Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Замовлення авіаквитків в СПб | Доставка, бронювання авіаквитків цілодобово в авіакаси 007 - Сервіс 007

  1. Цілодобові Авіакаси 007 в СПб
  2. On-line бронювання авіаквитків
  3. Замовлення авіаквитків по телефону 007
  4. Які авіаквитки Ви можете купити в авіакасах 007
  5. Замовити авіаквитки в СПб і передмістях за телефонами: 007 або (812) 331-92-91

На сайті ведуться технічні роботи.

Просимо вибачення за незручності.

З питань придбання авіаквитків, звертайтеся в наш call центр по телефону 007 або 31-92-91.

Благодійний фонд "Крок назустріч"
Купуючи квитки в «Сервіс 007» Ви допомагаєте дітям, хворим на онкологічні захворювання

Цілодобові Авіакаси 007 в СПб

Авіакаси 007 пропонують придбання авіаквитків з доставкою додому або в офіс Авіакаси 007 пропонують придбання авіаквитків з доставкою додому або в офіс. За цілодобовим телефоном 007 Ви можете замовити авіаквитки на рейси практично будь-якої авіакомпанії. Кур'єр доставить квитки в будь-який зручний для Вас час (доставка квитків можлива навіть вночі). Ви також можете купити авіаквитки в нашій касі в аеропорту Пулково I. Якість і оперативність у прийнятті та виконанні замовлень високо цінують наші постійні клієнти, в числі яких, ми сподіваємося, будете і ви.

Зателефонувавши за номером 007, Ви можете оформити замовлення авіаквитків для перельотів в межах Росії, а також в країни ближнього і далекого зарубіжжя, отримати безкоштовну довідку про наявність квитків на літак з того чи іншого напрямку і уточнити розклад літаків.

On-line бронювання авіаквитків

Перед бронюванням авіаквитків на сайті ознайомтеся з правилами бронювання . Після оформлення бронювання авіаквитків на нашому сайті з Вами зв'яжеться авиакассир для підтвердження замовлення, уточнення паспортних даних пасажирів і способу оплати. Ви можете оплатити авіаквитки готівкою або банківською картою (через переносний термінал) кур'єру при замовленні доставки або викупити їх в наших авіакасах. При оплаті банківською картою в нашому офісі або кур'єру знижка 2% не надається.

Якщо у Вас виникли складнощі з бронюванням авіаквитків, свяжітесть з нами по телефону 007. Туризм допоможуть Вам підібрати авіаквитки з урахуванням всіх Ваших побажань.

Увага!!! Бронювання авіаквитків за 2 дні до вильоту на сайті неможливо, але Ви завжди можете замовити такі авіаквитки по телефону 007.

Замовлення авіаквитків по телефону 007

Зателефонувавши за номером 007, Ви можете оформити замовлення авіаквитків для перельотів в межах Росії, а також в країни ближнього і далекого зарубіжжя, отримати безкоштовну довідку про наявність квитків на літак з того чи іншого напрямку і уточнити розклад літаків.

По телефону 007 Ви можете дізнатися вартість авіаквитків. Наші оператори дадуть відповіді на Ваші запитання та оформлять замовлення на необхідну кількість авіаквитків. Замовити квитки Ви можете цілодобово.

Кур'єр здійснить доставку квитків в зручне для Вас час практично в будь-який район Санкт-Петербурга, а також найближче передмістя. При бажанні Ви можете викупити Ваші авіаквитки в нашому центральному офісі або в аеропорту Пулково I.

Які авіаквитки Ви можете купити в авіакасах 007

Авіакаса 007 є акредитованим агентством IATA (Міжнародна Асоціація Повітряного Транспорту) і ТКП (Транспортна Клірингова Палата), що дозволяє нашій компанії продавати авіаквитки на рейси більш ніж 200 авіакомпаній, серед яких: Росія , Аерофлот , Норд-Авіа , Сибір (S7) , АероСвіт , UTAir , Air France , Alitalia , Finnair , Emirates , Etihad , British Airways , American Airlines , Air Europa , Air China , Cyprus Airways, Delta Airlines , Hong Kong Airlines , bmi , Brussels Airlines , Iberia , JAL , KLM , LOT , Air Malta, United Airlines , Qatar , Lufthansa , Malev , Austrian Airlines , SAS , Swiss , Turkish Airlines , Korean Air, Egypt Air, Olimpic Airways, Czech Airlines , Cathay Pacific , Belavia, Air Moldova, Air Kazakstan, Uzbekistan Airways, Air Baltic , А також інші авіакомпанії.

На нашому сайті Ви завжди можете отримати найбільш повну інформацію про розпродажах авіаквитків і рекламних акціях, що проводяться авіакомпаніями.

Детальніше дізнатися про умови співпраці нашій компанії з фізичними особами також можна на нашому сайті.

Замовити авіаквитки в СПб і передмістях за телефонами: 007 або (812) 331-92-91

У зв'язку зі збільшенням навантаження на авіакаси в період відпусток і свят при замовленні квитків по телефону рекомендуємо Вам заздалегідь готувати дані паспортів всіх пасажирів, а також дані свідоцтв про народження дітей.

купити квитки

Новости