Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Тури в Хорватію з Мінська 2018

  1. Відпочинок в Хорватії - Острів Брач
  2. Путівки в Хорватію в місто Пула
  3. Місто Ровінь - відпочинок в Хорватії за системою «все включено»
  4. Хорватія - відпочинок на морі з Мінська в місто Умаг
  5. Хорватія - відпочинок на морі з Мінська з дітьми в Малинськ
  6. Доньї Міхольяц - колоритний древній курортне містечко
  7. Місто Прімоштен - відомий курорт з неповторною атмосферою
  8. Тури в Хорватію з Мінська 2018 з Лайт Тревел

Хорватія - це чудова країна, на території якої знайдуться розваги для всієї родини

Хорватія - це чудова країна, на території якої знайдуться розваги для всієї родини. Ви можете весело провести тут свою відпустку, адже ціни в Хорватії лояльні. Купуючи тури в Хорватію з Мінська в 2018 році слід знати про основні курортах, які привертають велику кількість туристів.

Відпочинок в Хорватії - Острів Брач

Це найкрасивіший острів у всій країні. Туристи зможуть сповна насолодитися усіма можливостями для комфортного відпочинку. Це невеликі магазинчики і великі торгові центри, веселі і галасливі дискотеки, затишні кафетерії і презентабельні ресторани. Велика частина пам'яток виконана з білого каменю. Ви зможете насолодитися ідеальним пляжним відпочинком прямо біля підніжжя гори Видова.

Путівки в Хорватію в місто Пула

Найбільше місто у всій Хорватії таїть в собі багато загадок. Тут переважає грецький стиль архітектури. Якщо ви приїхали до Хорватії, щоб побачити пам'ятки, то це місце ідеально для цього підходить. Вам обов'язково необхідно подивитися на тріумфальну арку Сергієв, яка була збудована багато століть назад.

Місто Ровінь - відпочинок в Хорватії за системою «все включено»

Городок вважається придатним місцем для відпочинку зі своєю другою половинкою. Все тут дихає романтикою, тому ваші почуття спалахнуть з новою силою. В околицях Ровиня розташовані вілли і бунгало, в яких можна оселитися на період відпочинку. Якщо ви бажаєте повеселитися, то вирушайте на набережну Ріва, яка займає чимало кілометрів.

Хорватія - відпочинок на морі з Мінська в місто Умаг

У цьому місті розташований тенісний стадіон, на території якого міститься чимала кількість глядачів - до 3200 осіб. Місто Умаг відрізняється малою кількістю пам'яток, але ви повинні побачити Церква Святого Рока. Туристи приїжджають сюди за комфортним пляжним відпочинком. Пісок на узбережжі найчистіше, а вода в морі - кристально чиста. Тут можна попірнати прямо з каменів.

Хорватія - відпочинок на морі з Мінська з дітьми в Малинськ

Це місто вибирають сім'ї, які відправляються в подорож з дітьми. Вас чекає найчистіше море, широкі пляжі і красива рослинність, яка огорнула місто. Мандрівники рідко зупиняються в готелях, адже Малинськ сповнений приватних будинків, які можна взяти в оренду.

Доньї Міхольяц - колоритний древній курортне містечко

Тут ви скуштуєте найкращі страви кухні Хорватії. Викупайтеся в чистому морі, а також придбайте розкішні сувеніри, виконані з напівкоштовних каменів. Місцеві ліси дозволять мисливцям добути диких тварин або птахів. Рибалки можуть спробувати щастя в ставку. Це чудовий відпочинок в Хорватії з Мінська в 2018 році для любителів природи.

Місто Прімоштен - відомий курорт з неповторною атмосферою

Це відмінне місце для молоді, оскільки розваг просто сила-силенна. Ви зможете насолодитися велосипедними і пішими прогулянками, розглядаючи все краси міста. У Прімоштене величезна кількість виноградників, тому не дивно, що в місті роблять дуже смачне вино. Ви зможете продегустувати його під час однієї з екскурсій, а також в ресторанах.

Тури в Хорватію з Мінська 2018 з Лайт Тревел

Відправляйтеся в Хорватію, якщо вам хочеться незабутньо провести свою відпустку. Тут є все, що необхідно мандрівникам, тому ви залишитеся задоволені. Доброзичливі місцеві жителі залишать після себе тільки позитивні емоції. Звернувшись в Лайт Тревел ви отримаєте відмінний відпочинок за розумною ціною. Ми підберемо для вас найкращий тур в Хорватію з Мінська в 2018 році, будь то палаюча путівка або авіа квиток в Хорватію з Мінська.

Новости