Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Подорож з ароматом кави (фото)

Куди їхати за кавою Куди їхати за кавою   Куди їхати за кавою   Колумбія   Куди їхати за кавою: В'єтнам   Куди їхати за кавою: В'єтнам   Куди їхати за кавою: Венесуела   Куди їхати за кавою: Венесуела   Куди їхати за кавою: Венесуела   Куди їхати за кавою: Венесуела   Куди їхати за кавою: Венесуела   Куди їхати за кавою: Венесуела   Куди їхати за кавою: Камбоджа   Колумбія   У цій статті редакція tochka

Куди їхати за кавою

Куди їхати за кавою

Колумбія

Колумбія

Куди їхати за кавою: В'єтнам

Куди їхати за кавою: В'єтнам

Куди їхати за кавою: В'єтнам

Куди їхати за кавою: В'єтнам

Куди їхати за кавою: Венесуела

Куди їхати за кавою: Венесуела

Куди їхати за кавою: Венесуела

Куди їхати за кавою: Венесуела

Куди їхати за кавою: Венесуела

Куди їхати за кавою: Венесуела

Куди їхати за кавою: Венесуела

Куди їхати за кавою: Венесуела

Куди їхати за кавою: Венесуела

Куди їхати за кавою: Венесуела

Куди їхати за кавою: Венесуела

Куди їхати за кавою: Венесуела

Куди їхати за кавою: Камбоджа

Куди їхати за кавою: Камбоджа

Колумбія

У цій статті редакція tochka.net підготувала добірку країн, звідки потрібно обов'язково привезти хоча б кілограм-другий ароматних зерен кави.

Де варто купувати багато кави - В'єтнам

Відгуки туристів: «Порадував В'єтнам кави, так сподобався, що привіз 7 кілограмів», - розповідає мандрівник під ніком vasЯ на сайті forum.awd.ru.

І він має рацію, адже в'єтнамський кави - один з кращих в світі, і це найкращий сувенір, який можна привезти з відпочинку в цій країні. Купувати каву слід в спеціалізованих магазинах, які можна знайти у всіх великих містах країни. Найпопулярніші лавки серед туристів знаходяться в Н'ячанг, Далаті і Ханої.

Туристи найчастіше купують каву "Caphe sieu sach", "Fox", "Робуста", але, як ви знаєте, на смак і колір товаришів немає, тому краще продегустувати чашечку ароматного напою перед покупкою. Адже в більшості крамниць-кав'ярень можна спробувати сподобався кави.

Відень для кавоманів: гід для любителів ароматного напою

Поради туристів: «Кава треба пробувати, у всіх різний смак. Я пила найсмачніший, міцний, густий, тягучий, в чашечці ледь прикриє денце в одному з магазинів Н'ячанг », - розповідає мандрівниця Кім Ка на сайті tripadvisor.com.

Ціни на в'єтнамський кави від 200 тисяч донгів за кілограм (майже 10 доларів). Якщо ви берете багато, тоді можете сміливо торгуватися з продавцем за зниження ціни на товар на 15-20%. В середньому ціни на каву в усій країні однакові, але в Ханої вони на порядок вище - все таки столиця.

В середньому ціни на каву в усій країні однакові, але в Ханої вони на порядок вище - все таки столиця

Куди їхати за кавою: В'єтнам

Де варто купувати багато кави - Венесуела

У Венесуелі вирощують багато кави, в Венесуелі п'ють багато кави і в Венесуелі купують багато кави. В країні організовують кавові тури для мандрівників, дозволяючи навіть залишитися на ночівлю на плантаціях в спеціальних гостьових будиночках.

Центр виробництва кави в Венесуелі - муніципалітет Болівар, штат Барінас. Якщо вірити місцевим жителям, саме тут відсоток покупки кави туристами найвищий. Популярний венесуельський кави «Каракас Блу», «Маракайбо» і «Меріда».

Відгуки туристів: «У Болівара можна купити відмінний кави прямо на плантаціях. Як в зернах, так і мелений. Який теж непоганий. У всякому разі, що продається в столиці нашої батьківщини і поруч не валявся », - розповідає туристка Яна на сайті forum.awd.ru.

Де знаходиться муніципалітет Болівар: в самому центрі Венесуели, у початку Андського нагір'я, в 25 кілометрах від однойменної столиці штату Барінас.

Куди їхати за кавою: Венесуела

Де варто купувати багато кави - Камбоджа

У порівнянні з Венесуелою і В'єтнамом, виробництво кави в Камбоджі дуже скромне. Майже весь продукт споживається на внутрішньому ринку. Зате ви отримуєте унікальну можливість спробувати і забрати з собою кілька пачок кави, якого не знайдете більше ніде в світі.

Купувати каву слід в провінції Ратанакірі - в головному і єдиному центрі виробництва камбоджійського кави.

Відгуки туристів: «Дуже сподобався кави з Ратанакірі. Коли купував його, він в якісь кошики (з пальмового листя, чи що) був упакований. $ 8 за півкілограма в зернах. Зараз закінчується вже, розтягую задоволення ... Аромат до сих пір обладнаний варто, як відкрию банку. Року 2 пройшло як привіз », - ділиться враженнями турист Єгор на сайті forum.awd.ru.

ru

Куди їхати за кавою: Камбоджа

Рада редакції: в Камбоджі місцеві жінки варять тростинний цукор, упаковують його в пальмове листя, а потім продають вздовж дороги. Так ось до кави він підходить чудово, особливо до хорошого камбоджійському.

Де варто купувати багато кави - Колумбія

Колумбія - друга країна з експорту кави в світі. Тому справжній кофеман зобов'язаний там побувати. І не тільки для того, щоб купити собі додому ароматні зерна кави, але і для того, щоб відвідати один з найбільших музеїв кави в світі.

Музей кави в колумбійському місті Вірменія - одне з небагатьох місць в світі, де про каву можна дізнатися все від "а" до "я".

Працівники музею розкажуть усім бажаючим про всілякі сортах кави, про їх відмінностях. Як створили розчинну каву і які технології його виробництва існують в світі.

Але це ще не все. Серед експонатів музею туристи можуть побачити дивовижні речі: ікону з зображенням святої, яка протегує всім, пов'язаним з кавою і люблячим його (La Virgen del Cafe), законсервоване кавове дерево під склом, різні кавоварки всіх часів і народів і безліч іншого.

Серед експонатів музею туристи можуть побачити дивовижні речі: ікону з зображенням святої, яка протегує всім, пов'язаним з кавою і люблячим його (La Virgen del Cafe), законсервоване кавове дерево під склом, різні кавоварки всіх часів і народів і безліч іншого

Колумбія

Як дістатися: музей кави знаходиться на території національного парку кави. Знаходиться парк в 16 кілометрах від міста Вірменія. У місто Вірменія два рази в день відправляється автобус зі столиці Колумбії Боготи. Подорож займе 6 годин. Але якщо ви хочете дістатися до міста швидше, то краще летіти на літаку, це близько години. З самого містечка щогодини відправляється екскурсійний автобус в парк.

Підписуйся на наш telegram і будь в курсі всіх самих цікавих та актуальних новин!

Новости