Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Колекція ароматів Escale Dior: історія створення, опис ароматів, фото

  1. Історія створення колекції
  2. Escale a Portofino
  3. Escale a Pondichery
  4. Escale aux Marquises
  5. Escale a Parati

«Якщо ви любите подорожувати і присвячуєте поїздкам багато часу - вам не обійтися без спеціального гардеробу», говорив Маестро високою моди Крістіан Діор . Колекція ароматів Escale Dior - стали тими самими нарядами, без яких неможливо уявити подорож. Елегантні, екзотичні, пряні і ніжні вони назавжди закохує в себе. Вихід кожного нового парфуму серії - справжня подія, якого з нетерпінням чекають шанувальниці Діор у всьому світі.

Історія створення колекції

Великий кутюр'є завжди любив морські подорожі і яхти. Щороку майстер випускав колекції для круїзів - просту, зручну, але витончену одяг. Одного разу Діор зрозумів, що образ розкішної мандрівниці буде не завершеним без головної прикраси будь-якої жінки - аромату. Так в 2008 році вийшла перша туалетна вода серії «Ескален Портофіно», створений головним парфумером модного будинку Франсуа Демаші .

Ексклюзивна серія Ескален передає національний колорит місць, які Діор вважав для себе знаковими - італійського містечка Портофіно, індійського Пондишери, Маркізькі островів і бразильського Параті. Аромати видавалися в 2008, 2009, 2010 роках, а останній Escale a Parati вийшов в 2012 році.

Відмінна риса всіх ароматів - чисті ольфактівние композиції на цитрусової основі . Ядро і серце запахів, на перший погляд, прості і зрозумілі - в них легко вгадуються цитрусові ноти, спеції, квіти і прянощі. Але кожен аромат лягає і розкривається по-різному: то легкою гіркуватістю, то солодкістю, і завжди супроводжується шляхетним шлейфом.

Творці намір зробили все флакони колекції однаковими, прикрасивши лише фірмовим «трав'яним» тисненням. За їхнім задумом, ніщо не повинно відволікати від вмісту флаконів. І зараз, варто закрити очі, вдихнути запахи, як ви миттю опиняєтеся в інших країнах і відчуваєте їх всім серцем.

Escale a Portofino

Цей перший парфум круїзної серії було видано в 2008 році і присвячений невеликому рибацькому місту в Італії Портофіно Цей перший парфум круїзної серії було видано в 2008 році і присвячений невеликому рибацькому місту в Італії Портофіно. Він відноситься до ненав'язливим денним жіночим ароматам, який цілком доречно носити як в спеку, так і теплим літнім вечором.

Франсуа Демаші зробив акцент на свіже «звучання» класичного складу туалетної води, хоча збагатив формулу цитрусовими нотками, настільки характерними для всіх країн Середземномор'я. Парфумер доповнив аромат прянощами, спеціями і білим мускусом, за що Escale a Portofino здобув славу аристократичного і тонкого запаху.

Верхні ноти бергамоту, італійського апельсина і квіток сицилійського помаранчі поступово поступаються місцем серцю запаху: ялівцевим ягодам, кипарису, кедра і гіркого мигдалю. У шлейфі Escale a Portofino чітко чуються ноти кмину і запашного Гальбайо. За вишукану композицію парфум увійшов в 10-ку кращих ароматів літа 2008.

Escale a Pondichery

Парфуми, присвячений Індії, викликав фурор в 2009 році, коли був вперше представлений широкій публіці Парфуми, присвячений Індії, викликав фурор в 2009 році, коли був вперше представлений широкій публіці. аромат цитрусово-квіткового сімейства , З яскравими нотками прянощів і з повною відсутністю фруктів в піраміді став знахідкою для жінок, які цінують в запахах екзотику, але разом з тим інтелігентність.

Творець аромату не раз зізнавався в любові до Індії. «Тут я знайшов свою« музу »- чорний чай. Тонкий і вишуканий аромат чайного листя мене завжди залишався головною асоціацією з далекими мандрами і втіленням свіжості »- так парфумер пояснює, що стало джерелом натхнення для Escale a Pondichery.

Верхні ноти - грейпфрут і кардамон відтіняють базу парфуму - чорний чай. Головний компонент доповнений жасмином самбак. Але родзинка парфуму - тонкий шлейф сандалового дерева. Він додає аромату закінченості і додає індійської автентичності. За визнанням цінителів, досить лише раз нанести Escale a Pondichery, щоб назавжди стати шанувальником цієї рідкісної композиції.

Escale aux Marquises

У 2010 році Демаші представив третій ексклюзивний аромат колекції - Escale aux Marquises, присвячений островам у Французькій Полінезії У 2010 році Демаші представив третій ексклюзивний аромат колекції - Escale aux Marquises, присвячений островам у Французькій Полінезії. Головним інгредієнтом і символом стала квітка тіари - священне рослина таітян, символ жіночності та гостинності.

Верхніми нотами Escale aux Marquises став червоний апельсин і лимонна цедра, підкреслені пікантною гірчинкою перцю і кардамону. Серце аромату - тіарі - прекрасно розкривається на тлі конюшини, коріандру і смоли елемі з її «лимонадного» відтінками. Але проходить трохи часу, і ось уже тягнеться пряний шлейф, де вловлюється імбир, кориця, мускат і мускус.

Новий жіночий аромат квітково-ароматичного сімейства вийшов ніжним і злегка гострим. Якщо вірити відгукам, він не дуже стійкий, але це легко виправити, якщо завжди носити флакон з собою.

Escale a Parati

Туалетна вода стала останньою з круїзної колекції ароматів великого будинку Діор Туалетна вода стала останньою з круїзної колекції ароматів великого будинку Діор. Вона був видана в 2012 році, і відразу стала популярна серед цінителів запахів-унісекс - активних і життєрадісних молодих людей.

«Яскраві фарби, карнавал, музика, молодість - що може бути більш надихаючим? - каже Демаші - і звичайно, я повинен був створити аромат на свіжій деревної основі ».

Традиційні для колекції Ескален верхні ноти цитруса плавно відкривають серце піраміди - бразильське рожеве дерево - інгредієнт, незнайомий широкому загалу Європи.

Продовжуючи Південно-Американську лінію, Демаші відтіняв деревні ноти парагвайським петігреном і бразильської м'ятою. А вінчає композицію шлейф з венесуельських бобів тонка, в якому вловлюється молочно-мигдальне післясмак.

Шанувальники аромату відзначають, незважаючи статус продукту для мас-маркету, Escale a Parati залишається однією з найбільш витончених і дорогих композицій, створених під егідою великого будинку Діор.

Подивитися актуальні ціни та купити аромат через інтернет рекомендуємо тут Інтернет-магазин «Л'Етуаль» Перейти >> Інтернет-магазин парфумерії «АромаКод» Перейти >>

«Яскраві фарби, карнавал, музика, молодість - що може бути більш надихаючим?

Новости