Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Нові літаки flydubai полетять з Києва в Дубаї

Авіакомпанія flydubai з 24 грудня поставить на рейси   Київ   - Дубай новий літак Boeing 737 MAX 8 з оновленим салоном, повідомили avianews Авіакомпанія flydubai з 24 грудня поставить на рейси Київ - Дубай новий літак Boeing 737 MAX 8 з оновленим салоном, повідомили avianews.com в прес-службі авіаперевізника.

Згідно з інформацією в системі бронювання новий тип повітряного судна буде використовуватися на одному з двох щоденних рейсів flydubai до Києва. Другий рейс як і раніше буде закріплений за типом Boeing 737-800. flydubai представила свій перший літак Boeing 737 MAX 8 на авіасалоні в Дубаї.

Згідно з підписаним з Boeing угодою, до 2023 року авіаперевізник отримає 76 Boeing 737 MAX 8, в тому числі шість з них надійдуть у флот до кінця 2017 року. Особливістю літаків є нові салони бізнес і економічного класів. У бізнес-класі на замовлення flydubai були встановлені крісла, що розкладаються в повноцінні ліжка.

Також був оновлений економ-клас, в якому встановлюються крісла RECARO CL3710 з тканинної оббивкою, регульованими підголівниками, індивідуальними екранами розважальної системи і можливістю підзарядки мобільних пристроїв за допомогою USB.

Версія для друку

Новости