Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Московський аеропорт Домодєдово

  1. Виберіть авіакомпанію, на рейс якої ви хочете зареєструватися:
  2. Якщо ви не роздрукували посадковий талон, ви можете зробити це:

Якщо ви плануєте скористатися реєстрацією через інтернет, уточніть у вашій авіакомпанії час початку і закінчення реєстрації.

Як правило, реєстрація через інтернет починається за добу і закінчується за 90 хвилин до відправлення рейсу. Про часу відкриття онлайн реєстрації ви можете дізнатися на сайті вашої авіакомпанії.



Виберіть авіакомпанію, на рейс якої ви хочете зареєструватися:



Онлайн-реєстрація на рейс проходить на сайті авіакомпанії і за її правилами.
Перейдіть на сайт вашої авіакомпанії і дотримуйтесь інструкцій.

Московський аеропорт Домодєдово не несе відповідальності за можливі збої в роботі сайтів, помилки передачі даних, рівно як і за використання ваших персональних даних на сторонніх сайтах. У разі, якщо під час онлайн-реєстрації виникли помилки, будь ласка, зверніться в авіакомпанію.

Якщо у вас виникають питання щодо реєстрації через інтернет, будь ласка, уточніть їх в довідковій службі або на сайті вашої авіакомпанії.

Для авіакомпаній Tajik Air і Somon Air провайдером послуги інтернет-реєстрації є Московський аеропорт Домодєдово. Якщо ви є клієнтом даної авіакомпанії, пропонуємо вам відповіді на найбільш поширені запитання.


Якщо ви не роздрукували посадковий талон, ви можете зробити це:

  • на стійці реєстрації вашого рейсу;
  • в кіоску саморегистрации (для деяких авіакомпаній) - термінали розташовані в торцях островів реєстрації;
  • на терміналах Mobile Check-in - термінали розташовані перед входом в єдиний доглядових центр Московського аеропорту Домодєдово.

Положення про конфіденційність

Це Положення про конфіденційність може бути застосовано до послуг Інтернет-реєстрації, доступ до яких відкритий з веб-сайту www.domodedovo.ru .

Послуги з реєстрації на рейси через Інтернет надаються перевізниками в рамках договору перевезення, укладеного безпосередньо між споживачами (пасажирами) і Авіакомпанією. При користуванні послугою Інтернет-реєстрації, пасажир може залишати особисту інформацію про себе, таку як ім'я та прізвище пасажира, дата його народження, місце проживання, польотна інформація про майбутній вильоті, номер платіжних карт і т.д. Ця інформація заноситься в бази даних інформаційних систем реєстрації, що належать безпосередньо авіакомпаніям або їх Хендлінгова агентам і використовується для технологічного забезпечення сервісу по Інтернет-реєстрації пасажирів.

Московський міжнародний аеропорт Домодєдово не несе відповідальності за розголошення, збереження або передачу особистої інформації про пасажира третім особам, залишеної пасажирами на Інтернет-ресурсах авіакомпаній або їх хендлінгової агентів.

Новости