Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Бюджетні авіалінії, дешеві перельоти з Фінляндії в міста Європи

Послугами бюджетних авіакомпаній або, як їх часом називають дисконтними або ще авіакомпаніями Low-сost, користується величезна кількість туристів, бізнесменів і відправляються в гості до родичів або друзів мандрівників.
За рахунок чого ціни на квитки бюджетних авіакомпаній нижче:

- за рахунок скорочення витрат на обслуговування пасажирів, кількість обслуговуючих дані рейси працівників скорочено, тобто менше коштів йде на оплату праці обслуговуючому персоналу
- за рахунок відсутності харчування на борту і напоїв, газет і журналів, показу фільмів
- за рахунок обмеження ваги багажу і ручної поклажі
- за рахунок використання однотипних літаків і підбору вартості квитків залежно від дня тижня і часу вильоту

Багато авіакомпаній користуються аеропортами, розташованими на певній відстані від міст, і це дозволяє знизити відсотки на аеропортові збори, що теж складає більшу частину вартості квитка.
Постійних цін на квитки немає, і ви можете підібрати для себе максимально дешевий рейс, який здивує низькою ціною, тому що іноді до аеропорту доїхати буде набагато дорожче.

На такі рейси ви можете самі підібрати квитки, використовуючи інтернет, і вже вдома мати на руках квиток, хоча як таких квитків в таких авіакомпаніях немає. Реєстрація на рейс відбувається на основі підтвердження того, що ви оплатили місце в літак, а підтвердженням є роздруківка, яку надсилають на вашу електронну адресу з підтвердженням оплати - ваш індивідуальний номер.
Необхідно вчасно зареєструватися, щоб ви мали посадковий талон. Ваші місця в літаку розподіляються відповідно до посадочними талонами.
Бюджетних авіаліній в Європі дуже багато, отже, і конкуренція велика.
Найбільш популярними стають бюджетні компанії Європи, і все більше туристів з Росії відправляються в Європу через фінські аеропорти, використовуючи дешеві компанії-перевізники як фінських, так і інших європейських країн.
Розповімо про декілька популярних авіакомпаній, які здійснюють рейси в Європу з Фінляндії.

Blue1 - фінська бюджетна авіакомпанія, яка входить до складу скандинавського концерну SAS (Scandinavian Airlines) Blue1 - фінська бюджетна авіакомпанія, яка входить до складу скандинавського концерну SAS (Scandinavian Airlines).

Пасажирські перевезення здійснюються на 20 міжнародних напрямках, і близько 120 щоденних вильотів на добре оснащених надійних літаках, в основному, з Гельсінкі на Амстердам, Афіни, Барселону, Берлін, Брюссель, Будапешт, Копенгаген, Дублін, Гамбург, Гетеборг, Кіттіла, Куопіо, Лондон , Мілан, Ніццу, Оулу, Париж, Рим, Рівному, Стокгольм, Тампере, Турку, Баша, Варшаву, Цюріх.

Ryanair - ірландська авіакомпанія, одна з найбільших в Європі, здійснює найбільше число міжнародних перельотів в світі, саме в Ryanair - найнижчий показник за скасуванням польотів Ryanair - ірландська авіакомпанія, одна з найбільших в Європі, здійснює найбільше число міжнародних перельотів в світі, саме в Ryanair - найнижчий показник за скасуванням польотів.

З фінського міста Тампере авіакомпанія Ryanair здійснює перельоти до Великобританії, Іспанії, Німеччини, Латвії, Італії. Часті акції дозволяють ще з більш дешевими перельотами побувати в Європі.

AirBaltic - бюджетна авіакомпанія AirBaltic - бюджетна авіакомпанія.

З міст Тампере і Лаппеенранта здійснюються перевезення в столиці Латвії - Риги. В даний час AirBaltic пропонує прямі перельоти по Європі з Риги і з Вільнюса.
АirBaltic виконує польоти з Риги по 33 маршрутам, 18 з яких - в міста ЄС. З Риги виробляє польоти в Баку, Барселону, Берген, Берлін, Брюссель, Відень, Вільнюс, Дніпропетровськ, Дублін, Дюссельдорф, Цюріх, Гамбург, Гeтеборг, Гельсінкі, Калінінград, Київ, Копенгаген, Лондон, Манчестер, Москву, Мілан, Мюнхен, Мінськ , Одесу, Осло, Париж, Санкт-Петербург, Сімферополь, Стамбул, Стокгольм, Таллінн, Ташкент, Тбілісі, Тель-Aвів, Хургаду і Шарм-Ель-Шейх.

І ви можете дешевими рейсами, використовуючи послуги даної компанії, відвідати дані міста.
З Вільнюса АirBaltic пропонує прямі польоти в Берлін, Дублін, Дюссельдорф, Гамбург, Гельсінкі, Копенгаген, Лондон, Мюнхен, Осло, Ригу, Стокгольм і Таллінн. Польоти здійснюються літаками Boeing 737-500 і Fokker 50.

EasyJet - виконує рейси з Гельсінкі на Францію і Великобританію   З Гельсінкі EasyJet - виконує рейси з Гельсінкі на Францію і Великобританію
З Гельсінкі.
Австрія (Відень), Великобританія (Лондон), Угорщина (Будапешт), Німеччина (Кельн, Дюссельдорф, Франкфурт, Саарбрюкен, Штутгарт, Мюнхен), Нюрнберг, Берлін, Баден-Баден, Гетенбург, Гамбург), Греція (Афіни), Данія ( Копенгаген), Ірландія (Дублін), Італія (Рим, Мілан), Іспанія (Барселона, Аліканте, Малага, Пальма де Майорка), Латвія (Рига), Литва (Вільнюс), Нідерланди (Амстердам), Польща (Варшава), Фінляндія ( Куопіо, Рованіємі, Вааса, Оулу), Франція (Париж, Ніцца), Швейцарія (Цюріх), Швеція (Стокгольм)

З Тампере.
Австрія (Зальцбург), Великобританія (Лондон), Німеччина (Бремен, Франкфурт), Ірландія (Дублін), Іспанія (Валенсія), Італія (Мілан, Ріміні, Рим, Венеція, Трапані), Латвія (Рига)

наверх

Новости