Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Rietumu Banka - Новини

13 серпня 2015 г. / Сервіс Фахівці банку Rietumu взяли участь в IV Балтійському форумі бізнес-авіації, що проходив днями в Юрмалі. Щорічний захід, який організовується Російської Об'єднаної національної асоціацією ділової авіації, є ключовою подією в цій швидко розвивається.
13 серпня 2015 г
Член правління, старший віце-президент банку Rietumu Ренат Локомет
Цього року Балтійський форум бізнес-авіації проводився в Юрмалі вже в четвертий раз. Вперше провідні представники галузі зібралися на популярному латвійському курорті для того, щоб обговорити тенденції та прогнози її розвитку, три роки тому. З тих пір з'їзд заслужив міжнародне визнання і створив собі міцну репутацію.

На конференцію в Юрмалу традиційно збираються оператори, брокери, постачальники послуг, представники аеропортів. В цьому році в числі її учасників вперше були представники банку Rietumu, найбільшого приватного банку в Латвії.
У програмах форумів основний упор робиться на професійну програму, що включає в себе тематичні семінари та знайомство з об'єктами інфраструктури аеропортів. Цього року у фокусі конференції були актуальні проблеми існування і розвитку галузі. Крім обговорення загальних тенденцій, спікери і гості присвятили багато уваги обговоренню питань застосування добровільних стандартів підприємствами цієї сфери, зокрема, авіакомпаніями, розвитку наземної інфраструктури ділової авіації в балтійському регіоні, а також економічних аспектів експлуатації повітряних суден ділової авіації, включаючи страхування. В якості практичної частини конференції учасники заходу відвідали об'єкти інфраструктури ділової авіації Міжнародного аеропорту «Рига».
«Бізнес-авіація останнім часом отримує серйозний розвиток, - говорить член правління і старший віце-президент банку Rietumu Ренат Локомет. - Цей сервіс повсюдно затребуваний і має хороші перспективи. Рокфеллер приписують фразу: «Без мого улюбленого виду транспорту - літака я ніколи б не домігся того, що мені вдалося зробити в житті». З точки зору банку, важливо, що бізнес-авіація - це ресурсномістка галузь, постійно відчуває потребу в залучених коштах і потребує серйозних партнерів серед кредитних установ. Rietumu відчуває себе досить впевнено в сфері ділової авіації, у нас вже є непоганий досвід проведення та супроводу угод; сьогодні ми готові запропонувати ринку нові, вельми привабливі можливості ».
Форум бізнес-авіації в Юрмалі - це унікальний майданчик, місце зустрічі професіоналів, де встановлюються робочі контакти і формуються тенденції розвитку галузі. Вже прийнято рішення, що V Балтійської форум ділової авіації відбудеться в 2016 році, в першій декаді серпня.


Елеонора Гайліша

Відділ преси та суспільних відносин
Тел: + 371-67020506
Факс: + 371-67020563
E-mail: [email protected]

Новости