Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

АВСТРАЛІЯ Мовні курси в Австралії - Освіта за кордоном! Мовні програми, навчання за кордоном


Приголомшлива природа, доброзичливі люди, чудові пляжі, дивовижні міста на узбережжі і багато сонячних днів - з усім цим Ви зможете познайомитися під час навчання в Австралії. А також з мистецтвом аборигенів, нічним життям мегаполісів, лижними схилами Австралійських Альп і пірнанням на Великому бар'єрному рифі, адже в цій країні багато дивного і неповторного.

Можна займатися рафтингом на річці Франклін в Тасманії, сходити на матч місцевих футбольних команд, приготувати креветки на барбекю, послухати оперу в Сіднеї, подивуватися на кенгуру, пройтися по екзотичному лісі, пролетіти на повітряній кулі над Аліс-Спрінгс, помилуватися ботанічними садами в Перті - і не тільки! Приїжджайте на курси англійської мови в Австралії, і Ви не пошкодуєте!


В Австралії, в ході навчання, педагоги вітають креативність мислення і активність студентів, тому тут можна як отримати нові знання, так і розвинути свої професійні навички. Австралія динамічна країна, де проходять навчання багато студентів з інших країн, а місцеві жителі традиційно доброзичливі і привітні, вони завжди раді Вам допомогти. Жити в Австралії безпечно, рівень життя дуже високий, при цьому вона трохи дешевше, ніж у багатьох інших країнах. Іноземні студенти цінують багатокультурність цієї країни, світовий рівень освіти, а також все те, чим можна зайнятися після уроків, наприклад: культурне життя, спорт, нічні розваги, кухні різних народів і багато іншого! В Австралії можна побачити багато цікавого, навіть з урахуванням студентського бюджету.

Апоехать на мовні курси в Автсралію можна як в будь-яку місцеву мовну школу, так іна курси англійської мови в який-небудь з університетів Австралії. Багато з них пропонують програми вивчення англійської як іноземної для студентів з-за кордону.

Серед мовних шкіл можна відзначити міжнародну школу Embassy , Кторая пропонує курс Диплом з англійської мови в Мельбурні і ще в 16 містах світу - а це найефективніший курс навчання англійської мови, а також інтенсивні курси англійської мови в Брісбені.

Міжнародна школа EF пропонує не просто курси англійської мови. Вивчайте англійську і паралельно пізнавайте ази готельного та туристичного менеджменту. Це доступно студентам, які обрали курс Master English for Hotel & Tourism (MEHT) ! Курс EF MEHT дає можливість не тільки вивчити англійську, а й дає можливість познайомитися з азами готельного та туристичного бізнесу на прикладі "case-study" і матеріалів Harvard Business School. Студенти щодня знайомляться з сучасними теоріями готельного та туристичного бізнесу, розглядають практичні ситуації, щоб в подальшому застосувати ці знання на практиці. А партнерство EF такими школами готельного бізнесу, як Johnson & Wales University і Lynn University, дає студентам додаткові можливості.

А вчити англійську при університеті можна практично в будь-якому вузі цієї країни. Зверніться до наших консультантів і Ви дізнаєтеся як з користю провести час в Австралії.

А чи знаєте Ви?


• Що «Kенгуру» - це слово зі словника аборигенів, вперше його записав капітан Джеймс Кук в 1770 році Воно означає «я Вас не розумію»
• В Австралії більше 1000 пляжів, більше, ніж в будь-якій іншій країні світу
• «Австралія» походить від латинського Terra Australis Incognita, або "невідома південна земля"


А чи знаєте Ви?

Новости