Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Авіакомпанія Таймир NordStar відгуки

авіакомпанія   NordStar Airlines   діє на ринку авіаційних послуг з 2008 року

авіакомпанія NordStar Airlines діє на ринку авіаційних послуг з 2008 року. Авіаперевізник «Північна Зірка» використовується для забезпечення місцевих жителів півночі Красноярського край і міста Норильська повітряним сполученням. Нова торгова марка з'явилася на базі «Таймир», авіакомпанії, яка обслуговувала однойменний півострів.

У компанії 2 головні аеропорти: московський аеровокзал «Домодєдово» і красноярський «Ємельяново». Додаткові транспортні вузли: в місті Єкатеринбурзі аеропорт «Кольцово», новосибірський «Толмачево», норильський комплекс «Аликель». Пріоритетний напрям в діяльності авіакомпанії - це рейси з Москви до Норильська і в Красноярськ.

Географія польотів значно розширена. Повітряна техніка NordStar Airlines літає в Єреван, Пекін, а також інші іноземні міста. Можна дізнатися, які відгуки авіакомпанія NordStar Airlines встигла почути на свою адресу за весь час служби.

Регулярні і чартерні перельоти виконуються на повітряних судна декількох варіантів. У салонах літаків є поділ на класи економ і бізнес. Всього задіяно 15 одиниць повітряної техніки. Модель Боїнг 737-800 на балансі підприємства в кількості 9 шт. Є 5 літаків варіанту ATR 42-500 і 1 повітряне судно Boeing 737-300.

Новости