Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

«Платіть менше - літайте більше»: філософія авіакомпанії Air Arabia

Авіакомпанія Air Arabia, головним портом і місцем прописки якої є курортне місто Шарджа в Об'єднаних Арабських Еміратах, була утворена в 2003 році. Авіакомпанія виконує польоти з трьох вузлових аеропортів: Шарджа (ОАЕ), Касабланка (Марокко) і Олександрія (Єгипет). Air Arabia, перший і найбільший бюджетний перевізник на Середньому Сході і в Північній Африці, стабільно займає лідируючі позиції в бізнесі.

Концепція - бюджетно і комфортно

З жовтня 2008 року Air Arabia відкрила регулярні рейси з Києва. У жовтні 2011 року відбулися перші польоти з Харкова і Донецька, а в жовтні 2012 року - з Одеси. Сьогодні на карті маршрутів авіакомпанії - 102 напрямки світу (18 в Індії, на Близькому Сході і в Африці).

Повітряний флот Air Arabia сьогодні складається з 36 нових власних аеробусів А320-200. Зростаюча кількість напрямків Air Arabia, з одного боку, і збалансоване співвідношення ціни і якості - з іншого, дозволяють пропонувати споживачеві унікальний продукт високої якості. Салони літаків розраховані на 162 крісел замість 180 в стандартній компонуванні. Це дозволило збільшити відстань між спинками крісел до 82 см, створивши додатковий комфорт пасажирам, які вибирають тривалі перельоти в екзотичні країни.

Концепція Air Arabia змодельована за образом і подобою бюджетних авіаліній Європи і США, а бізнес-модель адаптована до місцевих перевагам. Основне завдання авіакомпанії - зробити подорож більш комфортним завдяки бронюванню по Інтернету і надання розумних тарифів на ринку. Air Arabia строго виконує приписи і рекомендації міжнародних інститутів за вимогами до здійснення повітряних перевезень, дотримуючись найвищих стандартів безпеки та послуг. Регулярність польотів авіакомпанії в 2014 році склала 97%. У 2015 році Air Arabia збільшила норму провозу безкоштовного багажу до 20 кг на всіх напрямках і до 30 кг в міста Індії, норма ручної поклажі становить 10 кг.

Air Arabia надає послугу попереднього замовлення місця в салоні літака. Бортхарчування авіакомпанії Air Arabia задовольнить запити найвибагливіших гурманів, меню складається з 40 найменувань. По суті продукт Air Arabia - це комплекс послуг, що надаються концерну, що складається з фірм різної спрямованості: кейтерінгова компанія, транзитний готель, business class lounge, транспортна компанія, що доставляє пасажирів в будь-який з Еміратів, туристична фірма Air Arabia Holidays.

По суті продукт Air Arabia - це комплекс послуг, що надаються концерну, що складається з фірм різної спрямованості: кейтерінгова компанія, транзитний готель, business class lounge, транспортна компанія, що доставляє пасажирів в будь-який з Еміратів, туристична фірма Air Arabia Holidays

програма Airewards

У березні 2015 року Air Arabia, першою серед бюджетних перевізників на Близькому і Середньому Сході ввела програму лояльності для часто літаючих пасажирів - Airewards. Програму відрізняють спрямованість на інтереси клієнтів, легкість в застосуванні, гнучкість і прозорість в правилах. Пасажир заробляє нема на милях, а на витрачені суми, включаючи замовлення додаткових послуг, а не тільки вартість квитка. Надаються можливості накопичення балів всією сім'єю і використання бонусних балів для оплати квитка іншій особі, що не бере участь в програмі. Мінімальна кількість балів для покупки квитка - 4000, але можна використовувати і меншу суму для оплати додаткових послуг.

Авіакомпанія розраховує на активну допомогу своїх партнерів (необхідно роз'яснювати клієнтам про надані переваги для учасників Airewards і вносити дані учасника програми в бронювання). Туристичний портал ExpertTur.com рекомендує приєднуватися до програми лояльності Air Arabia. Зробити це можна через сайт, під час бронювання, відправивши СМС або в пункті придбання квитків - способів безліч.

Бізнес-модель авіакомпанії, відображена в слогані «Платіть менше. Літайте більше », приваблива для пасажирів - як відпочиваючих туристів, так і подорожуючих бізнесменів, дозволяючи їм відкривати нові для себе країни.

Рейси Air Arabia з Києва виконуються з терміналу «Д» аеропорту Бориспіль.

Більш докладно про авіакомпанію Air Arabia - на www.airarabia.com

Схожі записи

Читайте також

Новости