Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

авіакомпанія ЮТейр-Украіна.Інформація про авіакомпанії UTair-Ukraine. Квитки ЮТ ейр Україна

IATA код авіакомпанії: QU   Міжнародна назва авіакомпанії: UTair Ukraine Airlines (Ютейр Україна)   Бонусна програма для частолетающіх пасажирів:   статус   Бонусна програма для корпоративних клієнтів: немає   Авіаційний альянс: не входить   Сайт авіакомпанії:   www

IATA код авіакомпанії: QU

Міжнародна назва авіакомпанії: UTair Ukraine Airlines (Ютейр Україна)

Бонусна програма для частолетающіх пасажирів: статус

Бонусна програма для корпоративних клієнтів: немає

Авіаційний альянс: не входить

Сайт авіакомпанії: www.utair.ua

Представництво ЮТейр-Україна в Москві:
Представництво ЮТейр-Україна в Санкт-Петербурзі:

Подивитися офіси продажів і представництва в інших містах на сайті а / к ЮТейр-Україна

11 грудня 2009 року авіакомпанія «ЮТейр-Україна» виконаний перший регулярний комерційний рейс за маршрутом Луганськ - Москва (Внуково). Дане знаменна подія є стартом авіакомпанії «ЮТейр-Україна» на ринку авіаційних перевезень.

На сьогоднішній день авіакомпанія «ЮТейр-Україна», не дивлячись на настільки молодий вік, досягла високих результатів. Лідируючі позиції за кількістю виконання внутрішніх рейсів, розширенню маршрутної мережі, збільшення флоту і регулярності польотів - є показником високої довіри клієнтів авіакомпанії.

Динаміка розвитку характеризується постійним зростанням щороку оперування. Так, в 2010 році пасажиропотік склав 165 000, в 2011 році аналогічний показник був перевищений більш ніж на 33% і склав 220 000 пасажирів. На сьогоднішній день «ЮТейр-Україна» наближається до позначки в 500 000 перевезених пасажирів.

Флот авіакомпанії на сьогоднішній день складає тринадцять повітряних суден: п'ять нових і сучасних ATR-72-500, п'ять ATR 42-300, один Boeing 737-400 і два CRJ-200. При цьому парк авіакомпанії постійно збільшується.

Маршрутна мережа польотів включає в себе регулярні внутрішні рейси з Києва в п'ять обласних центрів України: Донецьк, Львів, Одесу, Луганськ, Харків. З'єднали вісім міст нашої країни зі столицею Росії: Луганськ, Харків, Миколаїв, Донецьк, Запоріжжя, Київ, Кривий Ріг. Міжнародні регулярні рейси в Москву, Тбілісі, а так само чартерні польоти в Анталію, Хургаду і Шарм-ель-Шейх.

Авіакомпанія «Ютейр - Україна» з 06 грудня 2012 року виконує обслуговування пасажирів усіх рейсів за маршрутом Київ - Донецьк, Львів, Одеса, Харків і Луганськ в новому, сучасному терміналі "А" Міжнародного аеропорту «Київ» (Жуляни).

Лідируючі позиції «ЮТейр-Україна» за кількістю виконання внутрішніх рейсів, динаміка розвитку маршрутної мережі, новизна флоту експлуатованих повітряних суден і ексклюзивність обслуговування рейсів в новому терміналі є високим показником виконання програми розвитку авіакомпанії в 2012 році.

З 01 березня 2013 року сучасні та комфортні повітряні судна авіакомпанії зв'яжуть столицю України з Санкт-Петербургом і Тбілісі, а вже з 31 березня і з Ростовом-на-Дону. Розклад регулярних рейсів складено таким чином, що скориставшись рейсами авіакомпанії «ЮТейр-Україна» ранкової програми польотів з Донецька, Луганська, Львова, Одеси і Харкова - о 13:30 пасажир прибуде в Санкт-Петербург, а о 13:00 в Ростов-на Дону. При цьому для трансферних пасажирів, які прямують в Тбілісі рейсами авіакомпанії, загальний час перевезення складе не більше 4,5 годин.

Пошук і бронювання квитків авіакомпанії Ютейр-Україна
Подивитися розклад рейсів, забронювати авіаквитки авіакомпанії UTair-Ukraine онлайн Ви можете на нашому сайті в розділі АВІАКВИТКИ .

залишити відгук про авіакомпанії Ютейр Україна
Подивитися всі новини авіакомпанії Ютейр-Україна

На головну

Новости