Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Ural airlines (Уральські авіалінії)

  1. парк літаків
  2. 7 лайнерів Аеробус А319
  3. Основні напрямки
  4. Купити квиток
  5. бонусна програма
  6. Правила провозу багажу
  7. Ручна поклажа
  8. Харчування на борту
  9. Відгуки

Ural airlines (Уральські авіалінії) одна з найбільших авіакомпаній Росії. Входить в Топ-4 авіаперевізників нашої країни за рейтингом Росавіації. Щорічно Ural airlines перевозить близько 8 000 000 пасажирів. Авіакомпанія налічує понад 75 років успішної роботи. У 1943 в аеропорту Кольцово заснували авіазагін. У 1993 році компанія була офіційно представлена ​​як Уральські авіалінії (Ural airlines). Авіакомпанія зростає і розширюється. Сьогодні відбуваються польоти більш ніж в 250 напрямках.

Авіакомпанія Уральські авіалінії (Ural airlines) базується в аеропортах Домодєдово (Москва) і Кольцово (Єкатеринбург).

  • Офіційний сайт: www.uralairlines.ru;
  • Код ІАТА: U6;
  • Місцезнаходження компанії в Єкатеринбурзі: 620025, Росія, м Єкатеринбург, пров. Ранковий, 1г.

Цілодобова служба підтримки пасажирів:

  • Дзвінок по Росії: 8-800-77-00-262;
  • Дзвінок з інших країн: + 7-499-92-02-252.

парк літаків

Авіапарк містить найсучасніші літаки різних класів і постійно поповнюється.

На даний момент на базі авіакомпанії 43 лайнера європейського концерну Аеробус:

7 лайнерів Аеробус А319

7 лайнерів Аеробус А319

Схема салону Airbus A319

13 лайнерів Аеробус А321

Схема салону Airbus A321

Схема салону Airbus A321

23 лайнера Аеробус А320

23 лайнера Аеробус А320

Схема салону Airbus A320

Основні напрямки

Карта польотів авіакомпанії включає всю Росію, частина країн СНД, а також країни Європи, Португалію, Китай, ОАЕ і Австралії. На літаках Ural airlines можна полетіти в найбільші міста Росії, такі як Москва і Санкт-Петербург, Владивосток, Челябінськ, Єкатеринбург. Можна вибрати напрямок в міста-курорти: Сочі, Анапа, Геленджик. Або ж замовити квитки в невеликі міста (Кіров, Уфа, Самара). Всього Уральські авіалінії (Ural airlines) налічує понад 250 напрямків.

Реєстрація починається за 1 годину 30 хвилин для рейсів по Росії і за 3 години для міжнародних рейсів. Цього часу вистачить, щоб пройти всі формальності, включаючи паспортний, митний контроль. Реєстрація закінчується за 40 хвилин до вильоту. Проводиться в аеропорту за місцевим часом.

Важливо пам'ятати, що для наступних аеропортів закінчення реєстрації проводитися в інших часових рамках (час вказано до вильоту):

Бейінг Capital (Пекін) за 1 годину Гуанчжоу (Гуанчжоу) за 1 годину Дубай (Дубай) за 1 годину Фьюмічіно (Рим) за 50 хвилин Велике Савіно (Перм)

(Правило для міжнародних рейсів)

за 50 хвилин Хургада (Хургада) за 45 хвилин

Запізнилися до даного часу, не будуть допущені на рейс.

Однак в деяких аеропортах є спосіб виправити ситуацію. Представник авіакомпанії може відкрити для вас реєстрацію, у разі запізнення. Але за таку послугу за рішенням перевізника можуть змусити доплатити.

Для всіх пасажирів діє можливість он-лайн реєстрації. Онлайн реєстрація включає кілька простих кроків. На сайті авіаперевізника введіть номер замовлення, електронного квитка, особисті дані (дату народження, ім'я і прізвище, і номер паспорта або іншого документа, що посвідчує особу).

Потім роздрукуйте посадковий талон. Якщо не встигли або забули взяти його з собою - нічого страшного. На стійці реєстрації, до її закінчення, можна роздрукувати талон заново.

Пасажири, які летять міжнародними рейсами з візовим режимом, після електронної реєстрації отримують підтвердження про її проходження. Поміняти підтвердження на посадковий талон можна тільки в аеропорту, на стійці реєстрації. Для цього рекомендується прибувати заздалегідь. Таке ж правило діє і для пасажирів з немовлятами.

Ural airlines рекомендує прибувати в аеропорт за 1,5 години до вильоту.

Крім онлайн реєстрації, діє можливість реєстрації по телефону, через Call - центр (дзвінок по Росії: 8-800-77-00-262; дзвінок з інших країн: + 7-499-92-02-252).

Для пасажирів, які прямують рейсами з аеропорту Домодєдово (Москва) доступна можливість саморегистрации. Вона починається за 23 години і закривається за 1 годину до вильоту. Такий спосіб дозволяє не витрачати час на черги. Але і має ряд обмежень. Проходити самореєстрацію не можуть пасажири з обмеженими можливостями і неповнолітні. А також пасажири, чий багаж перевищує допустимі розміри і всі, хто везе домашніх тварин і зброю.

Купити квиток

тарифи

Авіакомпанія Уральські авіалінії встановила 5 видів тарифів.

бонусна програма

Програма «Крила» дозволяє клієнтам купувати квитки зі знижкою. За покупку квитків на рейси Уральських Авіалінії (Ural airlines) учасникам програми нараховуються бонуси, які можна використовувати відразу після надходження на рахунок, для часткової або повної оплати наступних квитків. Бонуси нараховуються виходячи з тарифу. Карта «Крила» видається в онлайн форматі.

