Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Нья Чанг + Хошимін з 2 екскл. (З межд. Авіа АК Turkish Airlines)

день 3   Сніданок

день 3
Сніданок. Влаштуйте собі маленьке подорож на острів нескінченних розваг Вінперл (за доп. Плату). Вас чекають моторошні в'єтнамські гірки, аквапарк, три поверхи ігрових автоматів, пляж, де немає величезних хвиль, танець співаючих фонтанів і найголовніше - це повітряний міст, по якому вам належить прилетіти на острів. Купуючи квиток, ви купуєте право відвідувати атракціони та інші розваги острова нескінченне кількість разів. Вартість квитка близько 30 $ (за місцем точно уточнюється).

день 4
Сніданок. Рекомендуємо відвідати масажні салони і прийняти грязьові ванни (за доп. Плату). Таким популярним масаж в Н'ячанг став завдяки доступній ціні і високій якості. Але не кожен салон може похвалитися високим сервісом і ціною.
Тому, щоб ваші очікування виправдалися, ми розділили масаж на три види. Масаж в салонах. Ходити в них є сенс тільки заради розваги, так як масаж роблять слабенько, відшкодовуючи це пропозицією інтимних послуг. Якщо захочете відвідати такий салон, то рекомендуємо спа-салон Quoc Te, знаходиться при готелі за адресою 9 Nguyen Thien Thuat. Ціна на масаж від 25 дол. Масаж сліпих. Назва говорить сама за себе, масаж вам будуть робити сліпі в'єтнамці. Однак, це не означає, що все буде дуже погано, скоріше навпаки. З 10 опитаних туристів, 8 були дуже задоволені і поверталися неодноразово. Але якщо ваша комплекція, що називається худий, то може здатися трохи болісно. Масаж в термальних джерелах. За якістю можна віднести до звичайних масажних салонах, тільки ніякого інтиму. Вас будуть швидше гладити, ніж м'яти і продавлювати. Але тут знову ж таки, якщо хочете легкого релаксу, то такий масаж саме воно.

день 5
Сніданок. Рекомендуємо з'їздити на екскурсію "Північне диво Н'ячанг" (за доп. Плату). Під час цієї екскурсії Ви підете катером на перший острів, де розводять страусів і оленів (Хон Тхі), наступна зупинка - Острів Орхідеї (Хон Лан): прогулянки по острову, відвідини водоспаду, відпочинок на пляжі. Після обіду Ви відвідаєте Острів Мавп (Хон Лао), де мавпи живуть на волі: Вам покажуть короткі циркові виступи з цими кумедними тваринами. Звідси Вас назад відвезуть на берег і доставлять в Ня Чанг.

день 6
Сніданок. Без покупок з Нячанга не зможе виїхати жоден турист - ринків, супермаркетів, маленьких магазинів тут в надлишку. Косметику, аксесуари, одяг модних брендів можна знайти на вулиці Tran Phu, у величезному торговому центрі, який побудований на березі моря. У торговому центрі "Максімарк" можна придбати взуття, побутову техніку, косметику і сувеніри. А купити вироби з дерева, а заодно і подивитися, як їх роблять ремісники можна, зайшовши в магазин "Ань Тай".

день 7
Сніданок. Вільний час. Рекомендуємо відправиться на екскурсію Водоспад Янгбей і мінеральні джерела (за доп. Плату) .Тур в Янгбай - західні тропічні ліси і водоспади провінції Хань Хоа.Наш шлях лежить повз типово в'єтнамських сіл, повз непрохідних тропічних джунглів провінції Кхань Хоа. Нам довго їхати не доводиться, ось ось і перед нами вже з'являються, як з казки, красиві водоспади Янгбей: «Небесне яблуко» і «Нічний каприз». Ви можете насолодитися купанням у водоспаді, милуючись тропічним ландшафтом, прогулятися по території, де ви зможете подивитися на поросячі перегони, півнячі бої, погодувати ведмедів або полюбоватся на прекрасних павичів і оленів. Після прийняття "небесних ванн" у мінеральних джерел, вам буде запропоновано обід в екологічно чистому довкіллю. Після обіду ми прощаємося з Янгбеем і повертаємося. Перед закінченням екскурсії відвідаємо крокодільную ферму, де ви зможете погодувати і сфотагрофіроватся з крокодилами.

день 8
Сніданок. Пропонуємо замовити екскурсію в Далат - місто квітів (за доп. Плату)
Поїздка в Далат. Відвідування водоспадів Prenn і Datanla з катанням на американських гірках ипот на канатній дорозі, що зв'язує центр міста з чудовим буддійським центром Чуклам.Посещеніе озера Суан Хионг, квіткового саду, готелю-музею "Божевільний Дім", центрального ринку, доліниЛюбві. Переїзд в Н'ячанг.

