Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

KLM Royal Dutch Airlines авіа.Інформація про авіакомпанії KLM.


IATA код авіакомпанії: KL   Міжнародна назва авіакомпанії: KLM Royal Dutch Airlines (КЛМ Королівські Голландські Авіалінії)   Бонусна програма для частолетающіх пасажирів:   Бонусна програма для корпоративних клієнтів:   Авіаційний альянс:   Сайт авіакомпанії:   www

IATA код авіакомпанії: KL

Міжнародна назва авіакомпанії: KLM Royal Dutch Airlines (КЛМ Королівські Голландські Авіалінії)

Бонусна програма для частолетающіх пасажирів:

Бонусна програма для корпоративних клієнтів:

Авіаційний альянс:

Сайт авіакомпанії: www.klm.com

Представництво КЛМ в Москві: + 7 (495) 937 38 39
Представництво в КЛМ Санкт-Петербурзі: + 7 (812) 346 68 68

Подивитися представництва в інших містах і країнах


Фотографія: літак авіакомпанії KLM

Освічена 7 жовтня 1919 року, KLM - Королівські Голландські Авіалінії, є найстарішою авіакомпанією в світі, яка функціонує під тією ж назвою. Протягом 85 років KLM грає одну з центральних ролей у формуванні індустрії цивільних авіаперевезень в усьому світі і стимулювання розвитку авіаринку. Інноваційні ідеї характерні для історії KLM як в технічній сфері, так і в поліпшенні послуг, і міжнародного партнерства.

Спільна програма для постійних пасажирів авіакомпаній Air France- KLM Flying Blue

Літаючи рейсами KLM- Air France, а також інших авіакомпаній-партнерів по альянсу SkyTeam, пасажир отримує призові милі в рамках програми Flying Blue. Кількість миль залежить від протяжності маршруту і класу обслуговування. Чим більше миль заробляє пасажир, тим більше призів він може отримати. Зароблені милі можна витратити на безкоштовний переліт, на підвищення класу обслуговування на борту і інші послуги. Близько 30 авіакомпаній і 100 наземних партнерів (готелі та фірми з прокату автомобілів), що беруть участь в програмі Flying Blue, допоможуть заробити пасажирам призові милі. Набрані милі не згорають протягом 3-х років з моменту останнього зареєстрованого польоту з авіакомпаніями KLM - Air France або авіакомпаніями-партнерами по альянсу SkyTeam.

Програма для корпоративних клієнтів BlueBiz

Авіакомпанія KLM розробила програму BlueBiz в інтересах корпоративних клієнтів, що користуються послугами повітряного транспорту. Ідея, що лежить в основі програми, проста: компанії накопичують призові очки за кожен квиток, придбаний на рейс KLM або її партнерів (серед них Air France, Northwest, Kenya Airways та інші), а потім використовують їх для оплати призових авіаквитків. Одночасне участь в програмах Bluebiz і Flying Blue забезпечує подвійну економію! Компанія накопичує призові очки за програмою Bluebiz, а пасажир - призові милі за програмою FlyingBlue!

Авіакомпанія «KLM Королівські Голландські Авіалінії» пропонує нову послугу для пасажирів економічного класу - замовлення страв по меню на міжконтинентальних рейсах, що вилітають з Амстердама. Це додаткова послуга, пропонована авіакомпанією KLM поряд зі стандартним харчуванням на борту. За окрему плату пасажири KLM, що вилітають після 14 вересня, можуть вибрати одне з чотирьох страв пропонованого меню.
Прочитати про послугу докладніше ...

Пошук і бронювання квитків авіакомпанії KLM Royal Dutch Airlines
Подивитися розклад рейсів, забронювати авіаквитки авіакомпанії КЛМ Голландські авіалінії онлайн Ви можете на нашому сайті в розділі АВІАКВИТКИ .

Подивитися всі новини авіакомпанії KLM

На головну

Новости