Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

В Алмати презентували унікальний торговий центр Abylai Khan Plaza

У презентації багатофункціонального комплексу взяли участь акім Алмати Бауиржан Байбеков і головний виконавчий директор групи компаній Ренк Джованні Рубіні. У презентації багатофункціонального комплексу взяли участь акім Алмати Бауиржан Байбеков і головний виконавчий директор групи компаній Ренк Джованні Рубіні

Южностолічному градоначальнику випала честь розрізати стрічку і дати старт відкриття унікального архітектурного споруди в сучасному Алмати.

- Для міста Алмати відкриття ABYLAI KHAN Plaza - це дуже важлива подія. По місту у нас близько 200 готелів, дуже багато хостелів - це нове вплив часу, тому що ми бачимо, що вони дуже популярні серед туристів. Я хочу сказати, що за останні три роки в місто було інвестовано близько 40 мільярдів тенге, відкрито 20 нових готелів. Я радий, що в найближчі півроку в Алмати відкриється ще п'ять нових готелів. Що особливо імпонує, так це те, що все тут зроблено з любов'ю, враховані національні традиції. Вулицю Абилай хана ми формуємо як вулицю ресторанів, як вулицю для туристів, вона починається від вокзалу «Алмати-2». Сьогодні 55 відсотків туристів припадає на Алмати і наші вокзали: залізничний і аеропорт, автовокзали, це обличчя міста. Я дуже радий, що тут з'явився такий комплекс, - підкреслив Бауиржан Байбеков на презентації комплексу ABYLAI KHAN Plaza.

У створенні багатофункціонального комплексу «ABYLAI KHAN Plaza» брали участь компанії трьох країн: Казахстану, Італії та Франції. І це символічно, адже цей комплекс втілив в собі французьку витонченість, яскравість фарб Італії, а також казахстанський історію, культуру, традиції і наш впевнений погляд у майбутнє.

- Ми одна з перших італійських компаній, яка співпрацює з Казахстаном вже понад 20 років, - заявив з цього приводу сеньйор Рубіні. - І на сьогоднішній день у нас понад 50 філій по містах республіки. Наші інвестиції успішно реалізуються в таких містах Казахстану, як Алмати, Астана, Атирау, Уральськ і Аксай.

Однозначно «ABYLAI KHAN Plaza» - це один з важливих і красивих з реалізованих спільних проектів. Ці інвестиції ми вклали разом з нашими партнерами з Казахстану.

Ми думаємо, що кожен перехожий відразу бачить всю архітектурну красу цієї будівлі. При будівництві комплексу «ABYLAI KHAN Plaza» ми використовували оздоблювальні матеріали італійського виробництва, і ця будівля з технологічною точки зору - дуже інноваційного характеру.

Ренко Джованні Рубіні

Нашою основною метою при реалізації проекту було створення красивого будинку, яке було б комфортним для клієнта. Ми б хотіли, щоб кожен, хто до нас приходить, відчував би себе як вдома. Тому тут має бути обслуговування на вищому рівні, що і складає саме поняття комфорту і затишку.

Ми також хочемо, щоб наші клієнти, а це не тільки постояльці готелю, але і орендарі офісних приміщень або торгових площ, відчували себе комфортно і були задоволені рівнем обслуговування. Рівень обслуговування в торговому і бізнес-центрі «ABYLAI KHAN Plaza» повністю відповідає всім нормам і вимогам світового якості.

Також важливою складовою нашого проекту є співвідношення ціни і якості, які приємно дивують наших клієнтів. Метою нашого спільного проекту - комплексу «ABYLAI KHAN Plaza» - є комфорт і безпеку як для туристів, так і для бізнесменів.

Про перевагу готелю «MERCURE Almaty City Centre» розповів і регіональний директор підрозділу «Accor Hotel Services» в Росії і країнах СНД Алексіс Деларофф:

Алексіс Деларофф

- Перевага в тому, що він є, це перший бренд «Mercure» в Казахстані. Це один з наших найбільших брендів за кількістю готелів в світі. Кожен готель відрізняється по дизайну. Ми називаємо це Global, тобто ми ставимо глобальні завдання, оскільки наша мережа розташовується по всьому світу. Цей готель унікальний за своїм дизайном, який нагадує про місцеву специфіку. Наприклад, в Алмати використовується казахський колорит, мотиви національних візерунків і так далі. Це все робиться для впізнаваності географічного розташування країни, щоб відразу було зрозуміло, що ти приїхав не в Москву або Пекін, а саме в Казахстан.

«ABYLAI KHAN Plaza» пропонує все для будь-яких переваг і пристрастей клієнта. Тут можна організувати своє дозвілля і розваги, а також вирішити питання бізнесу. Зрозуміло, тут можна знайти все умови для комфортного проживання. Сучасні архітектурні рішення, «розумні» інженерні системи, бездоганний сервіс і широкий спектр послуг роблять «ABYLAI KHAN Plaza» воістину унікальним проектом, який стане вірним супутником для алматинцев і гостей нашого гостинного міста.

Новости