Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Змагання бригад швидкої допомоги пройдуть в Астані

Фото - ВітаПортал

Для кожного завдання підготовлена клінічна станція, максимально наближена до реальної ситуації.

26 травня в парку "Жеруйик" пройдуть Другі республіканські змагання бригад швидкої медичної допомоги, повідомляє Kazpravda.kz з посиланням на прес-службу столичного акімату.

10 бригад швидкої медичної допомоги з Астани, Алмати, Шимкент, Шім'ї, Кизилорди, Усть-Каменогорськ, Уральська і Кокшетау поборються за звання кращих.

Учасники пройдуть клінічні станції з надання невідкладної допомоги при анафілактичний шок, реанімувати новонародженого і надати допомогу при політравмі. Для кожного завдання підготовлена ​​клінічна станція, максимально наближена до реальної ситуації, з використанням манекенів і стандартизованих пацієнтів.

Перші змагання бригад швидкої медичної допомоги відбулися з ініціативи Навчально-клінічного центру "Астана" в червні 2016 року в Алмати напередодні проведення зимової Універсіди-2017. Цього року змагання проводяться в рамках підготовки до Міжнародній спеціалізованій виставці "ЕКСПО-2017" і реалізації Дорожньої карти щодо впровадження міжнародних стандартів в систему швидкої медичної допомоги Астани.

Новости