Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

У МАУ розпродаж! Дешеві квитки доступні до 4 серпня

«Міжнародні авіалінії України» знизили ціни на квитки в Європу, Америку, Азію і на Близький Схід в рамках розпродажу, яка триватиме до 4 серпня «Міжнародні авіалінії України» знизили ціни на квитки в Європу, Америку, Азію і на Близький Схід в рамках розпродажу, яка триватиме до 4 серпня.

Авіаквитки доступні як з вильотом з міст України, так і з міст Європи на рейси, які виконуються в період з 11 вересня по 1 грудня 2017 року.

Найбільш дешеві квитки з Києва в Європу та Азію: в Палангу - від 2129 грн - тут і далі ціни в обидва боки, в Вільнюс - від 2544 грн, в Анкару - від 2570 грн, в Будапешт - від 2648 грн, в Варшаву - від 2726 грн, в Баку - від 2908 грн, в Стокгольм - від 3608 грн, до Відня - від 3842 грн, в Дубай - від 6178 грн.

Злітати з Києва в Нью Йорк і назад можна за 14 771 грн, в Пекін - за 14 719 грн, Коломбо - від 15 810 грн

В рамках акції діють обмеження: число місць обмежена, продаж по ряду маршрутів ведеться не на всі дати в період з 11 вересня по 1 грудня. Ціна в гривні може змінюватися як у велику, так і меншу сторону в залежності від зміни курсу валют.

Квитки на короткі відстані продаються за тарифом економ-класу «тільки ручна поклажа». Квитки економ-класу на далекомагістральні рейси включають безкоштовне харчування і безкоштовне перевезення багажу.

Ознайомитися з повним списком маршрутів, цінами на квитки та забронювати переліт можна на сайті МАУ.

Нагадаємо, з 11 червня громадяни України при наявності у них біометричного паспорта можуть відвідати без отримання візи 22 держави ЄС, що входять до Шенгенської зони ( Австрія , Бельгія, Греція, Данія, Естонія, Іспанія, Італія, Латвія, Литва, Люксембург, Мальта, Нідерланди, Польща, Португалія, Словаччина, Словенія, Угорщина, Фінляндія, Франція, Чехія і Швеція), чотири держави ЄС, що не входять в Шенген ( Болгарія , Кіпр, Румунія і Хорватія), а також чотири держави, що не входять в ЄС, але є учасниками Шенгенської угоди (Ісландія, Ліхтенштейн, Норвегія, Швейцарія ).

Версія для друку

Новости