Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Компанія "Airlife" допоможе купити авіаквитки за низькими цінами

  1. Перший етап - планування
  2. Як купити авіаквитки до 2000 грн?
  3. Орфографічна помилка в тексті:

14 квітня 2017, 16:50 Переглядів: 14 квітня 2017, 16:50 Переглядів:   Плануючи свій відпочинок, мандрівники віддають перевагу туристичним фірмам - це набагато простіше, і як правило, дешевше, ніж повністю самостійна поїздка

Плануючи свій відпочинок, мандрівники віддають перевагу туристичним фірмам - це набагато простіше, і як правило, дешевше, ніж повністю самостійна поїздка. У цій статті ми розповімо вам, як спланувати свій відпочинок, щоб він став цікавим і цікавим, а квитки на літак - дешевше найвигідніших пропозицій від туристичних фірм.

Перший етап - планування

Перше правило, яке повинен запам'ятати мандрівник: "чим раніше, тим дешевше". Наприклад, сьогодні політ в Бангкок варто 2569 доларів, а якщо ви прямо зараз замовите авіаквиток в airlife.ua на жовтень, то він обійдеться в значно меншу суму - 911 доларів. Просто плануючи свою відпустку за 2-3 місяці до вильоту, ви значно зменшите свої витрати.

Як купити авіаквитки до 2000 грн?

Де можна придбати дешеві авіаквитки? Вибір на ринку величезний. Квиток можна купити в самих різних місцях - від авіакаси в супермаркеті за рогом до сайту авіакомпанії.

В агентствах з продажу квитків на літак ви зможете знайти найрізноманітніші напрямки. Однак такі фірми іноді беруть за свої послуги плату, яка може виявитися навіть більше ціни авіаквитка. Так що особливої ​​економії не вийде.

Хороший варіант - купувати квитки безпосередньо через сайт авіакомпанії. Підпишіться на їх розсилку. Lufthansa, МАУ, AirFrance, KLM, "Аерофлот", Emirates та інші періодично пропонують дуже "смачні" ціни на свої послуги. Недолік такого способу очевидна - кількість вигідних пропозицій завжди обмежено. Крім того, необхідно довго чекати.

Непогану альтернативу пропонує компанія Airlife. На сайті проводиться акція "Щасливі дні". Скориставшись пропозицією від Turkish Airlines, ви зможете придбати квиток на популярні напрямки в США дешевше на 500 гривень. Крім того, на сайті Airlife є великий вибір чартерних рейсів і лоукостів. За цілком доступну ціну ви зможете злітати на вихідні зі своєю другою половинкою в Рим, Ніццу, Тель-Авів, Прагу, Париж і т. Д. Дешеві авіаквитки - це Airlife.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

Як купити авіаквитки до 2000 грн?
Де можна придбати дешеві авіаквитки?

Новости