Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Затримка рейсу зіпсувала відпочинок в Туреччині 200 туристам з Актобе і Атирау

Близько 200 осіб з Актобе і Атирау не змогли вчасно розпочати свій відпочинок в Туреччині. Причини затримки чартерного рейсу туристичної компанії "Гульнар тур" кореспонденту Tengrinews.kz пояснили в турфірмі.

54 людини з Атирау і 140 з Актобе повинні були вилетіти на відпочинок до Туреччини 8 червня, проте через технічні причини рейс був відмінений. Справа в тому, що, за інформацією джерела, чартерний літак казахстанської авіакомпанії Jet Airlines при виконанні польоту з Бодрума в Анталію потрапив в грозу. Сильний град завдав пошкодження фюзеляжу і лобовим стеклам повітряного судна. На щастя, в той момент на борту не було людей, тому ніхто не постраждав. Зараз літак знаходиться на ремонті.

Туркомпания спробувала оперативно замінити борт, проте зробити це їй не вдалося. Казахстанські перевізники не змогли виділити літак, а турецької авіакомпанії казахстанська влада не дали дозвіл. Зараз авіасудно надала компанія SCAT. Туристи повинні вилетіти 10 червня в 15.30 з Атирау і 17.20 - з Актобе. За зіпсований відпочинок в Туреччині казахстанці отримали грошову компенсацію або додаткові дні відпочинку.

Раніше туристи з Костанов також почали свій відпочинок в Турції з затримки. Їх рейс до Анталії відкладали кілька разів. У підсумку вони полетіли на чотири дні пізніше. Тоді в туристичній компанії "Гульнар тур" заявили, що затримка сталася з вини турецької влади, які не дали дозвіл на політ над своєю територією казахстанському авіаперевізнику Jet Airlines.

Тоді в туристичній компанії Гульнар тур заявили, що затримка сталася з вини турецької влади, які не дали дозвіл на політ над своєю територією казахстанському авіаперевізнику Jet Airlines

Новости