Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Онлайн реєстрація на рейс

  1. Зручно! Онлайн реєстрація на рейси провідних авіакомпаній:
  2. Маса переваг!
  3. Кому можна реєструватися тільки на стійці

Всі великі авіакомпанії не перший рік пропонують пасажирам таку послугу, як онлайн реєстрація на рейси
Всі великі авіакомпанії не перший рік пропонують пасажирам таку послугу, як онлайн реєстрація на рейси. Це досить зручно не тільки самим пасажирам, а й працівникам аеропортів.

Для того щоб зареєструватися, необхідно всього лише бути забезпеченим доступом до інтернету, а також принтером, щоб можна було потім роздрукувати посадковий талон.

Якщо ж у пасажира немає можливості роздрукувати цей талон, йому необхідно звернутися до стійки реєстрації свого рейсу позачергово.

Зручно! Онлайн реєстрація на рейси провідних авіакомпаній:

Багато аеропорти надають можливість роздруківки посадкового салону на території сервісних центрів, розташованих на їх території. Як правило, ця послуга платна.

Завдяки інтернет реєстрації кожен може в період з 72 до 4 годин (час проведення процедури залежить від конкретної авіакомпанії і кінцевої точки, куди летить пасажир) до вильоту літака пройти реєстрацію, перебуваючи при цьому навіть в офісі або вдома, і забронювати місце в салоні.

Маса переваг!

Основні переваги даної послуги:

1. Реєстрація в інтернет може проводитися навіть з іншої країни.
2. Можливість вибору зручного місця в салоні самостійно. Якщо пасажир не вибрав місце для посадки самостійно, як правило, йому присвоюється вільний, починаючи з третього ряду.
3. Роздруківка посадкового талона проводиться самостійно, завдяки чому не потрібно буде стояти в черзі до стійки реєстрації.

Онлайн реєстрація на авіарейс особливо зручна тим пасажирам, які подорожують без дітей віком до 12 років і без тварин. Якщо пасажир придбав електронний квиток, такий вид реєстрації йому також буде краще.

Потрібно враховувати, що ручна поклажа не вимагає реєстрації, але тут також є умови. Так, розміри і вага поклажі не повинні відрізнятися від тих норм, які передбачені умовами транспортування пасажирів конкретної авіакомпанії.

В іншому випадку, стягується оплата за понаднормовий багаж. Кожному слід попередньо ознайомитися з правилами реєстрації багажу і крайній термін реєстрації, які встановлені в тому аеропорту, з якого здійснюється виліт.



Кому можна реєструватися тільки на стійці

Слід знати, що послугами онлайн реєстрації не можуть користуватися:

  • люди з обмеженими можливостями (до них відносять пасажирів з порушеннями слуху, зору, на носилках або інвалідних візках, а також люди на милицях);
  • діти, які летять без супроводу дорослих;
  • пасажири, які використовують додаткові послуги (зокрема, перевезення тварин в салоні).

Слід звернути увагу, що приїхати в аеропорт необхідно не пізніше, ніж за 45 хвилин до вильоту, щоб пройти огляд перед польотом, а також здійснити посадку в літак. Для цього потрібно з собою мати документ, що посвідчує особу пасажира і посадковий талон. Реєстрація на рейс починається за дві години до його вильоту за розкладом.

Якщо пасажир подорожує в групі, яка становить 9 і більше осіб, мають звернутися до стійки реєстрації.

Перш ніж проходити онлайн реєстрацію, найкраще зайти на сайт авіакомпанії і ознайомитися з тими рекомендаціями, які вона дає щодо цього процесу. Так, багато рекомендують використовувати певний браузер для проведення процедури. Майже всі популярні авіакомпанії надають можливість реєструватися онлайн, іноді не на всі перельоти, краще перевірити прямо на сайтах, наприклад: МАУ , Люфтганза , Аерофлот , Транс Аеро, Туркіш Ейрлайнз та інші.

Бувають ситуації, коли пасажир пройшов реєстрацію, а йому знадобилося поміняти авіаквиток або здати його. Для цього потрібно зв'язатися з представниками авіакомпанії по телефону або звернутися до них особисто, або відвідати офіс агентства.

Багато компаній пропонують пасажирам пройти безкоштовну реєстрацію через інтернет безпосередньо в будівлі аеропорту, звідки буде проводитися виліт.

Новости