Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

авіакомпанії Ізраїлю

На сьогоднішній день   польоти в Ізраїль   здійснюються багатьма компаніями

На сьогоднішній день польоти в Ізраїль здійснюються багатьма компаніями. Найбільш популярними вважаються Ель Аль (EL AL), Трансаеро (Transaero), Вім Авіа (Vim Avia), Аерофлот (Aeroflot), Сандор (Sundor) і Israir (Ізраір). Існують і інші авіакомпанії Ізраїлю, які здійснюють регулярні перельоти в Тель-Авів. Присутність великої кількості авіакомпаній на ринку продажу авіаквитків в Ізраїль , Надає для пасажира широкий вибір сервісного рівня в різних компаніях і оптимальної для нього ціни.

Якщо сконцентрувати увагу на певних особливостях авіакомпаній Ізраїлю, які реалізують квитки за маршрутами, спрямованих в цю країну, можна відзначити деякі характерні риси тієї чи іншої компанії. Безсумнівно, найвищим рівнем сервісу славиться компанія Ель Аль. Основним напрямком її діяльності є перевезення пасажирів, проте існує спеціальне відділення, яке займається виключно вантажними перевезеннями.

Ель Аль є досить престижною міжнародною авіакомпанією і національної авіалінією Ізраїлю. Купуючи квитки цієї компанії, ви можете бути впевнені в підвищеному комфорті протягом усього перельоту. Головною перевагою цієї авіакомпанії є її високий рівень безпеки. Вона вважається однією з надійніших компаній в світі. Крім того, ця компанія не стоїть на місці, а постійно проводить проекти, спрямовані на турботу про своїх клієнтів. Не так давно, компанія Ель Аль ввела онлайн реєстрацію, а раніше можна було тільки замовити і оплатити квиток через інтернет.

Вім Авіа має також свою відмінність, вона реалізує квитки в Ізраїль не тільки в Телль-Авів, а й в Елайт, а точніше буде сказано - в Овду. Це найближче розташований аеропорт до Елайти. Хочеться звернути увагу, що зараз прямі перельоти в Елайт практично скасовані. Це пов'язано з тим, що містечко невелике, а відпочиваючих туристів досить багато. Це є найголовнішою причиною закриття аеропорту Елайт для регулярних авіарейсів до Ізраїлю, що забезпечує відпочиваючим в цьому місті максимально можливий комфорт.

У 2011 році в березні місяці Російський ринок поповнила ще одна авіакомпанія Ізраїлю Arkia (Аркія). З приходом цього потужного конкурента на ринок Росії, за останній рік ціни значно змінилися і трохи стабілізувалися. Тепер в святкові і вихідні вже немає необґрунтованого високого підйому цін на авіаквитки в Тель-Авів. Це значно збільшило кількість туристів, що здійснюють переліт в Ізраїль .

Крім прямих авіарейсів до Ізраїлю, можна здійснити переліт з пересадками. Основними рейсами в Ізраїль з пересадками є Air Baltic (з пересадкою в Ризі), Aerosvit (з пересадкою в Києві) і Turkish Airlines (з пересадкою в Стамбулі).

Авіакомпанії, що здійснюють перельоти в Ізраїль всіляко прагнуть зробити поїздку в Ізраїль комфортніше і безпечніше.


Новости