Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Сімейні вихідні. Де провести час з дітьми в Польщі

  1. Почнемо, мабуть, з атракціонів
  2. Весело і з користю
  3. Володар стихій
  4. Мотузки й канати

Справа на вихідні завжди знайдеться. А чому б не присвятити час сім'ї і вибратися всім разом в парк ... розваг? Або аквапарк, а може і того крутіше, в канатний парк? Огляд кращих парків розваг в нашому матеріалі.

Почнемо, мабуть, з атракціонів

Найбільшим лунапарк в країні над Віслою прийнято вважати Energylandię, яка знаходиться в Заторі, неподалік від Кракова. Більше 60 атракціонів розташовуються в трьох зонах: Байколандіі (для самих маленьких), Сімейної і Екстремальної. Навесні минулого року в парку відбулася прем'єра найбільшої американської гірки в Польщі, яка розганяється до 80 км / год всього за 2 секунди. Шанувальникам гострих відчуттів має сподобається! Крім того, на території парку є множинні ресторани, закусочні і кафе. А якщо Ви приїдете на цілий день, ввечері можна отримати насолоду від вогненним шоу. Ціни на квитки доступні тут . Найбільшим лунапарк в країні над Віслою прийнято вважати Energylandię, яка знаходиться в Заторі, неподалік від Кракова

карта атракціонів energylandia.pl

Варто згадати про парк атракціонів в Хожуві "Legendia", розташованому в Селезський місті Меррі. Другий за величиною парк в Польщі славиться своєю різноманітністю атракціонів. Крім американських містечко і корабля летючого голландця, Ви зможете знайти там каруселі та повітряні замки для самих маленьких, а також колесо огляду і дракони бігу для тих, хто постарше :)
Всю інформацію, Ви знайде, клікнувши тут .

Весело і з користю

Не менш цікаво і насичено Ви зможете провести день в селі Красеюв, всього за півгодини їзди від міста Ополе. У JuraPark Krasiejów Ви можете подивитися близько 200 реконструкції моделей динозаврів, в доісторичному океанаріумі зустрінетеся віч-на-віч з істотами, які населяли нашу планету тисячі років тому, подивитися фільми про динозаврів і відвідати тематичний ігровий парк. JuraPark Krasiejów, єдиний в світі парк, який отримав палеонтологічний позицію! Запланувати візит можна за посиланням:

Jura Park Krasiejow

Ще один Парк Динозаврів в Польщі розташований в Балтув. У парку динозаврів, JuraPark, налічується понад 100 моделей динозаврів у натуральну величину. А після прогулянки по Парку динозаврів, можна відправиться в лунапарк або на сплав по річці Каменна.

А після прогулянки по Парку динозаврів, можна відправиться в лунапарк або на сплав по річці Каменна

Парк динозаврів в Балтув wikipedia

Володар стихій

Час перейти до водних процедур. На першому місці в списку - аквапарк в Лодзі. Усередині знаходяться 4 басейни, один з імітацією хвиль. Додатково був побудований басейн з іграшками та розвагами для дітей.
Батьки можуть розслабитися в джакузі або сауні, поки їх чада насолоджуватимуться 4 водними гірками - дві всередині водного комплексу і дві під відкритим небом. На даний момент це найдовші водні гірки в Польщі - 130 і 140 метрів!
Ціни і фотографії можна подивитися тут .

Не можна залишити без уваги і критий аквапарк в Кракові. Крім 4 гірок різної складності, Ви можете скористатися гідромасажними ваннами і декількома видами саун. В аквапарку є навіть альпіністська стінка для тих, кому набридне сидіти в воді цілий день. У вихідні вартість звичайного квитка без тимчасових обмежень становить 60 злотих для дорослого і 47- для дитини до 16 років або для студентів.
Аквапарки поменше є також в Сопоті, Познані та Вроцлаві.

Мотузки й канати

Мотузкові парки - відмінна альтернатива для любителів активного проведення часу дозвілля. Пішохідні мости, тунелі, петлі, решітки, сходи і мотузки утворюють серед лісів або парків безпечну смугу перешкод. Кожен учасник захищений каскою і страхувальним бандажем, так що переживати за себе або своїх дітей немає необхідності.

Adrenalina Park - розташований в гміні Сокольники, недалеко від Вроцлава, пропонує цілих три траси. Деякі маршрути короткі (час, необхідний для проходу, становить близько 45 хвилин), але в цілому всі вони перевищують 1300 метрів. Крім того, ціни квитків приємно радують (один прохід коштує 20 PLN). Додатково слід доплатити 10 злотих за вхід, а всі атракціони оплачуються окремо. Інформацію про парк можна знайти тут .

Найбільший канатний парк в Польщі - Extreme Park Funtour - знаходиться на кордоні Польщі та Чехії, неподалік від вершини Кзанторія Уіелка. Комплекс складається з п'яти маршрутів загальною протяжністю в 1 км. Вартість квитка залежить від обраного маршруту. Пакет "за все" обійдеться в 60 злотих. Вартість інших пакетів можна на сторінці:

Extreme Park Funtour

Мотузкові атракціони розкидані по всій Польщі, їх можна знайти в: Tarzania під Щецином, Jumpy Park Park в Мальборку або Linowа Wyspa Opatowicka у Вроцлаві.
Збираючись в усі вказані парків, краще зателефонувати і переконатися, що він буде відкритий. Деякі з них можуть працювати круглий рік, інші - тільки по вихідним або влітку.

Озваг?
Або аквапарк, а може і того крутіше, в канатний парк?

Новости