Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Найкрутіші атракціони Сочі: емоції, які дорожчі за гроші

  1. Стрибок з тарзанки в SkyPark
  2. Поїздка в Порше по автодрому
  3. Політ в аеротрубе

Є багато способів заощадити у відпустці - бронювати готелі та квитки зі знижками, замовляти екскурсії у приватників, торгуватися на ринках. Але деякі речі варті того, щоб витратитися на них, тому що досвід і емоції, які вони дають, виявляються дорожчими грошей. Сьогодні ми розповімо вам про те, на що можна витратити 15 000 рублів в Сочі і не пошкодувати ні секунди.

переліт готель

Стрибок з тарзанки в SkyPark

У 11 кілометрах від міста Адлер знаходиться найдовший пішохідний підвісний міст у світі, побудований спільно з новозеландської компанією AJ Hacket International. Приблизно 800 кроків по напівпрозорому підлозі на висоті 330 метрів над рівнем моря - саме по собі пригода, яке лоскоче нерви. З оглядових майданчиків відкривається дивовижний вид на Кавказькі гори та узбережжя Чорного моря, але найкрутіше, що тут можна зробити - це стрибнути з моста прямо в центр Ахштирская ущелини. Природно, з тарзанки, яка безпечно зупинить вас в 15 метрах від протікає внизу річки Мзитма. 207 метрів вільного польоту людина долає за лічені секунди, але для летить мить жаху переходить в нескінченний екстаз, що супроводжується неймовірним викидом адреналіну, серотоніну та іншого букета хімічних сполук, які змушують відчути себе по-справжньому живим.

Вартість стрибка - 15 000 рублів, але немає жодної людини, яка сказала б, що цей крок у прірву не варто своїх грошей. Вченими доведено, що в таких екстремальних умовах мозок людини починає працювати з неймовірною швидкістю. Слова тих, хто займається банджі-джампінгу це підтверджують - все як один говорять про те, що навколишня дійсність стає неймовірно яскравою і чіткою, а час ніби сповільнюється. Справжнє розширення свідомості без психотропних речовин.

Дешевше можна?

Якщо поки ви не готові до такого серйозного пригоди, можна почати з атракціонів простіше. Найдешевший коштує 1 500 рублів і називається зіплайн: пройшовши по мосту на протилежну від входу сторону ущелини, поверніться назад за хвилину в зручному підвісному кріслі, яке ковзає по канатному тросі над прірвою. Також в скайпарке є гойдалки і менш високі тарзанки, ціни варіюються від 2 500 до 7 000 рублів. Вхід на міст коштує 1 000 рублів.

Офіційний сайт: SkyPark

Цікаві екскурсії від місцевих жителів в Сочі

Поїздка в Порше по автодрому


У 2014 році в Адлері відкрився єдиний в Росії автодром, який бере Гран-прі Формули-1. Конфігурація найсучаснішою гоночної траси в Східній Європі включає довжелезний для Формули-1 затяжний поворот в 650 метрів і негативний ухил полотна. Не страшно, якщо ці слова вам ні про що не говорять, всі, хто просто любить швидкість і драйв, будуть у захваті від можливості промчати по Сочі автодром за кермом потужного автомобіля. Така можливість називається майстер-клас і включає один круг в якості пасажира, коли за кермом сидить професійний інструктор і пояснює, як вибрати правильну траєкторію і точки гальмування, після чого на друге коло за кермо сідайте ви. У парку автодрому є різні авто, на найпотужнішому можна розігнатися на прямій ділянці до 260 км / год. Майстер-клас на Porsche Cayman S з об'ємом двигуна 3,4 літра і потужністю 320 кінських сил коштує 10 500 рублів, за 4 500 рублів можна докупити додаткове коло. В середньому проходження траси займає 2,5 хвилини, тобто за 15 000 рублів вас чекає 7-8 хвилин гоночної швидкості і насолоди ревом мотора.

Дешевше можна?

Найдешевший майстер-клас коштує 6 000 рублів і проводиться на Renault Clio Sport RS3 з об'ємом двигуна 2 літри і потужністю 200 кінських сил. Якщо за кермо ви не дуже-то і хочете, а ось виконати круті віражами з професійним гонщиком - так, прокотитися в кріслі штурмана можна від 3 000 рублів за коло, ціна також залежить від обраного автомобіля.

Офіційний сайт: Сочі Автодром

Політ в аеротрубе

Політ в аеротрубе

Мрії про польоти сидять в людській свідомості з незапам'ятних часів, достатньо згадати легенду про Ікара і механізми Леонардо Да Вінчі. Сучасна людина частково втілив їх у життя - в наші дні багато хто займається параглайдінгом і дельтапланеризмом, літають в вінгсьюте і стрибають з літаків, але заняття ці вимагають дорогого устаткування, тривалих тренувань і пов'язані з ризиком для життя. У Сочі завдяки технічному прогресу насолодитися вільним польотом можна весело і безпечно - в аеротрубе. В Олімпійському парку побудована єдина на узбережжі аеротрубе, висота якої 6 метрів, а прозорі стіни дають можливість помилуватися на море і гори. Швидкість повітряного потоку складає 220 км / год, ширина труби - 3 метри, цього більш ніж достатньо, щоб вільно балансувати і виконувати Фріфлай трюки. За 15 000 рублів в аеротрубе можна провести 30 хвилин в супроводі інструктора. Для порівняння, при стрибку з літака з висоти 4 кілометрів вільне падіння триває 50 секунд, тому півгодини - це дуже багато. За цей час можна встигнути перехвилюватися і заспокоїтися, втратити і повернути орієнтацію в просторі, прийти в повний захват і навіть попозувати для фото.

Дешевше можна?

Мінімальний сет в аеротрубе триває 2,5 хвилини і коштує 2 000 рублів. Це, звичайно, не півгодини, а й час у вільному польоті тече по-іншому, адже воно вимірюється враженнями та емоціями, а їх за 150 секунд можна отримати з лишком.

Офіційний сайт: аеротрубе Сочі

Жодна куплена річ не зробить вас настільки ж щасливим, як досвід пережитих пригод, тому сміливо витрачайте на них гроші, а економити краще на іншому. Наприклад, на перельотах і готелях, при одночасному бронюванні на нашому сайті ціна виходить до 30% нижче .

Дешевше можна?
Дешевше можна?
Дешевше можна?

Новости