Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Авіаперевезення з міжнародного аеропорту Харків можуть заборонити

  1. Авіаперевезення з міжнародного аеропорту Харків можуть заборонити

Головна » Новини »Авіаперевезення з міжнародного аеропорту Харків можуть заборонити

Авіаперевезення з міжнародного аеропорту Харків можуть заборонити

Міжнародний аеропорт Харків може бути закритий після того, як на вимогу EASA (Європейське агентство авіаційної безпеки, воно відповідає за безпеку руху вавіаціонном просторі Європи) можуть бути закриті авіаперевезення в межах всього Дніпропетровського району польотної інформації. Причина - близькість аеропорту до району проведення антитерористичної операції, тому авіаперевезення можуть становити небезпеку для пасажирів.

Причина - близькість аеропорту до району проведення антитерористичної операції, тому авіаперевезення можуть становити небезпеку для пасажирів

аеропорт Харків

За даними компанії, яка управляє аеропортом Харків, EASA направила в Грсавіаслужбу проект бюлетеня, який вводить жорсткі обмеження на авіаперевезення в східній частині України. При цьому під заборону на авіаперевезення крім Харкова, потрапляють ще й аеропорти Запоріжжя і Дніпра. В Державіаслужбі факт отримання проекту бюлетеня підтвердили, але його зміст коментувати відмовилися, повідомивши, що зараз йдуть активні консультації з усіма причетними органами.

Харківська міськрада вже звернувся до прем'єр-міністра України з проханням вжити всіх можливих заходів, щоб не допустити заборони на авіаперевезення в Східній Україні. Харківська влада пропонуються обмежитися тими заборонами, які діють вже зараз. Закриття аеропорту суттєво знизить податкові надходження в бюджет. Крім того, закриття аеропорту призведе до того, що без роботи залишиться 1,5 тисячі осіб - працівників аеропорту і суміжних підприємств, а також пунктів митного і прикордонного контролю. Адже закриття аеропорту Харків - це фактично введення авіаційної блокади для всієї Східної України, адже Харків, починаючи з 2014 року, перетворюється в регіональний авіаційний хаб. За підсумками першого півріччя аеропорт Харків наростив пасажирські авіаперевезення на 45%, обслужив 452 тисяч пасажирів. За ростом пасажиропотоку аеропорт Харків лідирує в Україні, найбільш популярні напрямки - Варшава ( Польща , Його часто використовують для транзиту в Мюнхен, Барселону, Лондон, Прагу і міста США ), Стамбул і Анталья ( Туреччина ), А також Тель-Авів ( Ізраїль ).

Є питання?

Отримайте детальну консультацію прямо зараз по телефону або замовте зворотний дзвінок

Телефонуйте:

+38 (044) 490-49-12
+38 (044) 499-62-28
+38 (044) 351-64-68
+38 (050) 367-97-07
+38 (067) 343-49-88

Дізнайтеся тариф

на перевезення вашого вантажу

Є питання?

Новости