Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Авіакомпанія Alitalia - купити дешеві авіаквитки

  1. Авіаквитки Alitalia
  2. Тарифи на авіаквитки
  3. Авіаквитки c багажем
  4. Акції та спецпропозиції на авіаквитки Alitalia
  5. Інформація про авіакомпанії Alitalia
  6. Новини
  7. літаки
  8. Аеропорти
  9. Контакти

Знайти найдешевші авіаквитки Alitalia ( «Аліталія») найпростіше онлайн в пошуку Авіаніті

Знайти найдешевші авіаквитки Alitalia ( «Аліталія») найпростіше онлайн в пошуку Авіаніті. Пошук порівняє підсумкову вартість авіаквитків з пропозиціями всіх авіакомпаній і систем бронювання. Купити квитки на літак Alitalia без додаткових комісій можна з пошуку Авіаніті на офіційному сайті авіакомпанії або сайтах агентств бронювання квитків.

Авіаквитки Alitalia

Авіакомпанія Alitalia пропонує дешеві авіаквитки в Рим, Мілан, Флоренцію, Венецію, Турин і інші італійські міста. У перевізника велика маршрутна мережа по Італії. Крім того, авіакомпанія продає квитки в 167 міст країн Європи, Близького Сходу, Африки, Америки і Азії. З Росії Alitalia літає з Москви і Санкт-Петербурга.

Тарифи на авіаквитки

Найнижчі ціни на авіаквитки авіакомпанії Alitalia в тарифах Light, Economy Saver і спеціальному молодіжному, для тих, кому від 12 до 25 років. У італійського авіаперевізника всього 7 тарифів авіаквитків - 5 в економ-класі і 2 в бізнесі. При виборі авіаквитків можна підібрати тариф, який максимально підходить вам за умовами перельоту.

Авіаквитки c багажем

У всі авіаквитки Alitalia включена перевезення багажу, за винятком квитків по безбагажногому тарифу Light. У ручній поклажі дозволено перевозити 1 місце багажу вагою до 8 кг і одну особисту річ: портфель, ноутбук або сумку. В багажне відділення можна здати 1 або 2 місця багажу вагою до 23 або до 32 кг кожне - це вже залежить від напрямку рейсу і тарифу авіаквитків. Авіаніті в результатах пошуку показувати скільки багажу включено у вартість авіаквитків.

Акції та спецпропозиції на авіаквитки Alitalia

Авіакомпанія Alitalia регулярно продає авіаквитки за акціями і спецпропозицій. Ми підбираємо і публікуємо авіаквитки італійського перевізника за найнижчими цінами. Дешеві авіаквитки Alitalia з Москви і Санкт-Петербурга продаються на рейси з пересадками в Римі та Мілані.

Інформація про авіакомпанії Alitalia

Авіакомпанія Alitalia ( «Аліталія») - найбільший авіаперевізник Італії і 5 за розмірами в Європі. Авіакомпанія виконує 3 300 рейсів в тиждень по всьому світу. У 2014 році авіакомпанія Etihad Airways викупила всі акції Alitalia в уряду Італії. Авіакомпанія вважається 3 в Європі по пунктуальності виконання перельотів за версією престижного рейтингу Skytrax . У минулому році послугами авіаперевізника скористалося 22,6 млн пасажирів.

  • Авіаційний альянс: SkyTeam
  • Мильна програма: MilleMiglia
  • ІАТА: AZ
  • ІКАО: AZA

Новини

Новини авіакомпанії Alitalia, які будуть корисні пасажирам.

літаки

У авіакомпанії Alitalia 120 літаків різної дальності польотів. У флоті італійського авіаперевізника є французькі, американські і бразильські сучасні лайнери. Alitalia використовує Boeing 777 і Airbus A330 для далекомагістральних рейсів, Airbus A321, A320 і A319 для середньомагістральних і Embraer E190 і E175 для внутрішніх. Авіакомпанія пишається своїм флотом - счтіается, що у Alitalia один з наймолодших парків в Європі.

Аеропорти

  • Фьюмічіно в Римі, Італія (базовий аеропорт)
  • Мальпенса в Мілані, Італія
  • Шереметьєво в Москві, Росія
  • Пулково в Санкт-Петербурзі, Росія

Контакти

Відгуки про авіакомпанію Alitalia

Відгуки пасажирів про авіакомпанію Alitalia стануть у пригоді тим, хто ще не літав з італійським авіаперевізником. У авіакомпанії низькі ціни на авіаквитки по Європі, в Мексику, на Кубу і Мальдіви, особливо якщо купувати їх заздалегідь.

Поділіться з друзями:

Новости