна для імміграції, кожен робить той вибір який йому до душі.


Все що ви прочитали вище МОЖЛИВО !!!
Звертайтеся до нас прямо зараз і ми допоможемо вам вибрати країну де ви будете особливість відчувати себе абсолютно комфортно.


З чого почати процедуру імміграції?
Які країни найкращі для емігрантів?
З чого почати процедуру імміграції?
Тому ваше запитання «Куди бігти, куди валити?
Які країни найкращі для емігрантів?
Це дозволить вам по іншому поглянути на вашу проблему, переосмислити багато віщо і можливо питання «Куди валити?
Так що в сухому залишку?

Новости