Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Турагенти не хочуть рекомендувати рейси «ВІМ-Авіа» туристам

Опитування представників туристичної галузі про перспективи роботи «ВІМ-Авіа» в літньому сезоні - 2017, проведений на порталі HotLine.travel, показав, що переважна більшість турагентів (83% опитаних) не рекомендувати авіакомпанію своїм туристам. На їхню думку, перевізник не здатний виконувати програми за розкладом. 14% респондентів вірить, що «ВІМ-Авіа» впорається з проблемою, але чекає нових збоїв в його польотної програмі цього літа. Впевнені в тимчасовому характері цих накладок з рейсами всього 1% респондентів.

Тим часом представники авіакомпанії в своїх прес-релізах запевняють, що до кінця тижня графік вильотів буде повністю відновлений. «Чартерні рейси компанії оптимізуються за погодженням із замовниками. Деякі рейси на російські і зарубіжні курорти були поєднані для оптимізації розкладу. Пасажири своєчасно сповіщаються службою », - заявила директор зі зв'язків з громадськістю авіакомпанії« ВІМ-Авіа »Олена Федорова.

Однак поки проблеми тривають. Так, 1 червня «ВІМ-Авіа» другий день поспіль затримує кілька рейсів з Пулково, в тому числі по туристичним напрямками. Так, рейс NN 9315 в Анталью повинен був вилетіти о 15:10, проте перенесений на 19:25. У підсумку, як і вчора, петербуржців до Туреччини 1 червня доставлять «Саратовські авіалінії».

Згідно з даними онлайн-табло аеропорту Кольцово, рейс NN 9336 з Єкатеринбурга в Даламан, виліт якого був запланований на 17:05 1 червня, перенесено на добу.

У Домодєдово також скасовані рейси NN 9303 в Даламан, NN 2297 в Іракліон і чотири рейси в Сочі (NN 117, NN 111, NN 107, NN 119), а також затриманий рейс NN 9305 в Анталью. Крім того, спізнюються чотири вильоти в столицю з Сочі (NN 108, NN 112, NN 120, NN 118), три з Сімферополя (NN 312, NN 340, NN 328) і два з Анталії (NN 5722, NN 9306).

Директор з продажу «НТК Інтурист» Сергій Толчин зазначив, що, незважаючи на затримки і скасування рейсів, поки авіакомпанії вдається здебільшого відправляти туристів вчасно, зокрема, поєднуючи чартерні рейси зі своєї регулярної програмою.

Питання про можливе припинення співпраці з «ВІМ-Авіа» експерт залишив відкритим, заявивши, що це буде залежати від подальшого розвитку подій. «Ми сподіваємося, що це тимчасовий збій і ситуація незабаром вирівняється. Велика частина сезону попереду - до жовтня ще літати і літати. Однак якщо ситуація буде розвиватися не найсприятливішим чином, наші туристи будуть відчувати незручності і ми будемо втрачати в продажах, то питання співпраці з «ВІМ-авіа» буде розглядатися окремо », - підкреслив Толчин.

При передруці матеріалів або частковому цитуванні посилання на портал www.TourDom.ru обов'язкова

Новости