Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Колекція ароматів Maison Lancôme: презентація в Києві

У Києві відбулася презентація колекції чарівних ароматів Maison Lancôme, кожен з яких вражає унікальним звучанням.

Захід пройшов в Корнер бренду в ЦУМ, під час якого гості насолоджувалися ексклюзивними ароматами колекції Maison Lancôme, дегустували вино, яке було підібрано сомельє спеціально під кожен аромат, і пробували французькі десерти. Ніжні пахучі троянди під прозорими ковпаками, вишукані аромати Lancôme, шикарні флакони і чарівні частування - мистецтво життя по-французьки немов витало в повітрі.

Знаменита колекція унікальних ароматів Maison Lancôme була створена в 2016 році і стала даниною поваги секретам високою парфумерії, з якої і виріс Lancôme - бренд з трояндою. Колекція елітарної парфумерії була створена за допомогою знань і досвіду великої команди митців і парфумерів, об'єднаних однією творчою ідеєю: мистецтвом ассамбляжа.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Запах золота: 5 ідеальних ароматів осені

ЧИТАЙ ТАКОЖ:   Запах золота: 5 ідеальних ароматів осені

Кожна композиція створена за образом і подобою вин grand cru. Для створення ароматів були обрані тільки найякісніші натуральні компоненти, властивості яких ще більше вдосконалюються завдяки змішуванню з гармонують різновидами або формами цього інгредієнта. Після цього парфумери додають відсутні тонкі нотки, які і роблять аромати унікальними і неповторними. Завдяки такому творчому процесу на світ з'явилися шість вишуканих ароматів, які стали втіленням духу Lancôme: Jasmins Marzipane, Lavandes Trianon і Tubéreuses Castane з квітковим мотивом, а також Oud Ambroisie, Oud Bouquet і L'Autre Oud з деревним характером.

Кожен з ароматів здатний закрутити голову навіть самому прискіпливому парфумерному гурману, а все завдяки ідеальному поєднанню безлічі фарб, характерів і тонких нот, кожну з яких хочеться почути. Композиції немов доповнюють один одного, але, в той же час, є абсолютно різними за звучанням.

Але в цьому році легендарна троянда, яка понад 80 років є символом марки, надихнула парфумерів на створення двох нових ароматів - Parfait de Rôses і Rôses Berberanza. Кожна з композицій пропонує свою власну інтерпретацію цієї квітки: чуттєвий Parfait de Rôses переносить нас до полів свіжих столепестковой троянд навколо Граса завдяки цукрової ноті, а в пряному і глибокому Rôses Berberanza так і чується п'янка пишність дамаських троянд. Аромати огортають тебе, немов тонка вуаль, переносять в іншу реальність, де все всипане розкішними запашними квітами.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Не дай себе обдурити: як відрізнити оригінальні парфуми від підробки

ЧИТАЙ ТАКОЖ:   Не дай себе обдурити: як відрізнити оригінальні парфуми від підробки

Не можна передати, наскільки велично виглядають дивовижні аромати у флаконах, прикрашених золотистими платинами. Їх оформленням займається дует художників і муралістів Alex & Marine, з яким бренд Lancôme співпрацює вже два роки. Цього разу вони запропонували нову інтерпретацію троянди Lancôme: з найменшої карбуванням для Parfait de Rôses і гравіюванням з зображенням удов'їх дерева для Rôses Berberanza.

Можна сміливо сказати, що нові аромати колекції Maison Lancôme стануть предметом бажання жінок по всьому світу, адже пройти повз них просто неможливо!

Новости