Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

«Уральські авіалінії» почнуть літати в Узбекистан з Санкт-Петербурга

Аеропорт Пулково. Фото прес-служби аеропорту

У літньому сезоні поточного року авіакомпанія «Уральські авіалінії» запустила шість нових напрямків з Санкт-Петербурга, в тому числі в Бухару, Ургенч і Фергани. Про це повідомляє «Комерсант» .

Всі зазначені маршрути є новинками в розкладі польотів "Уральських авіаліній" з аеропорту Пулково, відзначили в компанії «Повітряні ворота Північної столиці».

Відзначимо, що на офіційному сайті авіакомпанії в розкладі рейсів вказується, що вильоти з Бухари, Ургенча та Фергани до Санкт-Петербурга (як і в зворотному напрямку) будуть здійснюватися лише з жовтня поточного року. Так, з аеропорту «Пулково» до Бухари і Ургенча літаки літатимуть з 2 жовтня по вівторках, в зворотному напрямку: зі Бухари - по вівторках, з Ургенча - по середах. Вартість квитка починається від 11.000 рублів ($ 175). З Санкт-Петербурга до Фергани (як і в зворотному напрямку) на літаку "Уральських авіаліній" можна буде полетіти з 11 жовтня (по четвергах) за ті ж $ 175.

Раніше «Уральські авіалінії» запустили прямі рейси по маршруту Сочі - Ташкент , Москва - Карші , Ташкент - Ростов-на-Дону , Самарканд - Єкатеринбург .

Нагадаємо, в квітні поточного року Росія і Узбекистан домовилися розширити авіасполучення між країнами більш ніж в два рази. Росавіація опублікувала протокол консультацій, з якого випливає, що влітку 2018 року буде здійснюватися 86 рейсів в Узбекистан і назад. Взимку 2018-2019 (в цивільній авіації сезони діляться на зиму і літо) рейсів буде вже 105, а влітку 2019 року їхня кількість збільшиться до 125. За угодою, рейси будуть здійснюватися з 12 російських і 11 узбецьких міст.

Сторони також домовилися про те, що з наступного зими з російського аеропорту Жуковський в Карші і Нукус призначені перевізники будуть літати двічі на тиждень по кожному напрямку.

Міжнародне інформаційне агентство «Фергана»

Новости