Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Путівник по містах і країнах: фотографії міст і країн, розповіді про поїздки, поради туристам, фото мандрівників, пам'ятки з усього світу.

Збірники місць Rutraveller

Збірок місць 540 Місць в збірниках 5 890 Лайко 3 354 Країн зі збірниками 125
  • Мені подобається! 1

    Нічне життя північної столиці елегантна і різноманітна, тут можна зустріти ритми будь-якої культури і відпочити під приємний акомпанемент напоїв на будь-який смак. Від RuTraveller - добірка цікавих клубів Санкт-Петербурга ....

  • 0 коментарів

Нічне життя північної столиці елегантна і різноманітна, тут можна зустріти ритми будь-якої культури і відпочити під приємний акомпанемент напоїв на будь-який смак. Від RuTraveller - добірка цікавих клубів Санкт-Петербурга.

"Money-Honey" - Непафосна місце для веселого проведення часу, відповідне всім поважає себе, але позбавленим снобізму людям.
Стартував «Money-Honey» в 1993 році як невеликий клуб для цінителів класичного рок-н-ролу. Тут «тусувалися» яскраві, колоритні представники рокабіллі-руху, пили пиво, танцювали під улюблену музику. На сцені грали легендарна група Awaqua, колективи Starlings, Rattlesnakes і Hoox. Відповідний антураж, атмосфера справжнього рок-н-рольного закладу і, звичайно, музика, швидко зробили це місце одним з найпопулярніших клубів міста.
Відмінне місце, де можна протанцювати всю ніч, стерши каблуки до дірок і зануритися в атмосферу небувалої легкості. Середній чек - 1000р.

«Дошки» - заклад, який днем ​​функціонує як спокійний ресторан з більярдом і настільними іграми, а пізно ввечері перетворюється в божевільний клуб з шаленою енергетикою, яка не закінчується до п'яти-шести ранку. Тут є танцпол, караоке, грають сучасні хіти, розважальні шоу.
У будні вхід до закладу вільний до 15.00, після слід заплатити 150-300 рублів, а також пред'явити паспорт. Після восьмої вечора потрапити в «Дошки» можна точно так само, як і в інший клуб: пройшовши кілька пунктів контролю. Потрапивши всередину і заглянувши в меню, спочатку можна не повірити настільки низькими цінами на їжу та напої: Цезар - 71 р., Піца з сиром - 107 р., Вуха - 65 р., Лазіння - 75 р., Стейк - 213 р. , текіла від 59 до 92 р., шампанське - від 115 р. за пляшку, грушевий фреш - 62 р., кальян - від 72 р. Таку цінову політику пояснює платний вхід.
У Петербурзі відкрито два клубу-ресторану «Дошки»: на Звенигородської вулиці і на проспекті Більшовиків.

Скільки Ви знаєте місць в Петербурзі, де можна насолодитися дивовижною кухнею, богемним інтер'єром, виступами відомих російських виконавців і нескінченної свободою? Так, такі місця точно можна перерахувати по пальцях. Клуб "Істерія" - один з них. Розташувався він на півночі Петербурга, в декількох метрах від метро "Озерки". У цьому місці можна повечеряти або провести незабутнє свято, тим більше, що ресторан здатний вмістити майже 300 осіб. Місця в "Істерії" досить для всіх! В основному меню можна знайти і салати - рукколу з креветками або салат з пармою і печеним гарбузом, і гарячі закуски - тигрові крветкі з соусом або соте з мідій, і супи - фінська вуха з вершками або гарбузовий крем-суп, і гарячі страви - відварене куряче м'ясо з соусом або штрудель з лосося, а крім цього є улюблені багатьма паста, картопля айдахо, бургери і піца. Крім іншого в "Істерії" є і ретельно розроблене кальянное меню і японське меню. Таке поєднання правильного ресторану, нічного клубу і караоке виглядає по-справжньому вдалим! Насолоджуйтеся справжньою "дольче віта" в "Істерії"!