Програма має на увазі кілька рівнів:

Діє з дня реєстрації та до 20 скоєних польотів, протягом 1 календарного року. Привілеї включають: оплата тарифу бонусами в розмірі 100%, підвищення класу обслуговування за бонуси, привілеї від партнерів.

Видається при здійсненні від 20 польотів, протягом 1 календарного року. Привілеї включають: додаткові бонуси 10%, знижка на провезення багажу в розмірі 50%, реєстрація на стійці бізнес-класу, підвищення класу обслуговування за бонуси, безкоштовний вибір місця в салоні.

Присвоюється при здійсненні більше 40 польотів протягом 1 календарного року. Привілеї включають: додаткові бонуси в розмірі 20%, 50% знижка на оплату багажу понад норму, підвищення класу обслуговування за бонуси, безкоштовний перехід в салон бізнес-класу, відвідування бізнес-залу в аеропорту, безкоштовний вибір місця в салоні.

Крім звичайної бонусної програми діє благодійна акція «Крила добра». Будь пасажир добровільно може перерахувати бонуси зі своєї картки «Крила». На них авіакомпанія придбає квитки для фахівців які співпрацюють фондів, лікарів, дітей та їхніх родичів.

Правила провозу багажу

За правилами авіакомпанії Ural airlines (Уральські авіалінії) розмір багажу повинен бути в рамках 50 × 50 × 100 см. В сумі всіх вимірів не перевищувати 203 см. Вага багажу регулюється тарифом.

До провезення в зареєстрованому багажі авіакомпанією заборонено:

  • Вибухові речовини і гази;
  • легкозаймисті рідини та речовини;
  • окислюються і токсичні речовини;
  • радіоактивні матеріали;
  • їдкі та отруйні речовини.

Вибухові речовини і гази;   легкозаймисті рідини та речовини;   окислюються і токсичні речовини;   радіоактивні матеріали;   їдкі та отруйні речовини

Ручна поклажа

Допустимий розмір до 115 см в сумі трьох вимірів 55 * 40 * 20 см. Вага багажу визначається тарифом.

До провезення в ручній поклажі заборонено:

  • Штопор, складаний ніж;
  • рідини і дезодоранти більше 100мл;
  • манікюрний набір;
  • вибухові речовини.

У деяких міжнародних аеропортах діють додаткові обмеження на багаж і ручну поклажу:

  • аеропорт Пекін

У ручній поклажі не повинні бути рідини більше 100 мл, куплені в Duty free. Якщо відсутній чек на будь-які покупки із зони безмитної торгівлі, то їх вилучають (діє на всі види товарів).

  • Аеропорти Харбін і Ордос

Транзитні пасажири заново проходять огляд. Також оглядають багаж (без присутності пасажира). У ньому не повинні бути: сірники, запальнички, зовнішні накопичувачі енергії, знімні батареї. Їх також вилучають.

  • Всі аеропорти КНР

У багажі та ручній поклажі заборонено перевозити запальнички і сірники. Зовнішні накопичувачі енергії дозволено провозити лише в ручній поклажі, не більше 2 штук, із зазначенням обсягу на заводському маркуванні.

У разі втрати багажу, відразу звертайтеся в службу розшуку багажу. Вона повинна бути в кожному аеропорту. У разі виходу із зони видачі багажу, при його втраті, авіакомпанія буде вважати, що у пасажира немає претензій.

Харчування на борту

Харчування саме та дрібниця, що може сформувати враження про політ. Ural airlines (Уральські авіалінії) надає пасажирам бізнес-класу на вибір кілька варіантів меню: вегетаріанське, дитяче, рибне і мусульманське.

Пасажири економ класу, в залежності від тривалості польоту, можуть отримати гарячі страви, закуски (наприклад, сендвічі), солодощі і борошняні вироби, а також гарячі і прохолодні напої. Вибір меню залежить від вашого тарифу і рейсу.

Дізнатися бортове меню на рейсі можна за посиланням: https://www.uralairlines.ru/passengers-info/flight/food/.

Відгуки

Перед польотом дуже важливо скласти правильне враження про авіакомпанію. Щоб запобігти можливим несподіванки читайте добірку відгуків.

Основними мінусами пасажири Уральських Авіалінії (Ural airlines) відзначили:

  • Платний вибір місця;
  • втома і хамство бортпровідників;
  • труднощі з онлайн оплатою квитків;
  • часта зміна умов польоту;
  • зламаний багаж;
  • бортпровідники не знають англійську мову;
  • часті затримки рейсів.

Ну а головними плюсами виявилися:

  • Професіоналізм пілотів. М'який зліт і посадка;
  • чуйна служба підтримки;
  • низька ціна квитків;
  • ввічливий екіпаж;
  • смачна їжа;
  • нові, чисті літаки;
  • зручні сидіння.

Яке у Вас залишилося враження від польоту? Залишайте свої коментарі, пишіть, згодні чи ні з відгуками інших пасажирів.

Дивіться відео історію Катерини Столярова яка отримала корону в номінації «ТОП-3 найбільш красивих стюардеси» Міжнародного конкурсу «Topstewardess 2017»:

Подорож починається з перельоту. І авіакомпанія може, як скрасити дорогу, так і зробити його нестерпним. Уральські авіалінії піклуючись про своїх пасажирів, старанно працює кожен день намагаючись зробити перельоти комфортними і незабутнім.
Щасливої ​​дороги!

Яке у Вас залишилося враження від польоту?

Новости