Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Бюджетні авіалінії Німеччини Тюіфлай TUIfly

TUIfly.com - другий за величиною бюджетний авіаперевізник Німеччини. На ньому щорічно літає 13,5 мільйона пасажирів.

Ціни на цю низькоцінової авіакомпанію починаються від 29 Євро за квиток в одну сторону, включаючи податки і збори.

Ця бюджетна авіакомпанія активно займається розвитком інтернет-продажів і займає в плані онлайн-угод на свої авіаквитки одне з перших місць.

За даними одного дослідницького агентства в даний час близько 4 мільйонів людей бронюють свої авіаквитки через інтернет. Ласий шматок ринку для будь-якого бюджетного авіаперевізника!

Ласий шматок ринку для будь-якого бюджетного авіаперевізника

На чому економить німецький лоукостер Тюіфлай?

У боротьбі за лояльних і задоволених пасажирів TUIfly.com щотижня 1 раз в тиждень проводити спеціальні розпродажі під назвою "TUIfly Ticket Time". Дні, коли проводяться ці спеціальні розпродажі - це вівторки з 18 вечора до 24 середовища. Тобто півтора дня в тиждень можна забронювати спеціальні квитки.

У Німеччині бюджетні авіакомпанії дуже люблять укладати партнерські відносини з Німецькою залізницею Deutsche Bahn. Зокрема, при купівлі квитка TUIfly на політ в закордон ви зможете за 25 євро купити квиток на залізницю від будь-якого німецького міста до аеропорту, з якого ви вилітаєте.

Треба сказати, що це нерідко дуже вигідна угода! Крім того випадку, звичайно, коли аеропорт вильоту знаходиться в вашому місті.

Ще по темі Авіакомпанії і аеропорти

На чому економить німецький лоукостер Тюіфлай?

Новости