Шукайте цікаве місце, де можна не тільки смачно повечеряти, але і насолодитися неймовірною розважальною програмою? «Атмосфера» - це єдиний в Північній Столиці комплекс у формі амфітеатру з трьох ярусів. Цей заклад новітнього формату, яке об'єднує ресторан і театр під одним дахом. Масштаби закладу воістину вражають своїми розмірами і пишністю. Інтер'єр нагадує пишну епоху Відродження, час розкоші, видовищ і елегантності. Розважальна програма завжди дивує яскравістю, непередбачуваністю і високою майстерністю виконання. Гості «Атмосфери» навіть можуть стати учасниками унікальної шоу-програми. Ресторан пропонує скуштувати найкращі делікатеси світових кухонь, які з'єднали оригінальні рецептури та якісні технології приготування 21 століття. Після представлення і вечері вечір не закінчується: вас чекає виступ музичних груп в «живому» виконанні. Вечір в ресторані-амфітеатрі стане прекрасним подарунком для вас, ваших коханих, друзів і колег. Тут можна по-справжньому розслабитися і відчути себе королем.

Клуб «Rossi's» розташований в самому центрі історичного Петербурга, в старовинній будівлі XVIII ст., Збудованому архітектором Карло Россі. Тут є два зали-ресторани, великий танцпол і окремий караоке-зал. Душевний, який володіє інтер'єр в середньовічному стилі створює затишну атмосферу.
Клуб користується величезною популярністю, як у петербуржців, так і у приїжджих туристів. У вихідні клуб буквально переповнена бажаючими весело провести час тут. Втім, це не дивно - шоу-програма тут дуже різноманітна, кожні вихідні проводяться тематичні вечірки, частенько виступають музичні колективи, які виконують наживо кавери популярних хітів, грають імениті діджеї.
У робочі дні тижня тут тихо і спокійно, є можливість просто перекусити, випити чашечку кави, призначити зустріч за бізнес-ланчем і навіть потанцювати на вільному танцполі. Гостям представляється відмінна кухня європейської якості, з великою різноманітністю страв, які завжди доступні для замовлення.
Також клуб пропонує проведення різних приватних і корпоративних заходів. Тут є все, щоб необхідне, щоб гості залишилися задоволені - різноманітне фуршетное і банкетне меню, шоу-програми, ведучі, необхідне технічне оснащення високої якості.

Клуб «A2» - досить свіжий, але в той же час вже дуже популярний і улюблений багатьма меломанами клуб. Цей заклад сміливо можна назвати культовим для всіх любителів хороших концертів.
У клубі вже встигли виступити дуже багато знаменитих музичні колективи, їх число вже більше п'яти тисяч. Серед них: Limp Bizkit, The Smashing Pumpkins, Noize MC, Кипелов, One Republic, Сурганова і Оркестр, Tarja Turunen. Самі музиканти настільки цінують цей клуб, що відвідують його не тільки, даючи концерти, а й в якості гостей.
Клуб має дійсно величезною місткістю - на його території розмістилися два величезні зали - на 5000 і 1500 осіб відповідно. Ці зали носять назви "Мир" і "Супутник". Варто зазначити, що зал "Супутник" по своїй місткості і технічним облаштуванням нічим не поступається, а в чомусь і перевершує найбільші концертні зали Санкт-Петербурга.
Клуб розташовується в побудованому більше ста років тому будівлі заводу, і деякі його автентичні деталі збереглися, що додало екстер'єру особливого специфіку в дусі нового мінімалізму.
Звичайно, тут є всі необхідні атрибути хорошого відпочинку: ресторани, бари, VIP-зони, спеціальні зали для курців. Технічне оснащення, аудіо-відео-обладнання тут також на висоті.

Клуб МЕТРО вже багато років є найулюбленішим місцем серед любителів клубного життя і одним з найбільших за площею і найбільш відвідуваним в Санкт-Петербурзі. Більш того, клуб дуже знаменитий і в Європі - він по праву входить в сотню найкращих нічних барів - клубів світу, згідно з англійської незалежної асоціації нічних клубів і барів.
Клуб МЕТРО розташувався в центрі міста на трьох поверхах, кожен з них - це окремий рівень, який має власну специфіку, особливою атмосферою і стилістикою. На першому рівні звучать найпопулярніші і модні вітчизняні танцювальні хіти. Другий рівень - це top хіти в стилі R & B- Hip-Hop - одного з наймодніших напрямків сучасної музики. Тут розташовується і приватна німецька пивоварня МАТОФФ, яка пропонує гостям смачне, зварене за старовинними німецькими технологіями, якісне живе пиво. І, нарешті, третій рівень -це зал, де грають найкращі популярні хітові треки в стилі EURODANCE.
У літній період тут відкривається Тераса на вулиці, на якій є можливість перекусити, спробувати свіжозварене пиво, поспілкуватися з друзями і просто насолодитися Білими ночами.
Кожен день в клубі влаштовуються найрізноманітніші вечірки певної тематики.

