Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Condor Airlines (Кондор)

  1. Короткі основні відомості
  2. Історія компнії
  3. Чим цікавий Кондор для жителів Білорусі?
  4. Бонуси та переваги Condor Airlines
  5. Скільки коштує квиток?
  6. класи обслуговування
  7. Правила провозу багажу
  8. Норми ручній поклажі

Condor Airlines (Кондор) - німецький авіаперевізник, що спеціалізується на курортних напрямках. Власником Condor з 2008 року є Thomas Cook Group. Здійснює рейси в країни Середземномор'я, Азії, Африки, Північної Америки і на острови Карибського басейну.

Напрямки і ціни на авіаквитки »

Короткі основні відомості

Штаб-квартира: Франкфурт-на-Майні, другий: Оберурзель

Флот: 34 (Airbus A320-200; Boeing 757-300; Boeing 767-300ER)

Присутність в країнах: Антигуа і Барбуда, Багамські острови, Барбадос, Бахрейн, Болгарія, Бразилія, Венесуела, Німеччина, Гренада, Греція, Домінікана, Єгипет, Індія, Іспанія, Кабо-Верде, Канада, Кенія, Кіпр, Коста-Ріка, Куба , Маврикій, Мальдіви, Марокко, Мексика, Португалія, Росія, Сейшели, Сент-Люсія, США, Таїланд, Танзанія, Тринідад і Тобаго, Туніс, Туреччина, Шрі-Ланка, Ямайка.

Кількість пунктів призначення: 73

Історія компнії

Історія авіакомпанії Condor в принципі схожа з історіями багатьох європейських лоукостерів. Вона була створена ще в 1955 році, початковий льотний фонд налічував всього 6 судів - чотири літаки Vickers Viscount і два Fokker F27. Але криза ринку чартерних перевезень в 60-х закінчився для Condor втратою автономії - на початку 60-х компанія була придбана авіагігантів Lufthansa.

Уже в другій половині 60-х флот компанії поповнився реактивними літаками, саме після цього вона відкриває нові трансатлантичні рейси в Північну Америку.

На початку 1990-х років Condor стає найбільшим чартерним перевізником, маршрутна карта якого налічувала понад 65 чартерних рейсів в екзотичні країни і найбільші міста світу.

У 2008 році власник компанії Thomas Cook Group повертає Кондору автономію, викупивши частку у Lufthansa.

Як бюджетного авіаперевізника компанія функціонує з 2006 року, зробивши ставку на зростаючий ринок лоукост. Нова програма дешевих пасажирських авіаперевезень City Flights дозволяла дістатися повітряними шляхами до найбільших міст Європи всього за 30 з гаком євро

Нова програма дешевих пасажирських авіаперевезень City Flights дозволяла дістатися повітряними шляхами до найбільших міст Європи всього за 30 з гаком євро

Літак авіакомпанії Condor Airlines

Чим цікавий Кондор для жителів Білорусі?

Авіакомпанія Condor не виконує прямі рейси з Білорусі та Росії, але в цьому випадку можна скористатися послугами прилеглих аеропортів. Серед них поза конкуренцією по відстані - аеропорт у Варшаві. Ну а забронювати квиток в Анталію, Варадеро, Бриджтаун, Гавану, Хургаду, Лас-Пальмас-де-Гран-Канарія, Пальма-де-Майорка, Пуерто-Плата і т.д. можна прямо зараз на нашому сайті, заповнивши спеціальну он-лайн форму.

Бонуси та переваги Condor Airlines

Авіакомпанія є учасницею європейської бонусної програми Miles & More (організована Lufthansa, cсуществует з 1993 року). Дана програма дозволяє отримувати бонусні бали за польотами рейсами Condor. Надалі бали можуть бути використані при придбанні квитків, бронювання готелів і т.п. Для того, щоб скористатися перевагами Miles & More вам треба зареєструватися на її сайті і пред'являти картку учасника при реєстрації на рейс.

Скільки коштує квиток?

В цілому ціни на авіаквитки Condor цілком прийнятні. В середньому політ по Європі в одну сторону обійдеться в 100-150 євро (в ціну квитка входять численні націнки і надбавки за паливо, за додаткові послуги, аеропортові збори та податки). Однак, компанія постійно проводить різноманітні акції та часто реалізує квитки за неймовірно низькими цінами (від 9 євро за місце). Правда мова в даному випадку може йти тільки про рейсах по Європі. На нашому сайті ви зможете знайти інформацію про квитки Condor за зниженими тарифами. А також в будь-який час і без праці ви можете забронювати місце на будь-який рейс з маршрутної карти авіакомпанії.

класи обслуговування

Як і багато лоукостер, Кондор пропонує мандрівникам вибір з трьох класів обслуговування, що розрізняються, перш за все, за рівнем комфорту, нормам провезення багажу і ціною за квиток.

Це класи:

Комфорт: відстань між кріслами - 119 см. Пасажирам пропонуються різноманітні прохолодні і спиртні напої, коктейлі, меню з п'яти страв, в тому числі вибір з трьох гарячих страв і десерт.

Преміум-економ: відстань між кріслами - 106,4 см. В залежності від часу польоту подаються холодне або гаряче харчування, безалкогольні та алкогольні напої.

Економ: Відстань між кріслами - 91,4 см. Пасажирам надаються харчування, напої, газети і журнали.

Пасажирам надаються харчування, напої, газети і журнали

Condor Airlines

Правила провозу багажу

Норми безкоштовного провозу багажу на рейсах Condor залежать від напрямку польоту та класу обслуговування.

Для всіх рейсів (за винятком США і Канади):

Преміум-економ та економ-класи - максимальна вага багажу складає 20 кг;

Бізнес-клас - максимальна вага багажу складає 30 кг;

Діти до 2-х років - максимальна вага багажу складає 20 кг.

У сумі трьох вимірів розмір одне місце багажу не повинна перевищувати 158 см

Для рейсів за напрямками в США і Канаді:

Преміум-економ та економ-класи - 1 одиниця багажу, вагою не більше 23 кг і сумою вимірів не більше 158 см;

Бізнес-клас - 2 одиниці багажу, вагою не більше 32 кг кожна та сумою вимірів не більше 158 см;

Діти до 2-х років - 1 одиниця багажу, вагою не більше 23 кг і сумою вимірів не більше 115 см.

Норми ручній поклажі

Норма для провезення ручної поклажі в салонах літаків Condor: 1 місце, вагою не більше 6 кг і розміром, що не перевищує 55x40x20 см. Поза нормою багажу можна провести ноутбук.

Офіційний сайт: http://www.condor.com

Скільки коштує квиток?

Новости