Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

НОВІ кіпрських АВІАКОМПАНІЇ. Цікаві напрямки. приємні ціни

Багато хто з нас любить подорожувати. І поки найприйнятніший варіант для Кіпру - це авіапереліт.
Однак цей варіант не з дешевих. Спасибі Aegean Airways, Blue Air і Ryanair за можливість вигідно купити квиток і відправиться в довгоочікувану подорож. Жителі Кіпру тепер можуть літати бюджетно безпосередньо в Великобританію, Грецію, Францію, Ізраїль, Бельгію, Польщу і Литву.
Але все ще обіцяє змінитися на краще з приходом конкуренції, яка, як очікується, зможе не тільки розширити наші можливості в плані польоту, але і не вдарить по нашим банківських рахунків.

Чи будемо ми розпещені вибором, проте, ще належить з'ясувати.

У літньому сезоні 2016 дві сусідні середземноморські країни - Кіпр    і    Греція - стануть ще ближчими один до одного У літньому сезоні 2016 дві сусідні середземноморські країни - Кіпр і Греція - стануть ще ближчими один до одного. Ларнаки і столицю Північної Греції, Салоніки, з'єднає авіарейс компанії Ellinair . Весь літній сезон, починаючи з 30.05, Ellinair буде виконувати рейси Ларнака - Салоніки - Ларнака 5 разів на тиждень: щопонеділка, четвер і неділю. А вартість квитка, включаючи 20 кг багажу і 5 кг ручної поклажі, починається лише від € 19!
Добре новина чекає також любителів далеких напрямків, годинами безцільно бродять в аеропортах Лондона, Амстердама і Парижа, в очікуванні свого стикувального рейсу. У найближчому майбутньому, нас чекають прямі рейси з Ларнаки в Північну Америку, Південну Африку, Індію і Пекін!

Що готові запропонувати місцеві авіаперевізники?
Нагадаємо, що після банкрутства Cyprus Airways в січні 2015 року біля Республіки Кіпр не залишилося жодної авіакомпанії. На даний же момент на ринку діють три кіпрські авіакомпанії - TUS Airways, Cobalt Air і Fly Orion. Протягом минулого року в департамент цивільної авіації було подано три заявки. Авіакомпанія TUS Airways вже отримала свою ліцензію. Дві інших авіакомпанії - Cobalt Air і Orion Airways - теж скоро відкриються і планують порадувати нас невисокими цінами, зв'язавши Кіпр з Росією, Близьким Сходом, Північною Африкою, Китаєм, ПАР і США.
Що готові запропонувати місцеві авіаперевізники Нова кіпрська авіакомпанія Tus Airways, оголосила про початок регулярного сполучення з Ларнаки до Греції (Афіни, Родос і Іракліон), Ізраїль (Тель-Авів, Ейлат і Хайфу), Ліван (Бейрут), Єгипет (Луксор, Шарм-ель-Шейх і Олександрію ), Йорданію (Амман).
У планах - здійснення рейсів по 16 напрямам. Вартість квитків 39 євро плюс збори. В салон (безкоштовно) можна взяти до 8 кг ручної поклажі.
Вона буде перевозити пасажирів на лайнерах Saab 340 і Saab 2000 місткістю 34 і 50 пасажирів.
Найближчим часом на Кіпрі з'явиться ще один власний авіаперевізник - Cobalt Air. Новий перевізник планує почати польоти вже в травні 2016 Авіакомпанія прагне бути малобюджетній, але з високим пріоритетом в області безпеки і обслуговування клієнтів. А також має намір створити протягом найближчих п'яти років близько 500 робочих місць для жителів Кіпру. У поточному році Cobalt Air почне літати в Росію і країни Західної Європи, Близького Сходу і Північної Африки. До 2017 року авіакомпанія додасть до списку своїх напрямків Китай, ПАР і США. Очікується, що кіпрська авіакомпанія почне польоти в Індію, Китай, а також Північну і Південну Америку.

Порадувати невисокими цінами на квитки, зможе і ORION AIRWAYS Порадувати невисокими цінами на квитки, зможе і ORION AIRWAYS. Уже зовсім скоро (процес розгляду заявки авіакомпанії Orion Airways завершено на 80%.) Почнуться польоти до Великобританії, Франції, Австрії та Ізраїлю. Пізніше Orion Airways планує розширити географію, додавши маршрути до країн Близького Сходу, Південно-Східної Європи і Азії.

А восени 2016 року з'явиться нова російсько-кіпрська авіакомпанія Charlie Airlines. А восени 2016 року з'явиться нова російсько-кіпрська авіакомпанія Charlie Airlines Назва компанії - Charlie Airlines - походить від популярного у Великобританії прізвиська для кіпрських іммігрантів, які приїхали в країну в 1970-ті роки після турецького вторгнення на остров.Впервие про створення на Кіпрі нового перевізника акціонер авіакомпанії S7 Airlines Владислав Фільов розповів в березні цього року. За словами Фільов, російській стороні буде належати 40% акцій, решта -кіпрскім партнерам.Планіруется, що авіакомпанія буде використовувати два літака A319 з авіапарку S7. Charlie Airlines буде здійснювати польоти з Кіпру в ряд інших європейський країн і, швидше за все, до Росії.

Нагадаємо, що в наприкінці 2015 року авіаційна влада Кіпру і Росії домовилися про повне зняття обмежень по числу призначених перевізників на регулярних рейсах. Це викликало підвищений інтерес російських авіаперевізників до Кіпру. Цього літа Кіпр стане одним з найпопулярніших напрямків для росіян. Так, на острів збільшено кількість чартерів. Крім того, лоукостер «Перемога» вже почав свої польоти на Кіпр, а «Росія» повинна приєднається вже найближчої осені.

Можливо, поява конкуренції змусить авіа гігантів Aegean, Blue Air і Ryanair переглянути свої умови перевезення і ще більше знизити ціни на квитки.

Що ж, пакуємо валізи і вперед, назустріч пригодам!

Що готові запропонувати місцеві авіаперевізники?

Новости