Неподалік від В'яземській набережній в Петербурзі, в будинку Ленінградського палацу, розташовується одна з головних концертних майданчиків міста - ГлавClub. Тут він відкрився тільки у вересні 2014 року, але колишню славу повернути йому було нескладно. Незважаючи на те, що заклад іменується нічним клубом, на стандартні розважальні клуби, танцмайданчики і бари воно зовсім не схоже. Більше ГлавClub своїм масштабом і простором походить на концертну арену, функції якої, втім, він успішно виконує.
Концертний зал ГлавClub здатний вмістити в себе до 3 тисяч глядачів, що дозволяє проводити тут досить масштабні концерти. Сюди регулярно приїжджають із виступами різні відомі виконавці і групи з Росії, ближнього і далекого зарубіжжя. Сцена оточена просторим танцполом, на якому відвідувачі клубу розважаються від усієї душі. Також в клубі є другий танцпол, поменше, велике фойє і бар, де можна замовити алкогольні та безалкогольні коктейлі і відпочити. Існують окремі vip-зони.

Нічний клуб «Платина» - відносно новий клуб, але вже знаменитий своїми модними і захоплюючими вечірками. Також цей заклад відоме своїми сучасним ретро-вечірок за участю зірок модною електроніки з усього світу. У клубі панує комфортна і приваблива атмосфера, яка робить відпочинок невимушеним і приємним. Тут якісний звук і світло, величезний, що дає повну свободу рухів танцпол, що вміщає кілька сотень людей, стильний і привабливий дизайн інтер'єру, величезні комфортні барні стійки, смачні коктейлі - все, що потрібно для чудового відпочинку. Виступи харизматичних ведучих і проведення приголомшливих танцювальних шоу принесуть чудовий настрій усім гостям клубу «Платина». У клубі є не один зал - одночасно є розваги і музика на будь-який смак. Навіть найвимогливіші любителі нічного танцювального життя зможуть високо оцінити цей заклад і, напевно з стануть його постійним клієнтами.
Всі бажаючі перекусити можуть відвідати ресторан клубу «Light», який відкритий в денний час. Якісна європейська і японська кухня, приємний інтер'єр - це відмінне місце для зустрічей з друзями, веселих вечірок, а також банкетів або ж романтичних побачень.
Вечірки в нічному клубі «Платина» проводяться щоп'ятниці та щосуботи, початок всіх заходів в 22-00. По п'ятницях любителям якісної електроніки представляється вікенд в стилі «Disco».

"Арктика" - це, можна сказати, культовий клуб для шанувальників найрізноманітніших музичних напрямків - від року до сучасних стилів електронної музики. Клуб успішно функціонує більше 10 років, тут було проведено чимало концертів як зарубіжних, так і вітчизняних груп і виконавців різноманітних напрямків. Але все ж традиційно «Артика» вважається улюбленим місцем для фанатів важкої музики - метал, рок, фолк, хард-кор. Серед колективів, які побували на сцені клубу: Троль Гніт Ялина, Корозія металу, катарсис, Ensiferum, Sonata Arctica, Майстер, Різні люди, Пурген, Боні Нем, Таргани, Dominia. Приголомшлива неформальна атмосфера клубу гідно буде оцінена любителями альтернативних музичних течій.
У клубі «Арктика» добре поставлений, потужний і чистий звук, світлова та звукова апаратура екстра-класу.
Клуб складається з основного великого залу з головною сценою і двох зал-барів, також обладнаних сценами. Така структура дозволяє проводити в клубі кілька різних програм або концертів одночасно. Нерідкі в клубі і тематичні музичні вечірки або фестивалі, приурочених до різного роду свят.
Крім того, у великому залі проводяться і нічні дискотеки, куди запрошуються завжди тільки краще діджеї міста. У кафе-барі на великому екрані завжди транслюються всі ігри футбольного клубу "Зеніт", а також розташований більярдний стіл для пулу. У вихідні в клубі регулярно проводиться конкурс «Караоке по-російськи».
Також клуб приймає замовлення на організацію корпоративних і приватних вечірок, весіль, банкетів та інших всіляких урочистостей.