день 9
Сніданок. Вільний час. Рекомендуємо Спа-комплекс 100 Egg Mud Bath (за доп. Плату). Розташований на території паркової зони, в 20 хвилинах їзди від центру Нячанга. Як відомо, грязьова терапія допомагає при лікуванні таких захворювань, як проказа, хронічні захворювання суглобів, а так же прекрасно оновлює шкіру, роблячи її гладкою і шовковистою. До послуг гостей басейни, ванни у формі яєць з мінеральної брудом і лікувальними травами, джакузі, душ Шарко, масажні водоспади. Зручні роздягальні, доглянута територія, великий сувенірний магазин і ресторан з місцевими делікатесами, все це пропонує Спа-центр 100 Egg Mud Bath.

день 10
Сніданок у готелі. Вільне время.Рекомендуем екскурсію по Острава Н'ячанг (за доп. Плату) .Ця екскурсія включає огляд Океанографічного музею при Інституті Океанографії, заснованому в 1923 році. В Інституті знаходяться відкриті для публіки акваріум з 23 резервуарами, в яких живуть різні барвисті живі представники місцевої морської фауни, включаючи морських коників, і зал, де представлені 60 тисяч препарованих зразків морської фауни, включаючи чучела морських птахів і риб, корали і останки різних морських істот, що зберігаються в скляних банках. Після огляду Чи Нгуен купання, снорклінг і огляд коралів біля острова. Морське купання та відпочинок на пляжі острова Там.

день 11-12
Сніданок у готелі. Вільне время.Рекомендуем поїхати на дайвінг (за доп. Плату) .У 8:00 ранку зустріч з нашим російськомовним гідом в готелі і трансфер в порт Кау Так. Круїз на Мун & Мот острова, де ви зупинитеся для дайвінгу та підводного плавання навколо цих островів. Ви можете спробувати 2 занурення, які тривають 45 хвилин (одне занурення). Час відпочинку між зануреннями становить 2-3 години, в залежності від вашого стану, яке визначить ваш досвідчений інструктор з дайвінгу. Легкий обід, чай і кава буде поданий на судні після першого занурення. Насолоджуйтеся панорамним видом на море, вся колекція фауни моря затоки Н'ячанг, особливо вид на красиві живі коралові рифи на дні моря. Ви можете також половити рибу самостійно. Повернення в Кон Че ресторан на бамбукових острові, вас чекає обід з морепродуктів. Вам приготують також рибу, яку ви зловили самі. Ви можете відпочити і скупатися.

день 13-14
Сніданок. Виселення з готелю Н'ячанг. Індивідуальний трансфер (без гіда) в а / п Н'ячанг. Внутрішній переліт Н'ячанг-Хошимін. Прибуття в Хошимін. Індивідуальний трансфер (без гіда) в готель Хошиміну. У номері Ви знайдете конверт з інформацією по екскурсіях в Хошиміні, які вже входять у вартість Вашого туристичного пакету (оглядова по Хошимін, під час якої Ви прогуляетесьна машині по знаменитих місцях Хошиміну: Центральна площа, Вулиця Повстання "Донг Хой", Порт "Ня Ронг ", центральний ринок" Бен Тхань ", центральний поштамт, Кафедральний собор Notre Dame de Saigon, палац Об'єднання (Колишній президентський палац), буддітская пагода Вінь Нгіем, лакова фабрика 27/7 і потім у Вас буде можливість зробити покупки на центральному ринку Бен Тх нь; дельта Меконгу на добу, під час якої Ви прогуляетесьна катері по річці Меконг, посещетіте острова, де зможете покуштувати екзотичні фрукти, прокатітетесь на візку запряженій в'єтнамськими понямі і ознайомитеся з місцевим життям і місцевим ремісничим виробництвом: побачите процес виготовлення цукерок з кокоса, меду , рисових коржів, сувенірних виробів з кокосового дерева. Також у Вас буде прогулянка на джонці по каналах Меконгу і обід, приготований з місцевого делікатесу - риби «вухо слонів». Після обіду відвідайте місце відпочинку, де зможете спробувати місцевий напій з водяного кокоса і спробувати свої сили в катанні на водному мотоциклі (за свій рахунок). По дорозі назад потіте буддійську пагоду Віньчанг) і по екскурсіях, які Ви можете замовити у гіда за додаткову плату Також в даному конверті буде інформація по часу трансферу в а / п Хошимін.

день 15
Сніданок.Виселення з готелю. Індивідуальний трансфер (без гіда) в аеропорт Хошимін. Виліт додому авіакомпанією «Турецькі авіалінії» ..

Новости