Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Де провести дітям літні канікули - табори, ціни і умови

Настало літо - улюблена пора дітей. Багато батьків задаються питанням, як зробити канікули своїх чад незабутніми. Перше, що спадає на думку - літній табір. На даний момент в Астані та за її межами, існують різні варіанти проведення часу і місць відпочинку. кореспондент City01.kz з'ясував, куди можна відправити дитину цього літа.

1. Борове

Це улюблене місце відпочинку казахстанців. Представляємо Вашій огляду дитячі табори цього курорту.

Дитячий табір «Миротворець»

Організація позиціонує себе як центр особистісного зростання і творчого розвитку. На території комплексу діють різні студії, де діти займаються музикою, хореографією, ораторським майстерністю і спортивними іграми. Крім цього, проводяться тренінги з психології та розвитку лідерських якостей. А спортивні ігри, походи, екскурсії та нові знайомства урізноманітнюють дозвілля юних мандрівників.

Сезон починається з 6 червня. Ціни варіюються від 45 тис. Тенге до 55 тис. За 10 днів.

Адреса: База відпочинку «Лісова казка» в 12 км від станції Курорт-Борове (Вінницька область, Бурабайскій район, село Катарколь).

Телефон: +7 701 375 38 17

сайт: http://www.mirotvorec.kz

kz

2. Літній табір «Самрук».

Щоденні заняття англійською мовою і грі на музичних інструментах чекають відвідувачів табору «Самрук». Розташований він біля озера Катарколь. Гості проживають в цегляних корпусах. Є номери люкс і напівлюкс. Розважальна програма, турпоходи, заняття з основ туризму, скелелазіння і катання на конях не дадуть дітям нудьгувати. Відпочинок займає від 7 до 12 днів. Ціни варіюються від 40 тис. Тенге до 85 тис. Тенге.

Телефони: +7 (717) 263-66-36.

Адреса для контактів: м.Астана, вул. Сейфулина, буд.3, офіс, 5.

3. Оздоровчий центр «Лісова казка»

Наметове містечко, туристичні походи, спортивні ігри, вечори відпочинку біля багаття занурять в теплу, особливу атмосферу. А розважальна програма залишить масу позитивних емоцій!

Табір включає дванадцять будинків - споруд, п'ять з яких є спальними корпусами з усіма зручностями для комфортного проживання. Діють спортзал, спортивні майданчики - футбольний, волейбольний, баскетбольний, настільний теніс, настільні ігри (шахи, шашки), бадмінтон, танцювальний майданчик, велосипеди, місце для перегляду кінофільмів, відкрита водойма, басейн. За окрему плату проводяться оглядові екскурсії по Борівської курортній зоні. Ціна за 10 днів варіюється від 50 000 тенге до 61 000 тенге (в залежності від сезону).

Телефони: +7 (777) 501 6758, +7 (777) 619 22 22, 329 66 13.

Адреса для контактів: м.Астана, вул. Тауелсиздик 34.

сайт: http://lageri.kz/lesnaya-skazka

Новости