Клуб «Революція» - один з найбільших за площею нічних клубів Санкт-Петербурга. У шестирівневої структурі будівлі розміщується кілька величезних танцполів, і Ви завжди зможете вибрати формат і стиль музики, який Вам до душі. На кожному танцполі грають різні діджеї, що представляють такі напрямки, як Eurodance, House, R'n'B, Hip-Hop, Drum and Bass. У кожному із залів проводиться вечірки різної тематики, тут кожен день можна знайти унікальну шоу-програму. У клубі є зали для перегляду кінофільмів, телепрограм і відео кліпів. Завдяки наявності чотирьох барних стійок Вам не доведеться чекати свій напій довго. У клубі досить зручних м'яких крісел і багато чого іншого на випадок, якщо Ви захочете відпочити від танців і голосної музики. Все зроблено зі смаком, небичний, індивідуальний дизайн інтер'єру не може не радувати око при вході в заклад. Інтер'єр в клубі оновлюється з гідною регулярністю, щоб постійно відчувалася свіжість і новизна закладу.
Головний вхід до клубу «Революція» розташовується на Садовій вулиці - Ви точно не пропустіть великі скляні двері і яскравий, що притягає погляд екстер'єр будівлі.
Весело провівши час на одному з танцполів, Ви можете відпочити, відвідавши зал для перегляду кіно чи відео кліпів. Велика кількість зручних крісел, диванів столиків дозволяє зручно розташуватися і розслабиться навіть в самі жваві дні. У барі Вас чекає оновлена ​​кухня. А традиційні смачні страви в Російській та Європейської традиціях, хороший сервіс і помірні ціни порадують будь-якого користувача.
Є в клубі ще одна вельми оригінальне місце для бажаючих відпочити. Одне з найбільш цікавих і привертають увагу рішень в дизайні клубу - варто відвідати це місце, щоб оцінити його - це чудовий і сліпучий вид, що відкривається з вікон панорами (засклене приміщення на даху будівлі) на Садову, Невський і дахи міста. Це місце ідеально для того, щоб відпочити від гучної музики і насолодитися живим спілкуванням. Особливо гарний цей вид в той час, коли над містом опускається ніч.
У клубі можна не тільки відпочити і розслабитися, але і провести час з користю для себе - на території клубу розташована професійно обладнана школа R'n'B танцю MadStyle Dance Center, яка по праву визнана однією з кращих шкіл танцю в місті.

За Конюшенної площі у вихідні можна здійснювати свого роду "променад", прогулюючись від одного клубу до іншого. Там Ви і можете знайти місце з підназвою "клуб вільних людей" Duhless. Названий клуб на честь горезвісного роману Сергія Мінаєва "Duhless". Формат у клубу особливий, закритий. Тут, дійсно, не кожен проходить Фейсконтроль. Зате в цьому богемному закладі Ви можете спокійно розслабитися і з легкої безтурботністю відпочивати. Потрапивши в "Duhless" відразу зрозуміло, що Ви перебуваєте в скоєному іншому світі, вільному від буденних проблем, нестримної натовпу і негоду. У клубі завжди тепло, навколо приємні люди і зачаровує музика. Інтер'єр закладу витриманий в аскетичному стилі з деякими розкішними деталями. Так строгі цегляні стіни сусідять з диско-кулями, а величезні екрани телевізорів з дорогим алкоголем. Кожні вихідні "Duhless" дивує новими темами вечірок, а також енергійною музикою цікавих діджеїв.

  • Мені подобається! 1

    Нічне життя північної столиці елегантна і різноманітна, тут можна зустріти ритми будь-якої культури і відпочити під приємний акомпанемент напоїв на будь-який смак. Від RuTraveller - добірка цікавих клубів Санкт-Петербурга ....

  • 0 коментарів

Інші збірники місць - 540

Скільки Ви знаєте місць в Петербурзі, де можна насолодитися дивовижною кухнею, богемним інтер'єром, виступами відомих російських виконавців і нескінченної свободою?
Шукайте цікаве місце, де можна не тільки смачно повечеряти, але і насолодитися неймовірною розважальною програмою?

Новости