Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Авіакомпанія Meridiana fly

  1. повітряний флот
  2. Напрямки в 2019 році
  3. Популярні напрямки авіакомпанії Meridiana
  4. Купити квитки від авіакомпанії Meridiana fly
  5. Реєстрація
  6. багаж
  7. Пасажири з обмеженими можливостями
  8. Контакти

Про компанію

Meridiana fly - друга за величиною авіакомпанія Італії, що здійснює внутрішні і міжнародні перевезення в сегменті low-cost Meridiana fly - друга за величиною авіакомпанія Італії, що здійснює внутрішні і міжнародні перевезення в сегменті low-cost. Базові аеропорти розташовані в Ольбії, Мілані, Вероні, Флоренції.

Компанія заснована в 1963 році під назвою Alisarda, після злиття з Eurofly в 2010 році придбала сьогоднішню назву Meridiana fly. Порт приписки - аеропорт Коста Смеральда в Ольбії.

Рейси авіакомпанії користуються заслуженою популярністю у подорожуючих.

На відміну від багатьох бюджетних авіаперевізників Meridiana fly надає безкоштовне харчування і напої на борту, а також журнали для читання, що містять інформацію про компанію. На трансконтинентальних рейсах передбачено показ фільмів або науково-популярних роликів. Для дітей є збірник мультфільмів.

Програма лояльності клієнтів Hi-Fly розроблена спеціально для часто літаючих пасажирів. Максимальний пакет пільг доступний при нальоті 12000 миль на рік або оплаті за квитки 350 євро в цей же проміжок часу. Володарям сервісу доступний додатковий багаж в розмірі 10 кілограмів, окрема стійка реєстрації, пріоритетне право обслуговування.

повітряний флот

Парк літаків авіакомпанії включає 20 одиниць повітряних лайнерів, серед яких Boeing 767-200, 737-800, 737-700, 737-300, 767-300, Mc Donnel Douglas MD82.

Напрямки в 2019 році

Компанія здійснює понад 1500 рейсів в тиждень. Маршрутна мережа включає 90 напрямків, в тому числі - внутрішні, міжнародні та міжконтинентальні рейси.

Мережа маршрутів пов'язує аеропорти Північної і Центральної Італії з аеропортами півдня країни, Сицилії, Сардинії, а також Європи та інших континентів.

З 2014 року компанія здійснює так само регулярні рейси в Росію.

Популярні напрямки авіакомпанії Meridiana

бронювання

Забронювати квитки можна безпосередньо на сайті компанії, в турагентствах або в представництві в Москві.

Авіакомпанія пропонує два класи обслуговування - економічний і бізнес.

Перед бронюванням рекомендується ознайомитися з правилами авіакомпанії, щоб уникнути згодом небажаних непорозумінь.

Важливо. З питань внесення змін до бронь слід звертатися за телефоном +7 (495) 669 5219 з 10 до 19 годин (час - московський) не пізніше, ніж за 24 години до вильоту. Якщо рейс призначений на понеділок, критичний термін сповіщення - п'ятниця попереднього тижня.

Тому ж телефону можна отримати вичерпну інформацію з усіх питань, пов'язаних з польотами на Meridiana fly.

Купити квитки від авіакомпанії Meridiana fly

Реєстрація

Авіакомпанія рекомендує прибути в аеропорт не пізніше, ніж за дві години до вильоту. Реєстрація на рейс закачується за 60 хвилин до часу рейсу. Компанія строго відстежує тих, хто запізнився на рейс і застосовує санкції аж до анулювання бронювання на наступний рейс.

багаж

Норми провозу багажу залежать від конкретного рейсу і обраного тарифу обслуговування. Економічний клас передбачає провезення зареєстрованого багажу вагою до 23 кг, бізнес-клас - до 30 кілограмів. Вартість кожного додаткового місця визначається позначеними вище умовами. Мінімальне значення - 70 €.

При наявності на руках немовля авіакомпанія робить все можливе, щоб коляска залишилася в розпорядженні клієнта. Коляска здається в багаж тільки за умови недостатнього місця в салоні.

В салон літака дозволяється пронести одне місце ручної поклажі вагою не більше 8 кілограмів і габаритами 55 * 40 * 20 сантиметрів.

Пасажири з обмеженими можливостями

У зв'язку з вимогами безпеки кількість пасажирів з обмеженими можливостями на борту строго обмежена. При бронюванні необхідно направити спеціальний запит за встановленою формою на сайті компанії.

Для пасажирів з обмеженою свободою пересування і жінок на останньому місяці вагітності компанія вимагає медичного огляду. З усіх питань, пов'язаних з перевезенням осіб з індивідуальними особливостями, слід зв'язатися з Call-центром і заздалегідь з'ясувати всі питання.

На відміну від багатьох перевізників-лоукостерів компанія допускає супровід слабозорих осіб собаками-поводирями, але не більше двох на один рейс.

Правильно організовані ваші дії дозволять надати послугу по посадці та обслуговування таких пасажирів з максимальною ефективністю.

Контакти

Вся інформація представлена ​​на сайті компанії https://www.meridiana.it . Є російськомовна версія https://www.meridiana.it/ru/index.htm , Перехід за уточнюючими посиланнях веде до роз'яснення англійською мовою.

Телефон представництва в Москві +7 (495) 669 5219, час роботи - робочі дні з 10 до 19 годин.

Новости