Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Авіакомпанії oneworld беруть участь у благодійній акції

28.08.2012 28

Менеджер авіакомпанії British Airways і статусний учасник програми лояльності авіакомпанії планують здійснити кругосвітню подорож менш ніж за сім днів на рейсах авіакомпаній альянсу one world, привертаючи тим самим увагу до проблем дітей з незаможних родин.

Зібрані кошти будуть спрямовані в спільну програму British Airways і фонду Comic Relief UK - Flying Start, в рамках якої надається допомога дітям в різних країнах світу.

Консультант з менеджменту з Великобританії Ендрю Солум, який є статусним учасником програми лояльності British Airways, і директор з продажу British Airways в Великобританії і Ірландії Річард Тамс пролетять близько 48 000 км на 15 рейсах через 14 аеропортів в 11 країнах світу. Подорож почнеться і закінчиться в Нью-Йорку, де знаходиться головний офіс one world.

Перерахувати гроші в рамках благодійної акції можна на сторінці: http://donate.ba-flyingstart.com/funraiser/roundtheoneworld

15 вересня учасники акції вилетять з Нью-Йорка в Чикаго рейсом American Airlines, потім продовжать подорож рейсом Japan Airlines в інший хаб one world - Токіо (Японія).

З Токіо рейсом Japan Airlines вони полетять в Гонконг, потім рейсом Cathay Pacific в Куала-Лумпур, базовий аеропорт Malaysia Airlines, кандидата на вступ до альянсу. Після короткого перельоту з Malaysia Airlines в Сінгапур Ендрю і Річард пересядуть на рейс Qantas в Лондон (Heathrow), звідки полетять в Амман, потім з Royal Jordanian - до Франкфурта, де пересядуть на рейс airberlin до Берліна.

Повернувшись до Франкфурта рейсом airberlin, вони пересядуть на стикувальний рейс LAN в Мадрид, звідти авіакомпанія Iberia доставить їх до московського аеропорту Домодєдово, хаб S7 Airlines. 21 вересня рейсом S7 Airlines Ендрю і Річард прилетять з Москви в Санкт-Петербург.

У Санкт-Петербурзі вони пересядуть на рейс Finnair в Гельсінкі і потім - в лондонський аеропорт Heathrow. Останнім сегментом подорожі стане рейс British Airways Лондон - Нью-Йорк.

Річард Тамс зазначив: «Я багато літав, працюючи в British Airways, але ніколи не відвідував таку кількість міст в такий короткий період. Ми побуваємо в 16 аеропортах, змінивши 10 різних типів повітряних суден, і відвідаємо 11 країн на рейсах 12 авіакомпаній. Ми дуже вдячні нашим партнерам по one world за підтримку нашого починання - це прекрасне віддзеркалення можливостей нашого альянсу ».

one world

one world прагне бути першим авіаційним альянсом для часто літаючих пасажирів зі всього світу. Альянс об'єднує найбільші і найбільш відомі авіакомпанії - airberlin, American Airlines, British Airways, Cathay Pacific, Finnair, Iberia, Japan Airlines, LAN, Qantas, Royal Jordanian і S7 Airlines, а також близько 20 афілійованих авіакомпаній, включаючи австрійську NIKI, American Eagle, Dragonair, LAN Argentina, LAN Ecuador і LAN Peru. Malaysia Airlines планує вступити в альянс в кінці цього року, Sri Lankan - в 2013 році. Індійська Kingfisher Airlines також є кандидатом на вступ. Mexicana - учасник альянсу, на даний час не виконує польоти.

one world дозволяє запропонувати пасажирам більше послуг і переваг, ніж може будь-яка авіакомпанія. У їх числі - широка маршрутна мережа, можливість для часто літаючих пасажирів накопичувати і витрачати милі на рейсах всіх авіакомпаній альянсу, доступ для статусних учасників програм лояльності до більшої кількості бізнес-залів в аеропортах по всьому світу.

one world - чинний володар трьох міжнародних премій серед авіаційних альянсів - Кращий авіаційний альянс, за підсумками GT Tested Reader Survey 2011, World Travel Awards в номінації Лідер серед авіаційних альянсів в світі, і премія австралійського Business Traveller в номінації Кращий авіаційний альянс.

false - true


Поділитися

Новости