Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Через застряглих в аеропортах туристів в Україні заборонять старі літаків

  1. Орфографічна помилка в тексті:

3 липня 2018, 14:55 Переглядів: 3 липня 2018, 14:55 Переглядів:   Фото: Олександр Яремчук   У 2019 року в Україні планується заборонити роботу літаків, термін використання яких перевищує більше 20 років

Фото: Олександр Яремчук

У 2019 року в Україні планується заборонити роботу літаків, термін використання яких перевищує більше 20 років. Про це заявив міністр інфраструктури Володимир Омелян за підсумками наради з авіакомпаніями і туроператорами.

"Все, що старше 20 років, в Україні не буде мати права літати", - заявив міністр, уточнивши, що зараз в Україні є літаки старше 35 і 40 років.

За словами міністра, одночасно буде посилена перевірка технічного стану літаків, в тому числі і салонів.

"Ми сьогодні обговорювали можливість введення так званого" інспектора Фреймут "для перевірки стану салонів. Адже іноді саме салон не відповідає санітарним нормам, особливо у старих літаків", - зазначив Омелян.

Мміністр інфраструктури також анонсував появу в Україні рейтингу авіакомпаній з аналітикою щодо їх роботи із зазначенням частоти рейсів, середнього часу затримок і так далі.

Крім того, найближчим часом буде проведена технічна ревізія літаків, які в основному використовуються для нерегулярних перевезень.

Як повідомлялося, 2 липня Омелян анонсував проведення розширеної наради за участю представників авіакомпаній і туристичних операторів щодо ситуації ситуації з масовими відмінами рейсів українських туристів .

Інформація про масову затримку авіарейсів з вильотом туристів на відпочинок і їх поверненням назад на Батьківщину почала з'являтися з 27 червня. Спочатку близько 300 українських туристів не могли вилетіти до Харкова з аеропорту імені Хабіба Бургіби, який розташований в місті Монастір (Туніс). Аналогічна ситуація виникла з поверненням туристів із Миколаєва, які не змогли вчасно вилетіти з Грузії.

Як повідомив Омелян, 3 липня все "застрягли" українські туристи повернулися на Батьківщину .

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "В Україні заборонять літаки старше 20 років, а авіакомпанії внесуть до спеціального рейтинг". інші Новини транспорту дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новости