Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Пегас Флай (Ікар) - реєстрація на рейс онлайн

  1. Правила реєстрації Пегас Флай онлайн

Історія авіакомпанії Pegas Fly починається з 2013 року, тоді відбулася повна реорганізація фірми і зміна власників. Штаб-офіс розташовується в місті Красноярську, на території аеропорту Ємельянова. Також філії є в місті Москві і Хабаровську. Молода авіакомпанія поліпшується з кожним роком - освоює нові міжнародні лінії, розширює повітряний парк і піклується про комфорт пасажирів Пегас Флай.

Онлайн реєстрація на рейс є популярною і зручною послугою для туристів, яка дозволяє заощадити час при польоті маршрутами даного авіаперевізника.

Юридична назва компанії Пегас Флай - «Ікар». Основні напрямки польотів - чартерні і регулярні пасажирські перевезення. Вильоти здійснюються з більшості великих міст Росії, з 2016 року виконуються регулярні маршрути до Сімферополя і Сочі.

Історія авіакомпанії Pegas Fly починається з 2013 року, тоді відбулася повна реорганізація фірми і зміна власників

Частина рейсів здійснюється для туристичної компанії «Пегас Туристік», яка організовує чартерні польоти по багатьом пляжним напрямками.

Як зареєструватися на рейс Пегас Флай онлайн? У перший раз рекомендується ретельно дотримуватися інструкцій, щоб не заплутатися, а вже потім процес реєстрації не буде представляти особливої ​​складності.

Онлайн-реєстрація на рейси Pegas Fly доступна для пасажирів, які придбали електронний квиток в компанії Пегас Флай і здійснюють виліт з міст:

Онлайн-реєстрація на рейси Pegas Fly доступна для пасажирів, які придбали електронний квиток в компанії Пегас Флай і здійснюють виліт з міст:

Після покупки і оплати квитка по банківській карті збережіть маршрутну квитанцію, в ній міститься номер квитка - він буде потрібно надалі для реєстрації.

За 24 години до вильоту свого рейсу зайдіть на сайт pegasfly.com в розділ онлайн реєстрація на рейс. Уважно прочитайте всі правила і поставте галочку, щоб підтвердити свою згоду з умовами. Після чого система перекине вас до етапу «пошук пасажира». Для реєстрації на рейс введіть своє прізвище, як вона вказана в квитанції, номер рейсу, дату і номер квитка (складається з 13 цифр). Якщо все вказано вірно, то турист переходить до наступного розділу.

Зверніть увагу! Перед номером квитка слід ввести 000 для чартерних рейсів (номер рейсу складається з 4-х цифр), 216 для регулярних рейсів (номер рейсу починається з «8») і 770 для регулярних рейсів (номер рейсу складається з 3-х цифр).
Відбулися зміни, номер квитка тепер вводиться як є (13 цифр).

Під час реєстрації можна забронювати місця в літаку . Вам відкриється схема салону повітряного судна, де будуть відзначені вільні місця, вибирайте вподобане, підтверджуйте свій вибір і реєструйтеся.

Заключний етап онлайн реєстрації Пегас Флай за електронним квитком - це отримання посадкового талона. Його обов'язково слід зберегти і роздрукувати, так як документ потрібно пред'явити в аеропорту при посадці. Якщо не вдалося розпечатати талон, то пасажиру слід звернутися до стійки реєстрації в аеропорту.

Правила реєстрації Пегас Флай онлайн

На офіційному сайті авіакомпанії Пегас Флай в розділі онлайн реєстрація на рейс слід ознайомитися зі списком предметів, які заборонені для провозу на борту літака, і правилами поведінками пасажирів під час польоту. Також рекомендується заздалегідь з'ясувати норми безкоштовного провозу багажу , Так як якщо він перевищить встановлені норми по вазі і габаритам, то його доведеться оплатити згідно з тарифом.

Реєструватися на сайті можна за добу до вильоту, закривається реєстрація за годину до відправлення авіасудна. Дана процедура дозволяє туристу приїхати пізніше звичайного, але враховуйте, що посадка завершується за 20 хвилин до вильоту. Тому залишайте часу з запасом, адже перед посадкою пасажири рейсів повинні пройти контроль безпеки і митний огляд для міжнародних маршрутів.

Електронна реєстрація на рейси авіакомпанії Ікар недоступна для наступних категорій:

  • При подорожі з тваринами;
  • Якщо потрібно супровід інваліда;
  • При груповому польоті від 9 чоловік;
  • Потрібна послуга - супровід неповнолітнього без батьків;
  • Коли необхідно оформити місце на пасажира з дитиною до 2-х років.

Величезний плюс онлайн реєстрації - це економія часу і зручність. Маючи вихід в інтернет, можна пройти процедуру з дому і самостійно вибрати вільне місце. Після чого пасажиру не потрібно стояти в черзі до стійки реєстрації в аеропорту. Мінус електронної реєстрації - це відсутність гарантії броні місця, а також обмеження для деяких громадян.

Як зареєструватися на рейс Пегас Флай онлайн?

Новости