Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

На арешт екс-акима Атирауської області видана санкція

Фото: caspionews.kz

Берген Рискаль.

«Як повідомили редакції« Ак Жайик »неофіційні джерела в правоохоронних органах, видана санкція на арешт колишнього акима Атирауської області Бергея Рискаліева», - йдеться в повідомленні, розміщеному на сайті azh.kz .

При цьому уточнюється, що санкція була видана 25 січня, а джерела газети підтвердили, що арешт пов'язаний з гучним розслідуванням бюджетних розкрадань.

«Є конкретні факти і свідчення про причетність Рискаліева до розкрадань, отримані в ході слідства від інших підозрюваних», - повідомило джерело видання. На сьогодні місцезнаходження колишнього акима невідомо. На початку жовтня 2012 року один з читачів forbes.kz зателефонував до редакції і повідомив , Що бачив Бергея Рискаліева і його брата Аманжана в лодонском кафе Zuma. У 20-х числах того ж місяця Прикордонна служба РК офіційно заявила , Що з 15 серпня по 3 жовтня 2012 р жоден з братів кордон не перетинав.

Нагадаємо, що в відношенні чиновників обласного акімату і керівників ряду будівельних компаній порушено кілька кримінальних справ. Під арештом перебувають колишні перший заступник акима області Болат Даукенов, аким Атирау Аскар Керімов, начальники ряду обласних управлінь. Рідний брат екс-акима, колишній депутат мажилісу парламенту РК від партії «Ак жол» Аманжан Нишпорили і кілька керівників приватних фірм знаходяться в розшуку. У той же протягом 4 жовтня минулого року заступник голови республіканської фінполіціі Олександр Лукін заявляв , Що до Берген Рискаліеву у його відомства питань немає.

6858 переглядів

Поділитися цією публікацією в соціальних мережах:

Статті по темі
Новини партнерів

Новости