Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Авіакомпанія Трансаеро офіційний сайт купити квитки на літак Transaero Airlines Росія

  1. Авіакомпанія Трансаеро офіційний сайт і контакти
  2. Тарифи та умови
  3. Трансаеро офіційний сайт купити квитки
  4. Норми провозу багажу
  5. Програма лояльності

Перша приватний авіаперевізник Росії, що виконує пасажирські авіарейси з 1991 року, працює за високими стандартами якості та безпеки

Перша приватний авіаперевізник Росії, що виконує пасажирські авіарейси з 1991 року, працює за високими стандартами якості та безпеки. Успішна конкуренція з флагманом російської авіації Аерофлотом велася завдяки використанню для перельотів лайнерів іноземного виробництва.

Базовий аеропорт: Домодєдово і Внуково (міста Москва). Додатковий хаб: аеропорт Пулково (Санкт-Петербург).

Парк літаків Airlines представлений 43 лайнерами із середнім віком 20 років і складається з Airbus A321, Airbus A380-800, Boeing 737-300, Boeing 737-400, Boeing 737-500, Boeing 737-700, Boeing 737-800, Boeing 747- 400, Boeing 767-200, Boeing 767-300, Boeing 777-200, Boeing 777-300, Ту-214.

Авіакомпанія Трансаеро офіційний сайт і контакти

  • Адреса: Росія, м.Москва, Зубовський бульвар, будинок 11 A;
  • Факс: +7 495 937 84 78;
  • Телефон: +7 800 555 3 555;
  • The official website: https://www.transaero.ru/;
  • е-мейл: [email protected] і [email protected];
  • Код IATA: UN;
  • Код ICAO: TSO;
  • Внутрішній код: УН.

Російська компанія виконує рейси в міста Росії: Санкт-Петербург, Анапу, Анадир, Барнаул, Владивосток, Москву, Новосибірськ, Петропавловськ-Камчатський, Ростов-на-Дону та інші. Міжнародні рейси виконуються в Австрію , Болгарію , Великобританію, В'єтнам, Німеччину, Грецію , Ізраїль, Іспанію, Канаду, Кіпр , Китай , Мальдіви та інші. Всього в маршрутної мережі 99 напрямків.

Тарифи та умови

У Трансаеро купити квиток на літак можна наступних тарифних класів:

  • дисконт
  • туристичний
  • економічний
  • преміальний
  • бізнес
  • Імперіал

В Туристичному і Економічному класі меню залежить від часу польоту. У преміального класу місця в салоні розташовані відразу за Бізнес класом. На рейсах, більше 3-х годин, пасажирам пропонують подушки з пледами, окуляри і шкарпетки. Розширене меню, що включає салати, закуски, фрукти, гарячі і прохолодні напої і десерти. Бізнес клас Trans aero Airlines - окрема стійка реєстрації, комфортабельні крісла, більш різноманітне меню, програма розваг і безкоштовне замовлення таксі в Москві. Клас обслуговування Імперіал - розкладаються широкі крісла з золотим шиттям в повноцінне ліжко, індивідуальні телевізори, мультимедійні плеєри, дорожні набори, вишукані меню і карта напоїв.

Трансаеро офіційний сайт купити квитки

Після пошуку та бронювання оплатіть замовлення традиційним способом - банківської або кредитною карткою. Любителям готівкових платежів підійде оплата в салонах Евросети або Зв'язковий . Компанія підтримує оплату за допомогою електронних грошей - Яндекс Гроші. Авіаквитки авіаліній - електронні. Тобто після оплати отримаєте їх на електронну пошту, вказану при бронюванні. Продаж на сайті доступна тільки на ресурсах агентств партнерів. Купувати онлайн вигідніше, ніж в авіакасах.

Авіаперевізник Трансаеро - авіакомпанія банкрут. Тому все, навіть дешеві рейси цієї компанії передані найбільшому перевізнику Росії - Аерофлоту .

Норми провозу багажу

клас

відповідність IATA

Ручна поклажа

зареєстрований багаж

туристичний

Economy discounted

1 місце 8 кг.

20 кг.

економічний

Economy

1 місце 8 кг.

25 кг.

преміальний

Business discounted

2 місця по 8 кг.

35 кг.

бізнес

Business unrestricted

2 місця по 8 кг.

35 кг.

Імперіал

First class

2 місця по 10 кг.

45 кг.

Визначте тип тарифу в квитку, позначений латинською літерою. У тарифних планах G, X, I, T і W безкоштовна норма провозу багажу складає 10 кг. У тарифних планах B, E, H, K, L, N, O, Q, U, V і Y - 20 кг.

Дитячі квитки на літак авіакомпанії, без надання окремого посадкового місця мають норму провозу багажу 10 кг, при сумі трьох вимірів 115 см.

Програма лояльності

Для частолетающіх пасажирів авіаперевізник пропонує бонусну програму. Чим більше учасник програми літає з компанією, тим швидше він отримає срібний чи золотий рівень сервісу. До участі допускаються особи, старше 12 років і які заповнили заявку. Після цього клієнт отримує карту з номером рахунку. Програма діє на всі регулярні рейси Transaero Airlines. Банки-партнери компанії видають банківські карти, що одночасно є бальними. Карти програми бувають:

  • Тимчасовими (при вступі до Програми) для накопичення балів, без можливості користуватися привілеями;
  • Постійними (пластикові) після накопичення пасажиром +1000 балів. Карта, видана банком відразу є постійною.
  • Срібними та Золотими. Власники таких карт мають додаткові привілеї.

2 жовтня 2015 Transaero Airlines офіційний сайт припинив продаж рейсів онлайн. Це означає, що відвідувачі нашого ресурсу не зможуть знайти пропозиції на переліт популярної російської компанії. Всі напрямки перельоту збереглися і виконуються повітряними лайнерами національного російського перевізника Аерофлот. Тому на сторінках Onlineaviabileti завжди зможете підібрати кращу пропозицію на переліт і купити на перевірених сайтах.

Новости