Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

«Уральські авіалінії» запрошують на Великодній тиждень в Ізраїль

«Уральські авіалінії»

Авіакомпанія «Уральські авіалінії» пропонують вирушити в Ізраїль і взяти участь в святкуваннях Пасхи на Святій землі. З Санкт-Петербурга в Тель-Авів авіакомпанія виконує рейси двічі на тиждень, з 25 березня - 6 разів на тиждень.

Вартість квитків від 8 835 рублів в одну сторону (включаючи всі збори) *.

Ізраїль - дивовижна країна, де можна відчути себе частиною великої історії. Участь в пасхальних заходах на землі обітованій - це унікальна можливість доторкнутися до святинь в значимий для віруючих період року і відвідати знакові священні місця: Храм Гробу Господнього, Голгофу і інші. У 2018 році святкування Великодня у іудеїв проходять з 31 березня по 7 квітня. Основні релігійні заходи проводяться безпосередньо в Єрусалимі: богослужіння і чудо сходження Благодатного вогню. На Великдень сюди з'їжджаються туристи і паломники з усього світу. Дістатися з Тель-Авіва до столиці Ізраїлю можна скориставшись мережею приміських автобусів.

* Вартість може відрізнятися, в залежності від курсу валют на момент бронювання.

Квитки в Тель-Авів можна придбати на офіційному сайті uralairlines.com , В мобільному додатку UralAirlines, по дзвінку в call-центр на номер 8-800-7700-262 або в авіакасах.

Новости