Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Aegean Airlines: Спеціальні ціни на авіаквитки в Грецію

Aegean Airlines пропонує Вам скористатися спеціальною пропозицією на прямих рейсах з Києва в Афіни, Салоніки і Ларнаки

Aegean Airlines пропонує Вам скористатися спеціальною пропозицією на прямих рейсах з Києва в Афіни, Салоніки і Ларнаки.
Вартість перельоту з Києва до Афін від 3127 грн
Вартість перельоту з Києва до Ларнаки від 2954 грн
* Аеропортові та інші збори включені

Період продажу:

з 9 по 17 грудня 2015р; Період подорожі: з 11 січня 2015 по 23 березня 2016р; з 11апреля по 23 червня 2016р; з 12 вересня по 29 жовтня 2016р.

Тарифи доступні в системі онлайн бронювання, прораховуються автоматично.

Aegean Airlines - динамічно розвивається авіаперевізник Греції, виконує рейси по 133 міжнародним і 33 внутрішніх напрямках.

Флот авіакомпанії складається з 53 сучасних авіалайнерів Аirbus 321, Аirbis 320 і Bomardier Q. Основною стратегією авіакомпанії є надання повного комплексу послуг і найвищого рівня сервісу. Aegean Airlines щорічно займає найвищі позиції в рейтингу міжнародних авіакомпаній.

Aegean Airlines пропонує на бортах Airbus A320 інформаційно-розважальну систему IFE. За допомогою цієї системи пасажири зможуть побачити в режимі реального часу карту польоту. Новий розважальний канал Enter Greece на борту літаків, ексклюзивно створений для пасажирів рейсів Aegean, щоб показати справжню красу Греції вже на борту літака, почати знайомство з Грецької кухнею, культурою та визначними пам'ятками

Під час перельоту в Бізнес класі пасажири можуть відчути комфорт розташувавшись в спеціально облаштованих, більш просторих кріслах. Компонування салону 2-2 передбачає додатковий затишок.

Пасажирам Бізнес класу надаються такі привілеї:

реєстрація на окремій стійці вітальний напій перед зльотом (шампанське і сік) гаряче харчування з вибором по меню з двох страв ексклюзивна карта вин і широкий вибір освіжних напоїв за вибором фільтрована кава, еспресо або капучіно додаткова норма провозу багажу можливість вибрати зручне місце в салоні літака персональне обслуговування пріоритет при отриманні багажу

Комфортабельні зали очікування в аеропортах «Елефтеріос Венізелос» в Афінах, «Македонія» в Салоніках дозволяють пасажирам Бізнес класу провести час перед вильотом з максимальним комфортом. В економічному класі пасажирам надається:

одне безкоштовне місце багажу з максимальною вагою 23 кг спеціально розроблені шкіряні крісла в конфігурації 3 - 3 із збільшеною відстанню між кріслами - 76 см безкоштовно на всіх міжнародних рейсах надаються прохолодні напої і гаряче харчування в кращих грецьких традиціях

В рамках програми «Відкрийте для себе грецьку кухню» Aegean надає своїм пасажирам можливість насолодитися стравами, натхненними традиційними рецептами з островів Греції.

Aegean: Промо тарифи на авіаквитки в Грецію

Новости