Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Авіакомпанія KLM: З авіакомпанією KLM по всьому світу: більше 30 напрямків зі знижкою (13.09.18 14:38) «Суспільство

Під час акції можна придбати квитки зі знижкою до 50% по всьому світу: в Європу, Африку, Азію, Латинську і Північну Америку. Виберіть напрямок до душі і вирушайте в незабутню подорож! Скрасьте зиму новими враженнями та відкриттями!

придбати

Амстердам від 260 $, Барселона від 170 $, Лісабон від 170 $, Лос-Анджелес від 440 $, Нью-Йорк від 450 $, Атланта від 550 $, Монреаль від 550 $, Гонконг від 590 $, Сінгапур від 600 $, Йоганнесбург від 755 $, Маврикій від 965 $, Сантьяго де Чилі від 1115 $ і т.д., все тарифи включають аеропортові збори і переліт в обидві сторони.

Для пасажирів, які вважають за краще здійснювати перельоти в бізнес-класі, розпродаж Dream Deals пропонує знижені тарифи на польоти.

Під час перельоту в Північну і Південну Америку, Азію чи Африку є можливість зробити безкоштовний стоповер в Амстердамі на шляху туди або назад: 1-2 дня, щоб відвідати основні визначні пам'ятки столиці Нідерландів, покататися по каналах, побачити картини Ван Гога, відчути дух Європи та продовжити заплановану подорож.

Всі напрямки і період подорожі на сайті .

Про авіакомпанію KLM.

Авіакомпанія KLM Королівські Голландські Авіалінії була заснована в жовтні 1919 року і, таким чином, є найстарішою в світі авіакомпанією, що працює під своїм початковим назвою.

Протягом своєї майже столітньої історії KLM зайняла гідне місце серед кращих авіакомпаній в світі. Вона була першопрохідцем у багатьох напрямках розвитку авіації - у відкритті повітряного сполучення між Європою, Східною Азією і Америкою, в перевезенні тварин, в навчанні льотного складу і персоналу, у впровадженні нових технологій і сервісів для пасажирів.

KLM продовжує інвестувати в підвищення рівня комфорту для своїх клієнтів, постійно оновлюючи свій авіапарк і пасажирські салони. Протягом останніх декількох років авіакомпанія ввела в експлуатацію лайнери Boeing 787 Dreamliner, Embrear 175 і продовжує переобладнання своїх далекомагістральних лайнерів Airbus 330 новими салонами Світового Бізнес Kласса.

У жовтні 2017 року авіакомпанія KLM відсвяткувала 25-річчя польотів в Україну. Авіакомпанія KLM виконує щодня рейс за маршрутом Київ-Амстердам, а також ще один рейс, завдяки договору про співпрацю між авіакомпанією KLM і "Міжнародні авіалінії України" (МАУ). В рамках цієї угоди року авіакомпанія KLM спільно з МАУ здійснюють код-шерінгові рейси з регіонів України - Львова, Одеси, Дніпра, Харкова - через Київ в Амстердам і далі по всій глобальній маршрутної мережі Air France - KLM.

На сьогоднішній день маршрутна мережа авіакомпаній Air France-KLM складає 314 напрямків у 116 країнах світу. Флот авіакомпаній нараховує 534 літака, які перевозять в рік більше 98 мільйонів пасажирів завдяки 2200 рейсам через хаби Шарль де Голь у Парижі і Схіпхол в Амстердамі.

Новина публікується на правах реклами

Джерело: https://censor.net.ua/n3085618

Новости